http://www.youtube.com/watch?v=8laKks3tTec
Şakamı bu ya ahahaha :D
çok iyi gerçekten buda bir yenilik işte türklere özgü :)
ya kendi kendini rezil etmek budur . surucuyu gec araba sahibini bos ver , anladigim kadariyla bu adamlar tv programi yapio . iste zihniyet yanlis . sen araba programi yapiosun adam ne derse yayinliosun . sormazlarmi sana kardesim ne marka egzantrik kac derece , nerde bunun valve traini , piston ne beyin ne yazilim ne vsvs ... Al iste arastirmadan etmeden bi egzantrikle 240 hp alan zihniyeti sen insanlara yayinlarsan , insanlar once sana gotuyle guler sona o arabanin sahibine ... demekki sole saglam bi araba ciksa 4 haneli rakamlardan baslicaklar ummaya ...
Bence bilerek yapıyolar..Bu tür saçmalıklara herkesin tepki gösterceğini çok iyi biliyolar.Gösterilen tepkide bu videoya ilgi demek aynı zamanda..Stand up gösterisi izlermiş gibi izleyin keyifli geliyo o zaman sinirlenmiyosunuz :D
herşeyi geçtimde arabaya yazık ya neler yapıyolar
yarışlarda hep birinciyim allaha şükür diyo :D
Ben bu TV kanalkında yönetmenlik yapıyorum. Bu program yüzünden bazen utanıyorum ulan neler diyolar diye. Hatta arabalara olan ilgimden dolayı bazı çekimlere bende gidiyorum bakıyorum arabaya falan verilen röportajlarda neler sıkıyorlar inanamazsınız. Bunun gibi bissürü video var. Yanlış anlasılmasın benim programla alakam sadece yayınlandığı zaman programı yönetiyorum o kadar :) Ama bazı sözlerinize katılamıycam. Bu program akdeniz bölgesine yayın yapılıyor sadece ve araç bulmak bir sıkıntı oluyor program yapımcısı için. Bulunan araçların sahiplerinede oturup yok bu o kadar güclü değildir demek olmuyor. Oturupta arabasını çekipte oha bu kadarda olmaz diyemeyeceğinden bişe söylemiyorlar. Bunun gibi çok şeyler var Tuning dergilerindede . Bizimkilerin işinede geliyor bu. Şu an iyi - kötü o programın reklamı oluyor ve o bundan kazanıyor ;) Misal Pembe Şahin vakası. Adam acaip mutlu o arabayı cıkardığı için hiç bu kadar izlenmemişti diyor :D Siz anlayın gerisini. Ha bunun yanında Selahattinin arabasından tutunda berkin DJ'e kadar biçok sağlam arabada çıktı bu programa. Ama arabadan anlamayan birisi bu programı yaptıkca salak bi şekilde devam edicek. İlerde ele gecirmeyi düşünüyorum destek verirseniz :D
bu arada videoyu yeni izledim hacı abiymiş arabanın sahibi :D ahsuahsuahsa o da dassaq gecio programla orda ahsuahsuahsua yarıldım yaw :D
hemde honda cti :D:D
aynen kardes sisir salla , reyting veren ne varsa yap bu sponsorlarında işine geliyor programcınında kanalında. İzleniyormu ewet hemde youtube da bile :D İşlem tamam ;)
beklein beklein ben yapıcam herkes sewerek izlicek. Sürekli Du it yorselflerimi anlatıcam. Çok eğlenicez :D
honda ctı ne abı?
yayin anlayisi o mertcan :D okadar ki adam V ile C nin yerine bile dikat etmemis huaha ordan da bi reyting :D
daha pembe panteri gecebilen video olmadı :D
yine aynı adamın sesi ya :D pembe şahinin tanıtımını yapan deilmi bunlar hahahahahahahahhhahahaha öldüm gülmekten yine ya :D
angel farlar,alevli koltuk kılıfları haahaah :D araç sahibine ztn bişey dmiorm bi arabanın içine böle edilir heralde :D
amam tuğral,murat duymassın.....ama gercekten su programı ele geçir....
