Gerçekten güzel bir etkinlik marka ve modeller inanılmaz...Türkiye'de bu kadar biraraya gelebilecek kadar organize olabilir mi acaba??? Yada bu kadar üst sınıf performans araç çıkarmı ki :D
Printable View
Gerçekten güzel bir etkinlik marka ve modeller inanılmaz...Türkiye'de bu kadar biraraya gelebilecek kadar organize olabilir mi acaba??? Yada bu kadar üst sınıf performans araç çıkarmı ki :D
moralim bozuldu yine:D:D:D
zengin buluşması:D
Ooooff off bu nedir yaa bunlar arabaysa biz neye biniyoruz
50. Saniye çok iyi :) tam zengin buluşması insanın beyni aptallaşır orda yaa:)
honda buluşmaları daha güzel :D
ne iş yapıyonuz ag yaa
türkiyedede bu kadar ağır vergi olmasa amerikada 49 bin dolara satılan corvette türkiyedede tranportu hafif bir vergilendirmesi dahil 60-70 bin dolara satılsa idi milletde peynir ekmek gibi alırdı..
araç çıkar çıkmayada, bizim burda olsa sanırım 10-15 araç sahibi katılım gösterir :D
bizim burdakiler Caddede gazlamayı seviyor :)
garibana yer yok buluşması olmuş biraz :)
oha ya valla oha başka bişey demiyorum :D
her verilişinde ayrı bir depresyona giriyorum.
bunda para çok gibi..
Vti koyucan oraya araya serpiştiricen 1 -2 tane üff..
tuncay insanların ruh sağlığını bozacak videolar koyma :D millet göçtü şu anda
Para huzur ikilemi :D
link alabilirmiyiz :)
Bu kadar araba ile otobanı birbirine katıcaksın. Off zevki o zaman çıkar. :)
valla oynatmadım videoyu psikolojim bozulur diye daha kafadan iki araba felaket duruyo :D
Bizim memlekette İstanbulda 2 RR 1 Lambo görünce zengin çok diyorlar.
Al sana zengini bol memleket böle oluyor. Bunun üstüde Arap amcalar oluyor.
USA da Peeble Beachte de bu tarzda buluşma oluyor. Onun videolarını da izleyebilirsiniz.
zengin-fakir belli olmuş
Bulusmaya fln gerek yok Miami Beach e fln gidin bunlarin hepsini kose baslarinda gorun :)
çok karışık:D ülke olarak neresi acaba.
neci bunlar yaaa :)
adamlar ne kadar medeni :D
at çiftliği ag :D
Türkiyeden bu kadar araç rahat cıkar ama burdaki vergi sistemi yüzünden araçlar cok ucuk fiyatta oldugu ıcın ve o paraları verebilen kişilerin genelde bu tarz organizasyonlara katılacagını sanmıyorum ..
desibel yarışmasını hangisi kazandı acaba :)
Çocukluğum gençliğim bu makineleri izlemekle geçti hala izlemekle yetiniyorum :( içmeye devam a.q
Yoldan geçen insanların vereceği tepkiler :)
Ana haber bültenine konu olur valla :)
zaten türkiyede böle bi buluşma olursa buluşmanın adı ali ağaoğlu buluşması olur başka bunların bi kaçı adamda mevcut zaten:D
3.32 de geçen ne :hahaha: ?
55 nci saniyedeki geçenin sesine hasta oldum resmen yürü beeee :D
adamlar efendi efendi gazlıyolar.Tr de bu kadar egzotik bi arada olsa sade vatandaşta akıl kalmaz.Milletin aklını ala ala gideriz:D
ruh sağlığım bozuldu akşam akşam
insanmısınız lan.