-
Gerçek Teyzeden 2005 Ep3 TypeR
-
maşallah allah kaza bela vermesın böyle temiz araçları bulup çıkartmak gerçekten güzel
-
oğlumm bu araba ortalıgı karıştırır neden paylaştın resimleri :D allah kaza bela vermesın bombaa bombaaa
-
Masallah guzel bulmussun :)
-
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela göstermesin
-
lütfen bu şekilde kalsın birşey yapmayın gerçekten maşallah teyze ile amca da çok fena:D
-
maşallah mükemmel gözüküyor..
bence böle stok binin , herkesden farkiniz olsun.. cnkü bu araç stok binmeyi hakediyor...
-
Alıntı:
ramo35 Nickli Üyeden Alıntı
lütfen bu şekilde kalsın birşey yapmayın gerçekten maşallah teyze ile amca da çok fena:D
ahaha ramo altli üstlü yorumlar ayni olmş knka=)
gerçekten stok binilmeli bnce ama , çiçek maşallah..
-
karı koca çok zevkli kişilermiş takdir ettim hayırlı olsun sanada
-
kadir gecesinde mi doğdunuz :) Maşallah ya Allah nazarlardan saklasın, ağız tadıyla binmek nasip etsin..
-
-
hayırlı uğurlu olsun :):):) allah nazarlardan saklasın :)
teyzeye ve beyamcaya da çok saygı duydum , galeride görmüşler ve hoşlarına gitmiş ise bunlar hakikaten çok güzel insanlar :):):)
not : bu konu hit yapar !!
-
kanka yine yaptın yapacağını.... başka bişi demiyorum sana yemin ederim.. sen insan değilsin.. maşallah tekrardan hayırlı olsun japımızda tp tayyarımızda noktaa..
-
Hayirli olsun kazasiz belasiz...
-
MAşallah... Süper... Bende katılıyorum. Stock bin... ;)
-
çok çok iyi maşallah güle güle bin ait olması gereken kişilere geçtiğine çok sevindim
-
Masallah cok guzel bir arac almissiniz hayirli olsun ins bu temizlik bozulmadan devam eder
-
Alıntı:
egeturbo Nickli Üyeden Alıntı
çok çok iyi maşallah güle güle bin ait olması gereken kişilere geçtiğine çok sevindim
bnce amca ile teyze de içinde oldukça sempatik gözükürler..
-
Maşallah umarım bu kadar temiz saklarsınız sizde.. :)
-
allah kaza bela vermesin arkadaşım inşallah böyle binersin amcayla teyze süperler yalnız
-
maşallah artık bu araçlara stock binmek yakışıyor bencede ...( tabii keyif sizin :) ) kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah ..
-
süper ya.
maşallah kazasız belasız binin,
-
hayırlı uğurlu olsun.
inşallah teyze ve amca gene güzel, kupon bir araba alırlar temiz temiz binerler.
-
Dicek pekte birşey yok.
Allah'ım korusun.. Maşallah maşallah. Umarım hep böyle orjinal ve temiz kalır..
-
kankaa jap ne oldu pekı:)
-
maşallah kazasız belasız :)
-
Güle güle kullanın keyifli sürüşler
Şu teyze amca ikilisi bi bize denk gelmez paramız olduğunda :) Teyp varmıydı arabada :)
-
Yakisir kardesime massallah hayirli olsun
-
Maşallah.
Hayırlı olsun :)
-
Bence orjinal kalsın.Resimleri görünce vay bea dedim : )
-
maşallah yaa teyze iyi saklamış :D
-
Güle güle kullanmak nasip olsun sizede :D
-
Maşallah çok güzelmiş..sıkıntısiz dertsiz binersiniz inşallah:)
-
Masallah cok guzel kanka ALLAH kaza bela göstermesinn.
-
teyzeden vtı olurda teyzeden tayyar olmazmı..! Olmuş hemde en güzeli olmuş maşallah kazasız belasız :)
-
Memleketın böyle teyzelere ihtiyacıvar :)
-
hayırlı olsun :)
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
jap tayyarda duruyor.orjinalinde teyp yokmuş.teyip çerçevesini ve teyibini almanyadan teyzenin arkadaşı göndermiş...
-
Valla ne yalan söyliyeyim kesinlikle oynamayın araçla.Filtre bile takmayın :) ediceğiniz masrafa başka bir araç alıp onu gunluk kullanın yatsın dursun garajda bu.Cıkartın haftasonları keyif arabası yapın.Tr'de cok degerli Type-R'lar nasıl olsa yarın oburgun x3 parasına satabılırsınız.. :)
Geleceğin Vti ı Type-R neticede.. Ellemeyin derim :)
-
çok çok iiy :D Allah gönlünüze göre binmeyi nasip etsin kazasız belasız inş:)