hehe sabah okudum Osman görmesin konuyu dedim hemen yapıştırmışsın yorumları eheee :D
bu bence biraz arac sahibiyle alakalı bi durum ben bu kanalın forumunda moderatorum ve mecburen cvp verme gereği duyuyorum
benimde aracım bu tv kanalında yayınlandı ve bende bunun gibi bi roportaj yaptım fakat ne ben aracımda olmayan seyleri soyledim nede onlar benim pof poflamaı soyledilerhepsini arac sahibine bırakıyorlar onlarda elleri mahkum yayınlıyorlar..
bunu sadece bu kanal yapmıyor bakın dergide yayınlanan bicok aracta hepsinde koni amortisor chip vardır :) gorunmuyor nasılsa salla gitsin bunun aynısını dergicilerde yapıyor aynı suclamayı onlarada yapalım ozaman...
sonuc olarak videoyu desteklemiyorum bende izlediğimde gulmustum ama kanala değil aracın sahibine ;)
yayın yonetmeni Murat Seyirciyede ulasırsam umarım sorulanıza cvp vericektir..
türkiyede daha doğru dürüst bir modifiye programı olmadıki.. hatta bu kafayla hiçbir zaman olmayacakta..
Dergilerdeki insanlar bana göre artık bunu yapmıyorlar. Farkındamısınız eskiden beygirler havada uçuşurdu şimdi stock motor neyse onun değerleri veriliyor. Polomik yaratmak için yazmıyorum ama dergiler bilinçlendi.
Ayrıca bu VTI a hakaret gibi CTI Yazılmasıda çok saçma. Bence bu arabanın sahibide ne olduğunu bilmiyor arabada neyin neye yaradığınıda bilmiyor. Birisi yapmış arabayı al demiş şu kadar beygir oldu kullan. VAFC bile yok arabada.
Son söz eski Şahin Doğancılar şimdiki 106 gti ve VTI sahipleri denilirdi adam birkez daha kanıtladı.
Bende dünya para verip koni taktım STI dan daha iyi yol tutuyorum , :)
header yok 240 hp jdklajdaksld :D aaa sımdı gordum arka camda stıcker var +12 HP ;)
klasık apachı ıste.krom eksoz ucu 50 hp metal paspaslar 50 hp jsv 7 renk 25 hp mantıgı:))
inan bana halen yapmaya devam ediyorlar bu sadece beygir için değil olmayan bircok parca var olarak yazılıyor bu ayın dergisinde biile bi cok aracta mevcut :)
beygir dersekte izmir fuarından zaten biliyor herkez :)
bence insanlar bilinclensin ondan sorası zaten gelir
sen osman görmesin demişsin ama ben son üye olan kişi olarak OTOBAN'ı gördüm kesin sitede bi durum var diye düşündüm vede haklı çıktım.... :D :D
HACI eskiden tanıdığım bir yüz..
tvdeki yorum ve konuşmalara diyecek birşey bulamıyorum...( onları tanıyan bilen bilir )
37 ve 42. saniyeler arasındaki efektle bir mesaj verilmeye çalışılmış sanırım.
hahahahhaha yarıl :D
LEnnnnnnnnnnn sen kim 240 kim çekilllllllll :) 160 whpo hep sona gell :):) böle reziliz işte !!! kınıyorum!
oz da kınadı :D
ahahaha midifiye ile sınırlı deilmiş kaput altı yapmak lazım buna!
Ozgun arabanı getirde senin arabayıda cıakralım. Ama iddialı konusman lazım ki cok izlen :D
yok abi kalsın dergiyebile zorla çıkmş bi adama Tv diosun :)
abi makul bişi söle 180 de ya kim inanırki ya 900 hp yaz dewam ozaman yazık günay ha