-
Camaro Turbo Yola Çıkmaya Hazır ;)
-
Maşallah TIM keyifle binmen dileğiyle :)
-
Hadi hayırlısı uzun zaman sonunda umarım istediğiniz gibi araç olmuştur.
-
maşallah
inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız
-
Araba canavar :) Iskender Abinin orada görmüştüm bende.. Sorunsuz kazasız belasız kullanmanızı dilerim..
Kesenize bereket ve en yakın zamanda benzin istasyonu almanızı dilerim :D Allah yardımcınız olsun
-
Çok teşekkürler arkadaşlar :)
-
Bende çok sevindim noktalandığına.. çok uzun zaman oldu.. motor parçalarının kutularından çıkartıldığı gün ordaydım, nerden nereyee..
Maşallah..
http://www.harbiforum.org/attachment...azar-duasi.gif
-
maşallah iskender ustada görmustum umarım sıkıntı çıkarmaz sorunsuz bınersınız
-
of :) muhteşem :) bir kaç yüz bin kere beğenmek teşekkür butonu kullanmak istiyorum. kazasız belasız kullanın maşallah
-
iyi günlerde kullanmak nasip etsin fena bi motor durumu var:D
-
Massallah baya uzun zamandır beklediğim bı aracti videolarini da görmek istiyoruz
-
maşşallah maşşallah harıka bısey olmus ..
-
maşallah bro. umarım istediğin gibi olmuştur. Kazasız belasız. en yakın zamanda videolarını görmek isteriz :)
-
Hayirli olsun benimde merakla beklediğim bi araçtı, şimdi tahminende olsa güç ne oldu?
-
maşallah.. en yakın zamanda vıdeoları beklıyoruz :)
-
valla bitmesine bende sevindim maşallah diyelim 4 gözle videolarını bekliyoruz artık :) Allah kaza bela vermesin.
-
Maşallah inşallah sorunsuz, sıkıntısız, kazasız belasız binersiniz :)
-
maşALLAH uzun zamandır bekliyodum bitmesini tahmini güç 4 hanelimi acaba :)
-
-
Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Tahmini güç 4 haneli olacak. Bu turbo bir eski nesil Camaro motorunda (LT1) 26 psida 1250HP civarı vermiş. Suprada tekerde 1600HP civarları vermiş. Bende yeni nesil LSX motor var bende de güzel değerler verir heralde :)
-
sonunda bitti, maşallah :)
keyifle, sıkıntısız gazlamalar abi
-
Alıntı:
Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim. Tahmini güç 4 haneli olacak. Bu turbo bir eski nesil Camaro motorunda (LT1) 26 psida 1250HP civarı vermiş. Suprada tekerde 1600HP civarları vermiş. Bende yeni nesil LSX motor var bende de güzel değerler verir heralde :)
Heycanladım bi an hp leri duyunca siz kaç ps kullanıcaksınız heralde ciddi tutunma problemi olucak gerçi çözmüşsünüzdür tutunma olayınıda
-
Hayirli olsun manifoltlar kaput altini baya isiticak gibi
-
Maşallah kazasız belasız sorunsuz binmeniz dileğiyle :) merakla videolarınızı bekliyoruz :)
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
zaptedemiceksinnn :D:D
Evet, öyle bir problemle karşılaşırsam çamurluk şişirme ve lastikleri 345lere kadar çekme düşüncem var, onun dışında aracın alt yapısı hazır biliyorsun :)
Kaputta havalandırmayı ve soğutmayı çoğaltmak için işlem yapmak gerekecek gibi görünüyor bu arada pratikte.
2 bara kadar basabilirim teorik olarak...
-
sikinti yok döndürmede temde bizi :D 3 te basarız :D
-
Tebrik ederim armağan facedede geçen ay görmüştüm beyin problemi çözüldümü diye sordum sana hayırlısı olsun tekrardan bitirdin en sonunda,
Manifoldun bazı noktalarda kasnaklara çok yakın gibi duruyor ısı için oralara bişeyler yapman gerekebilir,
-
hey maşallah petrol canavarı allah yürürünü daim etsin :)
-
Bittiğine çok sevindim merakla beklediğim araçların başındaydı. Hayırlı uğurlu olsun Nazar değmesin kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :)
-
Hayırlı olsun abi , videoları 4 gozle bekliyorum
-
Kazasiz belasiz ciddi proje ama iskender abi bildigin konusturmus o nasil bi guzelliktir ya:D
-
ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş inş emeğineze saygı gösterir üzmez;)
-
Hadi hayırlı olsun.Kazasiz belasız sorunsuz bin inşallah...
-
maşallah video görmek isteriz en yakın zamanda.
-
Hepinize teşekkürler arkadaslar project cars bölümüne yeni bir konu acacağım daha iyi olur.
-
-
Alıntı:
Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
Hepinize teşekkürler arkadaslar project cars bölümüne yeni bir konu acacağım daha iyi olur.
abi jantları değiştirip aç nolur:D
maşallah bu arada çok tehlikeli makina:icon_tup:
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın yakından görmek çok isterdim nasıl zapdolucak bende merak ettim:)
-
sonunda :) en çok beklenen araçlardan birisi sanırım, video vs. görmek isteriz.
-
41kere maşaallah, Allah agız tadıyla binmek nasip etsin :) çıkıcak güçleri, gidişini bende çok merak ediyorum...