Su an hava 3 derece fln ve ben 1 haftadir kirli olan arabami yikadim ve simdi cila atiyorum :) Tum arkadaslarim guldu ve delisin sen deyip gitti :) Dusunuyorumda haksiz degiller. Acaba sadece benni boyleyim yoksa forumda herkes boylemi ?
Printable View
Su an hava 3 derece fln ve ben 1 haftadir kirli olan arabami yikadim ve simdi cila atiyorum :) Tum arkadaslarim guldu ve delisin sen deyip gitti :) Dusunuyorumda haksiz degiller. Acaba sadece benni boyleyim yoksa forumda herkes boylemi ?
geçen hafta 0 derecede arabayı yıkattım ve detailer ile üzerinden geçtim, ertesi günkü sonuç ise tüm kapıları donmuştu :D
gecen hafta kar yağarken bn otoparkta cila atıyodum tek değilsin :D
valla dün yıkadık bide cila attık derece nedir bilmiyormda kafa esince cok önemsemiyorm dereceyi yeterki o şevk gelsin :D
amerikalı arkadaşları anlamak zor neye gülüyolarsa :D
Ben yıkatmayalı iki ay oldu herhalde.Şuan bir aylık ankara kar-çamuru ile siyahtan kahverengine döndü net olarak :D , Hele mercedes temmuzda yıkandı en son ama kıpırdamadığı için termemiz , yağan temizliyo arabayı :D
Araba yıkıyorum diye komsuyla kavga ediyorum adam su kullanmama takmış durumda ona inat gidip basınçlı yıkama makinası aldım adammı haklı ben mi ? :D
Bu sabah yıkadık babamın aslanı cilaladık bide hava güzel değerlendirmek lazım :D :D
Eskiden günde 2 kere yıkardım artık kötü havada ellemiyorum cunku bi yıkadımmı araba kuaförden cıkmış gibi oluyor bu seferde kıyamyorum kapalıda yatıyor spora falan gidemiorm :)
bro bardaklıgını temizle :D
Kahve molasi verdim bi yandan malzemeleri hazirliyom. Tek olmadigimi gormek sevindirici :)
Ben de arabayi ankaraya kar gelmeden once yikatip kapali garaja cektigim icin cikarmiyorum ve arabam 4x4 karda sikinti yasamam ama garaja geri koyarken yikatamicagim icin kullanmiyorum,yalniz degilsin :)
cumartesi yıkamadım nxt attım.yerlerde kar vardı hala millet dönüp dönüp baktı :D
meguiars liquid wax almıştım neredeyse 2 ay oldu, şu anda bile inip yapasım var :D
Bildiğim kadarıyla 10derecenin altında yapılan cilanın bir esprisi olmuyor
Deydi o kadar ugrasmaya :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/731a55c5.jpg
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/7aa3d5b5.jpg
yağmur yağıyodu, durduğu anda güzelce yıkadım sonra kapalı bi otopark bulup collinite attım bende geçenlerde :)
ohh jilet gibim olmuş maşallah : )
bütün kış boyunca 3 kere yıkattım, kirlenmek güzeldir :D:D:D:D:D
benimkinin şu an pislikten plakaları bile okunmuyor :D
Kasımın sonundan beri yıkanmıyor kar temizliyor o kadar :)
çoğumuz böyleyiz artık kabul edelim biz bi tarikatız :D :D
ben kendi adıma kabul ettim artık sıradan insanlardan farklı olduğumuzu :)
yağmur yağarken babamın arabayı sabunlayıp yağmurun suyu ıle köpürtüup durulayışını bılıyorum. Ertesı sabah okula gıderken mahalledı her araba benek benek su damlacıklıydı bızım tempra 1 dk once yıkanmış gıbı duruyodu :D
ya bende boleyım ama kapalı garajda ufo ıle yapırum cıla olayını yoksa pek bı ıse yaramıyo soguk olunca garaj genelde 15 derce falan oluyo ole yapıoyrım:D
Ankarada araba yikatabilen varmi? Yikama firsati aldim gittigimde yikanan bir arac gozumun onunde dondu vazgectim geri dondum 2 aydir falan yikatmiyorum arabayi.hem kirli daha guzel 4*4 :)
Subaru varken , geçen sene bu zamanlar gece yağmur çiselerken gidip yıkamıştım arkadaşlarda vardı , yağmur çiselediği halde ben kurulamaya çalışıyordum yeter artık deyip bindirmişlerdi arabaya :D
1 aydır yıkanmıyor kardan sonra o kadar çok kirlendiki içi dışı it bağlasan durmaz
ben bugun yıkattım poorboys attım bı kat.
ama su arabayı adam gıbı yıkayamayan yıkamacılar benı cıleden cıkartıyo ılla gıdıp tabancayı elınden alıp kendım mı yıkıyım onu mu ıstıyolar anlamadım. Atakent/K.çekmece civarında kendıme uygun bı yıkamacı bulmam lazım
Yaz kış - kara kış farketmez mınumum haftada bir arabamı iç dış yıkarım siler süpürürüm.Yoksa gece üzerimde stres oluyor.
Evin önünde yağmur yağarken şampuanlayıp tazikli suyla bi güzel duruluyorum. Garaja çekip de siliyorum.
Ama biri görcek ve deli dicek diye de içim içimi yemiyor değil :D
valla ben evde malzemelerimi hazırladım yarın girişicem ki yağmur bekleniyo :D
Ahuaha.... Oldu mu şimdi bu kardeşim :D
Bak garaj diyorum, Mio diyorum... Dracır smile diyorum ;)
valla aldığımdan beri 1 kere bile yıkatmadım 2 ay olmuştur heralde :) eski heves kalmadı artık sanırım yağmurda yıkayıp garajda sildiğimi bilirim 206 yı 318i..
yalnız o ev neymiş ya çok başarılı..
Arkadaki ev kimin şato gibi ak :D
Kiz arkadasimin evi...
Yarin bir postada interiora giriscem :)
Oh yikattim sonuc ise bel alti camurlu:D
artik self takiliyoruz galiba....
ImageShack(TM) slideshow