Dün geceden ufak bir kare, dün gece oldukça fazla video çektik bu tadımlık olsun . Yanımızdan ayrılırken bizi selamlamayı unutmadı :D
e46 M3 vs EMG cooper S videosu çıkmadan bonus olsun bu:D
IMG_4245.MOV - YouTube
Printable View
Dün geceden ufak bir kare, dün gece oldukça fazla video çektik bu tadımlık olsun . Yanımızdan ayrılırken bizi selamlamayı unutmadı :D
e46 M3 vs EMG cooper S videosu çıkmadan bonus olsun bu:D
IMG_4245.MOV - YouTube
Made in Urfa :D
Maşallah :)
Maşallah kazasız belasız ses güzel :)
Ses süpermiş:)
Kazasız belasız.
aahahaha süper ses , urfada yarım açık camdan sırıtıp parmak göstermeyi sever. :)
ses süper maşallah ..
tü tü maşallah :D
hahah harbi çay içmeye gitmişiniz yau :D
maşallah urfacım
bu arada EMGyede maşallah, videoları bekliyoruz ;)
Urfa kim , ismi mi yoksa urfalı diyemi , hemşehrim mi acaba,bana da cogu yerde urfa derler :)
maşallah abi ses mükemmel, daha uzun videosu yok mu ? :D
kısa ve öz slm çakmış maşallah:)
Ses gerçenten kulakların pasını silen cinsten ciğerden geliyo maşALLAH kazasız belasız..
urfa şhowww:D:D:D
Maşallah...
gökan maşallah ayarları bitince inş. bi akşam görelim yürüyüşünü çıkıp bi sıkalım kanka.
Sesime gel sesime:) massallah
Sesin +sı var :)
maşallahhhhh
maşallah ...
anında beli gırıldı yaaa masallah :)
Hay maşALLAH...
maşallah muazzam ses
Sonra araba kırılıyor ben kimin ahını aldımda başıma böyle iş geldi diye düşünüyorsunuz
gece vakti hastas yaşlısı olan vardır hiç aklınız almıyormu
sizin hiçmi küçük kardeşiniz bebe yegeniniz yok
Urfa senin gibi adam yaparmı böyle şeyler
urfa efsanesi devam ediyooorr :)
Ne ahi yav kimsenin parasinimi alıyoruz hakkını mı yiyoruz ah alacam ALLAH korusun araba neden kırılsın agzini hayır ac yakismiyacak hicbir hareket yapmam ben herkes kendini görsün ortada bı *** yok böle yazılara gerek yok
Buradan Konuşulacak kelime yok cepten ulaşınız place
Hepimiz Urfa lıyız Hepımız B E Ş İ K T A Ş L I Y I Z :) dimi başkan :) maşallah :)
Gökhan abi maşallah....
Ses guzel baskan biraz Arnavut kaldirim tutmus ama :)
ses süper maşallah harbidende
çok iyi maşallah :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin daha uzun süreli videosu olsa daha güzel olur böle tadımlık olmuyor :D doyalım sesine gidişine
Nos tüpünü "yangın tüpü" diye kucağına alıp polisten kaçıran adama vermesinler araba maraba arkadaş