Öylesine çekilmiştir :D Nam-ı diğer MaxiPaşa mız :)
Printable View
Öylesine çekilmiştir :D Nam-ı diğer MaxiPaşa mız :)
güzel movie.
çok iyi ya :D
maşallah aracada, bayılıyorum bu aracın duruşuna.
Güzel ' İzleti ' olmuş.Maşşallah araca.
Masallah cok guzel video olmus arabanda super zaaten :)
Wos cok guzel cok... maşallah ama keşke videoyu yavaşlatmasaydınız zaten araba yavaş yanlıyor :)
maşallah çok güzel görüntüler..
dicek söz varmı sence kanki :D
Sesinide duyabilseydim keşke :)
maşallah hemşerim..
ama ilk başta video dönerken başım döndü :D araç 10numara
Maşallah cok güzel hem araç hem video. Bu arada ''virtual to real'' ne onu çözemedim ?
Maşallah çok güzel olmuş
maşallahı var vos'un. :)
Teşekkürler :)
Kanka yok ozaman Başlaaaaaaaaaa ! :D
Sesi pek tatmin edici deil :D
:D teşekkürler eywallah , abimin işleri o dönen şeyler anlamam ben pek makarasına yapmıs :D ama eminim çoğu kişi benm gibi kafasını çeviriyodur videonun basında :D
Teşekkürler , sanaldan gerçeğe , :) sanal araç tasarımlarıyla ilgili biraz geçmişim var ona takiben :)
Helal olsun cok guzel olmus :D
kardeşimm maşallah arabana vallahi :)
izlemisi gayet zevkli araca dicek yok maşallah
Maşallah herşeyden önce araç çok güzel oğuzhan..
nazar değmesin :)
oğuzhan maaşallah sizi böle gördükçe adamın vosvos alıp toplayası geliyo ama zamanında istemeden kıdık sizi o yüzden danışamıyoruz sana.
Aslında imkan olacak Subaru motoru swaplayacan : )
Abi link koyabilir misin merak ettim :)
Maşallah.Şu ana kadar gördüğüm en şık wosvos:)
Maşallah kanka.. :D
maşallah sevgili kardeşim :))
maşallah maxiwos'a
maşallahhhhh
cook guzel gercekten allah nazarlardan korusun:) bana bıraz porscheyı andırıyo gıbı geldı cok guzel olmus
Porşvagen :D 52 hp olduğuna kim inanır :D
Maşllah çok güzel olmuş ama müzik olmasaymış daha iyi olurmuş :)
maşallah maxiwosa a
guzel dondurmussunuz aracı yalnız araca bıttım ben.forumda aracınızın tanıtım sayfası varsa lınkı alabılırmıyım maşallah
çok keyifli bi makina..maşallah..
çok eylenceli bir video olmuş tebrikler aracında çok hoş :)
maşallah maxiwos a driftking :)
bende yanlamak istiyorum :) maşallah
Öncelikle çok teşekkür ederim :) ,
Ama ne yalan söyliyim , zamanında yanınıza ciddi umutlarla geldik dedik heralde sonkez aracımızı boyatıp cıkartıcağız sonucta 3. kez arabaya binemeden boyatıcaktık , herşey güzel yapılırken güzel sohbet güzel abilik kardeşlik güzel , fakat yanınızdan büyük hüsranla ayrıldık :) nedeniyse belki bizim sizi biraz fazla samimi görüp direk konuşmamız oldu aynı karşılık olmayınca tabi bu sefer sizden yana sıkıntı oldu usta oldu, yani Ağabey olmadı :),keşke verilen sözler tutulup yapılan işçiliğin arkasında durulsaydıda hem bu ortam yasanmasaydı , hemde ben arabayla halen uraşmasaydım , ve olayda sonrasında ciddi büyüdü biliyorsun sonuçta en kaliteli boyanın kg su 130 lira , neyse yinede herşey için teşekkür ediyoruz :),
Ama Erdem abi yerin bizde ayrıdır hemşeriyiz , davet edersen ağabey muhabbetin için herzaman sohbetine geliriz , ayrıca ne demek danışamıyoruz keşke yardımcı olabilsek... her zaman bunu bilmeni isteriz :)
Selametle :)
İmkan olsa bile usta varmı :) , heralde 3-5 senede çıkar , ben arabayı 6 sene oldu halen bitiremedimde
eywallahh tesekkurler :)
Çok teşekkürler ... :)
eywallah kanka :)
saol çiçeim :)
teşekkürler :)
kardeşçim konunu .iç etmek istemiyorum. inan ben elimden gelenin fazlasını hatta tahmininden çok daha fazlasını yaptım kötü bile oldum insanlarla.
kardeşim herzaman beklerim çay çorba içmeye muhabbete sohbete gel. araban için elimden gelen ne varsa yardımcı olıyım ben yapıyım gönlünü alıyım yani. ama inan ozamanda benle ilgili olan şeylerden çok daha fazlasını yaptım.
neyse konuyu dağıtmayalım. maaşallah emek ve zamanın karşılığı alınmış