2.0 ve 3.0 aralığında dizel motorlu binek araçlarda 4Matic-Quatro-Xdrive arasından hangi sistem daha performanslı hangisi daha ekonomik hangisi daha iyi vs gibi artılarını ve eksilerini belirtelerek bilgi verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Printable View
2.0 ve 3.0 aralığında dizel motorlu binek araçlarda 4Matic-Quatro-Xdrive arasından hangi sistem daha performanslı hangisi daha ekonomik hangisi daha iyi vs gibi artılarını ve eksilerini belirtelerek bilgi verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Bence hepsi kendi başına gayet başarılı ama testlere gore quattro bir adım onde gıbı gozukuyo(youtube videolarının yalancısıyım :D) .4motion rezalet (bugun kullandım passat) ıhhh.
4matic deneyımım olmadı.X6 x-drive kullanma sansım oldu guzel ama gene de bir Quattro değil :D :hehe: :D
haldex li quatro perfect
Bende biraz inceledim forumlara da baktım quatro gerçekten can alıcı fakat yakıtta diğerlerine nazaran mesela 3,0 tdı audi ile 535 d xdrive arasında nerdeyse 3,5-4,0 ltre fark var gerçi arada 30 bin gibi rakam farkıda var ama Bmw daha pahalı donanım farkından olabilir belki
aralarında sadece bmw viskos kavrama kullanıo kilitli olarak ta başarılı.. artık standart 50% die biliorum..
4 matic
1hafta evvel 2011 x5 le karda kaldık hesap et :)
4matic ve xdrive kullanmadım ama quattronun kısa deneyimine sahip biri olarak gayet güzel olduğunu söyleyebilirim.
Dizel değil ama imprezada alınabilir ben kullanıyorum çok memnunum
BMW 4 çekerde bence iyi değil
Haldexli quatro iyi alınabilir
s-awd isterseniz dizel legacy'ler var
Quatrolarda Haldex önden çekerdir gerektiğinde arkalara güç verirki geç kalabilir. Torsen olduğu zaman sürekli 4wd. Gerçi Audi artık Torsen sistemine benzer bir sistem kullanıyor. TT ve S3 lerde Haldex var üst segmentler Torsen benzeri sistem kullanıyor sadece adı Torsen değil. 4 çeker performansı olarak torsen daha üstündür. Diğer firmalardaki sistemlerde Torsenin çeşitli jenerasyonlarına benzer sistemlerdir.
en güzeli lambolardaki değişken zamanlı 4 çeker :)
glk , q5, x3 . ben bunlarin her birini test ettim , kararimi x3 de kildim , ki test alanina her arabayi da goturdum , bu 3 u icinde xdrive daha bi kullanisli geldi bana . siralama yaparsak bu 3 u icin xdrive quatro 4matic derim . sistem ayni sistem ama aractan araca farkliliklar olabiliyor .
Yaz lasitigi ile landrover freelander karda guzelce ilerledik fakat x6 ile yolda kalmistik rezil bi durumdu
birde işin kullanıldıkdan sonra satılabiletisi var.. 4 matic ile quatro gideri ağır olur ama xdrive sürmek artık hava atmak gibib ir şey oldu yani satışda daha hızlı gider gibime geliyor.
Valla 1999 model Honda CRV'nin akıllı 4 çeker sistemi 4cm karda 30 derece yokuşu çıkmaya olanak sağlıyor.Daha dün denedim.Yeni nesil CRV'lerde de aynı sistem mi var bilmiyorum ama oldukça başarılı.
Yıllardır 2 çeker olarak kullandığımız araba bu yoğun karın başlamasıyla asıl hünerini gösteremeye başladı gerçekten.
bence 4-matic oldukça başarılı
Çatalca civarında Bmw X1 XDrive ile ara ara kaputa kadar gelen karda kalmadım zorlanmadımda hiç.. yüksek bi araçta değildir
Bu saatten sonra şahsım adına xdrive başarılımıdır diye tereddüte düşmem daha zor ne şartı göreyimki :)
Çok çok başarılı
Dipnot : kar lastikleriyle tabikide..
bence kar lastikleri byük etken.
2011 audi a4 quattro 2.0 dizel ve 2011 mercedes e serisi 4matic test etme şansım oldu daha önce.. antalyada kar görmediğimizden pek karda nasıl etkiler bilemicem ama ıslak zeminde test ettim ben.. quattro gercekten cok iyidi.. kalkıştada ara hızlanmalardada gücü çok iyi aktarıyodu yere..
Her 4 çeker 4 çeker değildir audi quatro candır :) reklamda bunu demek istemişler sanırım :)
3 video da çok başarılı bence :)
Audi Quattro vs. Dog - YouTube
Audi Quattro vs. Dog 2 - YouTube
Audi quattro - YouTube
bazen öyle durumlar oluyor ki kar lastiği kullanan önden çekişli çok dandik arabalar. yaz lastikli x5 veya range roverlardan iyi gidiyor.
