1. DENEM
2. DENEME
3. DENEME
Printable View
1. DENEM
2. DENEME
3. DENEME
HAHAA ulen hadi eve gidiyoz hadi hahahaha demişim:D maşşallh ue ye
diğer araçlarada maşşallah
masallah tum araclara..dun gece gelemedık radyator mahduruyuz kısmet bı dahakıne ..
aracların hepsıne masallah..uruc sesını duymazsak ozleyecegız cam carların ıcınde =)
Maşallah
demekki fark ediyormuş :)
Maşallah UE 106 cam car olsa cok daha seyri zevkli olacakmıs :)
Cam car dahil araçların hepsine maşallah kazasız belasız :)
masallah masallah ue supermıs :)
maş. araçlara güzel denemeler olmuş yanlız riske gerek yok beyler allah korusun ;)
videoları bide ahmet abi youtube koysaydında herkez rahat seyretseydi yahu izlemeyiyorum :):)
Deneyen tum araclara massallah
maşallah araçlara :)
UE 106 ya kocaman maşallah
Safkan güç bu olsa gerek
Severek takip ediyorum
araçların hepsine maşallah 3 üde mermi gibiydiler dün akşam. ama gecenin başında DD nin 1. vitese geçmeme gibi bi durumu vardı ama araç sahibi o halde bile herkesle deniyordu hepsine teker teker maşallah...
Maşallah...
maşallah araçlara bi ara hipodromda hissettim kendimi :) ak 106 ue 106 kafa kafaya..
güzel anlatım tat vermiş çekimlere..
cam car a da maşallah..
güzel denemeler olmuş maşallah araçlara.
Ahmet lütfen specleride alalım..
masallah tüm araclara.
masallah ue herzamanki gibi hızlı
Tüm araçlara maşallah, kazasız belasız.
Hepsine Maşallahh
araçların maşallahı var.
Maşallah araçlara dd egzantiriklilerle böyle yürüyorsa egzantirk olsa neler olur acaba :) Vitesine sağlık recep .
Kapat hadi Kaapat Eve gidiyoruz =). Anlatım Süper :D . Maşallah
ue ye maşallah :)
neler olur acaba bak bende merak ettim şimdi dd keşke pt 52 koysada neler olucağını görsek hep birlikte:D arkadaşlar bütün pt 52 li 106 ları bekliyorum.Denicek araba bulamıyorum buda benim canımı sıkıyo zaten.Biz UE 106 yı yaptık bukadar oldu,daha iyisini yapan olurda UE 106 geçerse ellerine sağlık derim ;)
Maşallah 3 yüz 6 yada,UE çok gergin:)
yap canın sağolsun bende sıkıntı yok :) biz ue 106 yı rolling yapmak için yükledik sonuçta.Geçsekte geçilsekte maksak eğlence olsun:)
şiiiiiiiiii camcarıda burda sen nıaslsın selcuk ;)