-
Techturkey Mini Shootout !!
-
-
-
-
elinize sağlık ama kanımca daha iyilerini önceden çektiniz gibi geldi..
çok aşırı sarı geldi bana..
-
bulundumuz mekanda ki ışık sapsarı berk,sonu. bu oluyor:)
-
maşallah ciiiden boncuk boncuk
-
walla beyaz arabayla gidiosun sarı araba cekiosun o mekanın özellii :D
-
beyaz dengesi falan ile düzelmiyor mu?
-
Ellerinize sağlık,maşallah miniklere,içeriden çekilen fotolar çok başarılı.. ;)
-
ellerinize sağlık beyler teşekkür ederim üşüttük sizide akşam vakti :)
çok güzel çıktı valla ufaklıklar sağolun tekrardan.. :)
-
@ berk007 vallahi çok şartlarda düzenledim fotoları,beyaz dengesiyle uğraşmaya halim kalmadı :)
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
@ berk007 vallahi çok şartlarda düzenledim fotoları,beyaz dengesiyle uğraşmaya halim kalmadı :)
hehehe eline sağlık :)
-
10 numara photos elinize sağlık.. çok iyi iş çıkartmışsınız.
-
güzel fotolar elinize sağlık:icon_tup:
-
ellerinize sağlık bunnarda süper olmuş..
-
elinize saglık super olmuş :)
allah kaza bela wermesin Gp de BT de cok güzel maşşallah
-
Tolga , Özgür , Yiğit ellerinize sağlık... Resimler için teşekkür ederim.. Hepsi birbirinden güzel çıkmış..Yektacm tekrardan hayırlı olsun, ALLAH kazasız belasız güzel günlerde binmeyi nasip eder inşallah... Bu aradaa görkemi unutmamak lazım tabi brooo sanada teşekkür ederim sabahtan beri bizimleydin yorduk senide =))
-
eyvallah canım sağolasın cümlemize kazasız belasız günler inşallah :) herkese tek tek teşekkür ederim bnde tekrardan.. görkem de sağolsun sabahtan beri benden çok uğraştı arabayla :D
-
hayırlı olsun yekta rahmetli focustan sonra iyi bir seçim olmuş.
-
sağol teşekkür ederim hep istiyodum zaten de rahmetli olması işe yaradı bi bakıma sanırım :p
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
özellikle bu ikisi başarılı olmuş maşallah nazar değmesin:)
-
Alıntı:
özgürooooo süper hepsi süper ;)
-
Ellerinize saglık valla,sayenizde guzel arabaları fotograflar sayesinde dahada hos goruyoruz:)
@Yektacım hayırlı olsun kardesim,Allah Cook Guzel gunlerde kullandırmayı nasip etsin insallah..Gercekten cok hos araba,focus filtre sesi dısında ise yaradı:D:)
-
-
corsayı nie çekmediniz bakim:D
-
Elinize sağlık beyler çekimler bomba olmuş, araçlar zaten çok güzel, çok keyifli bir çalışma olmuş devam :)
-
corsa da var emre,oda artk yarına gelir heralde yorulduk:D
-
-
Alıntı:
arkada da bmw 2002 var inanılmaz temiz gözüküyo hemde :D ayrıca fotolarda çok güzel
-
akin sen kimsin ya duruşa bak hahahahahhahhaa
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
bunu sewdim ben de:rolleyes:
-
Ahahahahaa akın bittim harbiden=)
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
akin sen kimsin ya duruşa bak hahahahahhahhaa
Alıntı:
OnurS Nickli Üyeden Alıntı
Ahahahahaa akın bittim harbiden=)
Tabi sıcakcık evinzde oturduğunz yerden yazmak kolay buz gibi hava da üzerinde hiç birşey olmadan resim çektir bakalım puahauhahuahu =))))))) Hadi ben neyse de görkem çok iyi yaaaa =))))
-
Alıntı:
A K N Nickli Üyeden Alıntı
Tabi sıcakcık evinzde oturduğunz yerden yazmak kolay buz gibi hava da üzerinde hiç bir olmadan resim çektir bakalım =))))))) Hadi ben neyse de görkem çok iyi yaaaa =))))
cidden soğuktu ya bi ara ellerimle irtibatı kestim ben :D
-
Alıntı:
Tabi sıcakcık evinzde oturduğunz yerden yazmak kolay buz gibi hava da üzerinde hiç birşey olmadan resim çektir bakalım puahauhahuahu =))))))) Hadi ben neyse de görkem çok iyi yaaaa =))))
kanka gündüzde sıcak diildiki hawa onu bırak bende gelirdim orayada bilseydim haala ders çalışmadım=)
-
Alıntı:
Doprağım benım :D kıllar souğu engeller ;)
görkem kapkaçcı gibi hehe:p
-
Maşallah ikisinede,
fotograflarında hepsi güzel ;)
-
ellerinize sağlık çok güzel kareler..
-
maşallah minilere fotolarda harika olmuş