Kısa bir video ama ibretlik :)
Konvoy başı olmak isteyen iki aptalın kavgası :) | Facebook
Printable View
Kısa bir video ama ibretlik :)
Konvoy başı olmak isteyen iki aptalın kavgası :) | Facebook
Yapmayın artık, yapmayın yahu....
Bravo iyimiş
güzel vurdu yapınma kavgası :D
normalde 5 kasa konvoy başı olmalıymış:D 320ci vazife çıkartmış kendine:D
ikiside dayaklık
alacan bunları tenhaya verecen odunu verecen odunu. Hadi E39 daki mal da E46 daki ayrı mal. Bırak gitsin ne uğraşıosun elin delisi ile.
Aslında ikisinin babasıda kaportacı ondan sıkıntı yok :D
Hangi akla hizmet bu ya :D Yazık :D
haha evlilik programına çıkmaya benzettim :D herkez boş bir çaba içerisinde
O 5 serisinin agzını burnunu kırıcaksın kafasını ön kaputunda kırıcaksın :)
hahahahhhahhahahah devam etsin isterdim :D :D :D
sonrasında noldu acaba aşırı merak ettim :)
Keske youtube linki olsa ya:(
way arakadaş mal mı bunlar ya
bunların evveliyattan geçmişden bir mevzuları bilenmişliği vardır bence konvoy başı olmayla ilgisi yokdur :D
o olay sadece tetikleme yapmışdır..
Neyin peşindeler ya :)
yok artık yaa ikiside kafayı yemiş
Mallık böyle bişey olsa gerek:D:D
neyin kafasını yaşıyolar acaba. :D
Bunlar aynı kıza aşık olmuşlar kızda başkasıyla evleniyor bunlarda konvoyda sinir harbi yapıyolar işte muhahaha :D:D
Konvoy Başı Hep Sıkıntı İlk Polis Seni Durduruyor İlk Kameralar Seni Çekiyor Bir Gereksiz Birşey Olsa Direk Senin Plaka Ortada Neyin Mücadelesi Bu :D
ikiside akla ziyanlar
Değil konvoyun başı, yaprağın başı bile olmaz ikisinden de
Ve beyin tası tarağı toplar gder...
kesın turktur bunlar,ılla bellı edecekler kendılerını..:D
mal aq bunlarda para var isde.d
önceden aralarında bir problem var yada ikisininde kafa güzel :)
ben de devamını çok merak ediyorum yau :D
Bu bişey değil:) vitara ile sorentonun sağ tarafını komple haşat etti bi abimiz:) bizim ordada çok takıntı var bu konuya:) özellikle eski ford picup lar fenalar kasaları ile istedikleri yere vuruyorlar:D
Allah akıl fikir versin
Benim arkadaşın konvoyda , organize ettim çıktık gidiyoruz yaklaşık 15 araç birde tabi gelinin tarafından akrabaları var.
Bir ara bir dayı konvoyda bir hırs yaptı şimdi baştaki araçlar ben ve arkadaşlarım çekim yapılıyor bizde kendi çapımızda konvoyda mutlu mesut gidiyoruz, dayı sen taunusla bir hışım dal aynen böyle kendimi nasıl attım sağa hatırlamıyorum adam içine etti konvoyun. Videonun başınada ondan ibretlik dedim :) Cidden var böyle tipler. Adama konvoyda çok agresifti anlamadık akşamda düğünde beraber göbek attık :D Allah akıl fikir versin.
Tahmin ediyorum zaten o korkuyla ikiçeşmelikte kaldırıma çıkıyordum yokuş aşağı :D Sonra saldım gitti önden önden fuara kadar :D
daha önce denk gelmişti bunlarda konvoyla gidiyolar ama tam olarak ne olduğunu anlamadım, bunlarda silah falanda var :)
Driving in Chechnya. - YouTube
bizde olur doğaldır genlerden dna dan toplumca kuyrukda kaynama olayımız vardır :D
hadi yapıyorsun bari 5 kasaya yazık etme be adam