Hatta ben her durumda kış lastiği takılı önden çekişliyi yaz lastikli x5 e tercih ederim.
Olay sadece 4x4 sisteminde olsaydı hiç bir suv kaza yapmazdı. binek arabaların stabilitesi her zaman daha iyi. ayrıca frenlemede 4x4 olmasının bir kerameti kalmıyor.
audinin 3. videosuna ancak saflar hayran olur. Halatla çektikten sonra hyundai atos ile de çıkarsın oraya. Halat sadece güvenlik için bağlı aslında çekmiyor diyenlere de sözüm yok.
sağa sola vurmasın diye koymuslar onu biz denedik o diklikte rampayı.onun kadar uzun değildi ama baya dikti.cıkmıstık a6 3.0tdi ile.
ben babama soruyorum o daha haşır nedir quattro -xdrive.x5 mi iyiydi a6 mı dediğimde a6 diyor.
ikisinde de kıs lastiği vardı.bi de a6 yla sti leşi var karda buzda ısıklarda kalkmıslar :D gecmis
Benzeri hatta buz olan zeminde sadece önlerde kar lastiği ile çıktım :) 4.ünde de kar lastiği olsa birçok arabanın asflatta çıkamadığı dikliğe çıkabileceğime quattro ile çıkabileceğime iddiaya girerim :) o yüzden halat olsun olmasın ben gözümle gördüm o yüzden inanıyorm.. hatta 2-3 kişiydik (ukku görürse yazar :) ), en tepede durduğumuzda ayakta duramayız die dışarı çıkamadık bile..
asfaltta düz zeminde yağmurlu yolda vs xdrive çok iyi kullanım açısından çok pratik.
x5 in üstünde kar lastigi yoktu fakat kışlık bi lastik vardı.
karda kışta quattro bence.
walla ben gözümle görmeden inanmam. burda kayakpistinden bahsediyoruz. beşiktaşda ki yokuşlardan değil.
Ben kayak pistine çıktım zaten, sorun yok :) İstanbuldaki kar kesmiyo ya, kar zevki olmuyo..
Hocam videodaki gibi bişeye mi çıktınız varmı videosu fotosu.
evet videoki gibi bir kızak pisti, heyecandan video çekmek aklımıza bile gelmedi ama tekrar aynı şekilde kar yağar ve pist buz olursa kaliteli bi video çekimi yaparım..
Daha öncesinde de zemin kar değil buz olduğu için yürüyerek çıkamadığımız bir yerden araba ile çıktık, tekrar kar yağdığında videolarla ispatlayabilirim :)
Hatta geçen gün konusu oldu kaç dereceye çıkabiliriz die, açı ölçer ile ölçmeyi düşünüyorum birdahakine :)
bekliyoruz o zaman. salı günü yağacak diyorlar.
Soz konusu kar oldugunda neredeyse bütün bağımsız testlerde all road quattro testlerdeki arazi araçlarından cok daha oteye tırmanıyor arada tartışmasız fark var.
X1 kullanıyorum, oem 225/40/18 lastikleri var, karda cikmayi hic dusunmem ama quattro ile 2 hafta once gece 3e kadar Anadolu yakasında cdd, kayisdagi agaoglu takıldık, f1 asimetrik 18'ler ile.
valla ydısına yolunuz duserse gelın bosnaya :D ıstanblda 3cm kar uzerınde test degıl ana yolda 15cm kar ustunde test edelım :D ara sokaklarada gırelım 50cm kar olan lastık ızı bulunan yollara bı paralel park yapalım hangı sıstem daha ıyı gorursunuz :D yakın ahbabamımız x6 ile girip cıkamadıgı park edemedıgı yerlere ben s6yla cok rahat gırıp cıkıyodum :D o sımdı garajda yatırıyo arabasını bende sattım gıttı gercı ayrı dava:D :hehe: :D
PS:2aracta kar lastıklı..ztn mecburı burda :D
Eğer quattro ve 4 matic karşılaştırmasını GL ve Q7 arasında yaparsanız GL deki 4 matic bikaç gömlek üstün. Diferansiyel kilitleri, arazi uyumluluğu ve çekiş kontrolü Land Rover Discovery ayarında.
quattro farkını hissettiriyo her daim bi tık önde :) binek için konuşuyorum suv ler le araziye girme taraftarı diilim genel anlamda zaten..
Binekteki sistem aynımı tam olarak bilmiyorum ki ben binek araç için sordum ama şu video çok güzelmiş.
Quattro vs xDrive - Audi Q5 gegen BMW X3 - YouTube
konuyu açan arkadaş subarunun sistemini koymamış sebebini anlamdım ama.bu işi mekanik olarak her tekere eşit dağıtan sistem subaru diye biliyorum.şu anda a4 1,8t quattro kullanıyorum yaklaşık 1 saat önce karla savaştık geldik.kimsenin çıkamadığı rampalara yazlık ve bitik lastiklerimle çıktık