Arakdaşlar playstation alıcam yarın. 2mi 3mü almalıyım fiyatları nedir nereden alabilirim ve 3ün oyunları cıkmadı henüz diyorlar ne diyorsunuz bu konularda?
Printable View
Arakdaşlar playstation alıcam yarın. 2mi 3mü almalıyım fiyatları nedir nereden alabilirim ve 3ün oyunları cıkmadı henüz diyorlar ne diyorsunuz bu konularda?
3varken 2 alınmaz valla,gt5 çıktı o yeter artar zaten,diğer oyunlar da zamanlar çıkar
dırek 3 al gt5 de yaza dogru gelır zaten japonyada cıkmıs...
Fiyatları ne kadar 2 ve 3ün ve nerde bulurum bunları?
2nin fiyatları heralde çipli olarak 250-300ytl arası değişiyordur
ps3 teknosa da var
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/t..._PS3_KONSOL794
ama garantili istemiyorsan daha ucuzada bulursun
ilginç?????
ben her gece PS 2 de pro stret die bi drift oyunu oynuyorum buyuk hastalık oldu bende 2 de olur yani tavsiye ederım.
arada cok fiyat farkı var 2mi 3mü cok kafam karıştı şimdi
Bence biraz daha bekledikten sonra 3 al
piley istastasyon 3 al abı naapcan 2 yi 2erın ıkıncı elı 200 lıra sıfırları 300 olsun... gt5 tekı o gerceklıgın yanından gecemezler bıle...
Sen Playstation 3 60Gb olan modelden al (sanırım 60tı yanlıs bılıosam duzeltın) BT, USB, Herbi *** var + PS2 oyunlarınıda bu modelde oynayabılıosun ;)
Yarın teknosaya gidip konusucam teşekkürler
bızde bıtane 3 war kutulu 60lıktı galıba satabılırm ıstıyosn
Şöle diyim 2-3 aydır arastırıyorum , ps3 henüz ciplenmedi , çiplenecek gibide gözükmüyor çünkü blueray kullanıyor , hadi çiplendi diyelim oyunu satacak kişinilerin blueray recorder alması lazımkki iyilerinin fiyatları 2000 dolar civarı.eğer ben her oyuna copyanın 100 katı ücret veririm diyorsan al..Şu an dünyayı xbox kasıp kavuruyor.Arkadasım aldı inanılmaz diyebilirim.30-40 tanede kopya oyun aldı deli gibi oynuyor özellikel call of duty 4'ü online olarak :) Ben wii alıcam fiyatı 400 milyonlarda çünkü öle atraksiyon şeyleri severim.
Atraksiyon seviyorsan wii derim bi bak videoya
http://www.youtube.com/watch?v=_35MvPQdPoQ
ps3 için internetten oyun yüklenemiyor mu?hdd'li sonuçta yüklenebilir olması lazım.
elbet ps3te kırılır çip olmaz başka birşey yaparlar:)
Bence de III al :)
bence bekle biraz daha net le idare et :)
Xbox cidden güzel makine ama kesinlikle önüne geçilemeyen bir ısınma sorunu var ve buda aleti bozucak düzeyde ciddi bir sıkıntı ... Tabi Microsoft fazla ısınmadan kaynaklı sorunları direk makineyi değiştirerek çözüyor. Ama bildiğiniz gibi Türkiyede resmi olarak xbox satılmadığı için böyle bir imkanınız olmuyor. O yuzden xbox konusunda ben önyargılıyım. Yeni çıkardığı kasalarla microsoft sorunu çözdüğünü söylüyor...
Wİİ içinse bence bir alısveris merkezinde biraz oynamanı tavsiye ederim. benim arkadasım almıştı ama max. 2 hafta sonra o el kol sallamaktan sıkılıyosun :)
bence imkanın varsa dışardan playstation 3 al kesinlikle 3'ün yanında 2 atari gibi kalıyor :)
ben agustosta singapurdan 500$'a aldım. 2 oyun alana 2 oyun bedavaydı 4 oyunu toplam 70-80$ civarına aldım.
Ve fiyatları tekrar düşmüş tam bilmiyorum ama 350-400$ olmuş sanırım.
PS3 için jimse yazmamış en önemli şey HD televizyon ;) yoksa hiç almayın aynı PS2 gibi.. PS3 yaz başı biraz daha düşücek fiyatı..
ps3 ve full hd bir televizyon inanılmaz keyifli oluyor,kesinlikle tavsiye ederim..
hd olmayan televizyonda da görüntüsü ps2'den kat be kat fazla sonuçta şöyle düşün 64mb'lık ekran kartı ve 256 mb'lık ekran kartı aynı monitörde baya farklı görüntüler verir.
HD televizyon demisken ihtiyaciniz olan hd ready degil full HD ;)
Wii hakkaten bi zaman sonra sıkıyor.
Bencede ps3 almalısınız.
ps3 oyunları ne civarlarda? bide hd ready televizyon olmuyor mu ara kabloyla ?
1080 i 1080 p ve 720 vs. baya versiyonları var ama full hd'ye ihtiyacınız yok çünkü daha 1080'lik oyun 1 tane var sanırım. digerleri 720 yani hd ready yetiyor.
ben yurt dışından aldım yarı fiyatından bile ucuza geldi. Bi problemde olmadı herşey çalışıyor. Nedense sony tüm ürünlerini türkiye'de çok pahalı satıyor.
türkiye'de alıcak olsam yeni yeni çogalan sony shop'lardan pazarlık edip alırdım.
Evet katılıyorum... Şuan için kimse fullhd tv ile hdready TV arasındaki görüntü kalitesi farkı var diyemez çünkü FULLHD oyun 1 tane var... Birde 32" ve aşşasında çıplak gözle fullHD ve HdREADY ayrımını gene çıplak gözle yapamazsınız... O yüzden 32" TVlerde FUll Hd ye fazladan para vermek çok anlamsız... 40" HD ready bir tv de 1080
oyunlarda çok ayrıntıya takılmıcak kişiler için fazlasıyla yeterli olucaktır.
bu arada Tgar diye bir magaza varmıs heralde istanbulda yanılmıyorsam beylikdüzündeymiş... PS3 60GB olanını 791YTL ye satıyormuş... Donanimhaberde okudum kesin bir bilgim yok
çok saolun beyler bakalım araştırıyorum halen..arkadaşın konusunada salça olduk ama kusura bakmaz inşallah..bu arada bir dipnot sony türkiye dist. 60gb ithalatını artık gerçekleştirmiyormuş..heryerde 40gb var..
bilgilenmek iyidir ;)
ps her eve lazım :)
Bugün teknosaya gidemedim ama yazdıklarınızdan bilgi edindim.ps3 alıp elim kolum bağlı oynuyacaksam almamak daha mantıklı.Birde bende full HD tv yok yani oynayamıyacakmıyım? birde oyunu yokmu ps3 ün piyasada kopya yada orjınal?
oyun almak için burayı kullanabilirsiniz
http://www.play-asia.com
shipping ücretleri uygun
abi hd teknolojili tv warsa ewinde 3 al eğer hd destekli tv yoksa elinde görüntü 2 gibi oluyormuş sanırım. eğer warsa problem yok 3 al ama yoksa 2 al derim (duyduğuma göre denemdim hiç)
ps3'ün bir sürü oyunu var ve hd tv'ye ihtiyacın YOK :)
neden elin kolun baglı kalsın sadece oyunları orjinal alman gerekiyor. karşılıgında wireless internete baglanan bi cihazın bunun yanında blueray disc player'ın olucak. zaten tek başına blue ray oynatıcılar 1-1,500 YTL