Ankaraya kar yağdı böyle oldu- oda ajans GOP - YouTube
Printable View
Abi niye frene basıyorlar anlamıyorum..
02:28 de Angutun biri kendini arabadan aşağı mı attı ben mi yanlış görüyorum.
walla yazık olmus ama bırazda komedı yanı :D
26. saniye çok ii adam araçtan atıyo kendini arkadan gelenin altına :D :D
tam makara öyle buyuk kaza yok dıkkat edın hep surtmeler fılan
Ben o gün yolda etdiğim küfürleri hayatımda etdiklerimi toplasam ulaşamam. Bizim milletimize o arabalar haram haram! Kar lastiği olmadan yola çıkanlar araba kullanmayı bilmeyenler vs vs. Yüzünden konya yolu rampasını 1.5 saatde çıkarak rekor kırdım.
o adam gerizekalı durmuycak kendimi kurtarıyım derk ne sehittir ne gazi olacaktı :)
Verilmişti .
Çok sakat :D
Videonun bi kismi verilmisti ankara karlar altinda basliginda...ankaradaysan kasim ayinda kar lastigini takicaksin yoksa bole olur..belediyeninde sucu 10larca arac ayni yerde kaza yapmis niye tuzlamiyosun arkadas?
aha diye başlıyo ya video. :D
takıcan çivilileri rahatına bakcan panpa :D
ay gidiyo tutun tutun diyo koca arabayı :D
butun araclara gecmıs olsunn adam bıle bıle gelıyo hıc bı tepkı yok kurtarma cabası yok frenı hıc bırakmıyoo adamın orda 4ceker land rover gordum galıba o bıle salak sacma arabanın vurmasını beklıyoo :(
muhahahaha
lan trajıkomık bı durum o kadar herıften bırı de gıdıp yolu kapatmıyor ya ne dıyım ızlerken guzel allah başa vermesin
daha oncede iki kere verilmisdi.
Vallaha ne diyeyim çok büyük kaza geçmiş olsun.Yollarda maşallah çok iyi buz tutmuş ha
burda ne yaparsanız yapın işin şansa kalır
Adama kendini yere attı koptum :D
Başıma geldiğinden dolayı biliyorum vitesde inmekte bazen işe yaramıyor :D
Yalnız o yol buz değil.Ve ankara tabiriyle lastikler vakumlu olsa(kışlık) bu şekilde kaymazlar.Misal range var bi sahnede(sanıyorum ki benzettim) kar lastiği olan bi range'in öyle kaydıgını gormedım ben..He belediyelerde suç yokmu yok..Ydısında ınsanlar kendı mahallelerını kendı temızlıyo ara sokakları beledıyenın ulasamadıgı(yada yetısemedıgı vs) + hangı akla hizmet nasıl bir cesarettir ki o yokustan inmek vsvsvs..
emin olun bu araçların hiçbirinde kar lastiği yok :) kar lastiği olsa araç durduğu yerden kaymaya başlamazdı enazından, ilk kaymaya başlayan forester misal, araç durduğu yerden kaymaya başlıyor :)
yenimahallede otururken sifir aldigim kar lastikleri ile durdugumuz yerden aynen bu videodaki sekilde rampadan istem disi kayarak hatta donerek indik. dolayisi ile bir video goruntusu ile insanlari zan altinda birakacak mesajlardan sakinalim. ben o gunden beri karda arac kullanmakdan nefret ediyorum. Cunku bu olay oldugu saatler ilkogretim ogrencilerin etrafda cirit attigi bir vakitti. ben facianin esiginden dondugumde kaldirima yaslayip durabildigimde soktaydim. lastikde bir yere kadar. tabiki olmasi gerekiyor kesinlikle olmali hatta ben mumkun mertebe her sene yeniliyorum. en fazla iki kis boyunca toplamda 8 ay kullaniyorum bir takim lastigi. ama olmayinca olmuyor tutmayinca tutmuyor iste meret.
şarkı ve yorumlar çok güzel :)
Herşey tamamda arabadan atlama nedir? Neden yapılır? Önceki akşam aksiyon filmi izlemekten başka ne gibi olaylar bu durumu tetikler?
biride yukarıya duba vb bişey koyup uyarmamış saatlercehelal olsun
ne akla hizmet o yokuşu inmeye çalışıyorsunuz hey allahım
en komiğide nasıl olsa 4 çeker jipp bu yeaa diyip normal lastikleriyle cengaverlik yapanlar
ya araç kompresyona girince gaz vermedigin zaman devri düşürüyor.
Test edildi onaylandı.
Ancak 1,6 üzeri araçlarda ne tepki verir bilemem. Denemek lazım :)
Düşük CC'li araçlarda 1.2 (Eski Palio'm) ve 1.4'te devri rölantide tutuyor. 1 diş el freni ile 900d/d'de fkm/h ile rahatca iniosun.
araba kullanmayı bilmeyen insanlar topluluğu
o değilde bu şarkı neydi ya :D
edit : buldum :)
http://www.youtube.com/watch?v=NgrGR...eature=related