-
redbull [ civic 1.4 is ]- yeni resimler sayfa 5'de
-
konsol bi garip olmuş ama fena durmuyor , ellerinize sağlık güzel günlerde binin araç çok güzel
kazasız belasız ....
-
Hoş olmuş ama stoplar orjinalleri daha güzel olur bence.
-
Maşallah hoşuma gitti çok güzel .
-
çok şık çok güzel kazasız belasız..
arka yaylar kesildi mi?
-
çok hoş duruyor gerçekten.
-
kazasız belasız güzel olmus
-
alev alev yanıyor maşallah .
-
teşekkürler arkadşlar, yaylar yükseklik ayarlı coilover ama arkaları 1 diş daha kestrdim
-
Güzel ama bence Orjinal stoplarını tak daha güzel olur :)
-
kazasız belasız.. ön konsolla biraz daha uğraşılsa daha hoş olcak gibi. ama o kadarda göze batmıyo :)
çok güzel gerçekten iyi günlerde kullan.
-
çok güzel bence, yan etekler ve arka tampon çok güzel olmuş, konsolda ise ufak değişiklikler yapılsa kanımca çok daha hoş olacaktır..
-
-
deri döşemede yapılırsa hoş olabilir
-
ilk resim çok hoşuma gitti. :) kazasız belasız.. kırmızı civic tadından yenmez :)
-
Fena değil sade ve hoş olmuş ön konsol ek9 type r lara benzemiş .. yanlız bi tavsiyem arkayı biraz kalırıp önü az bişey daha basmak ;)
-
Harika görünüyor, masallah :)
-
maşallah çok güzel:) kazasız belasız kullanın...
-
guzel araba kardeşim maşallah arabana
konsul için sen mı aramıştın benı cepten guzel olmuş ama içeriye gomuk gıbı
arabada super duruyor
-
çok güsel maşallah bu aracın ekürisi antalyada senin avatardaki arac oda çok güsell
-
Alıntı:
KaanKY Nickli Üyeden Alıntı
arabada super duruyor
evt kardeşim ben aramıştım buldum vidanın nerde olduğunu saol:) aslında konsol güzel duryoda resımde öle gözükyo yarınn daha net bi resmini koyacam, seninkini yapan usta gördü baya beğendi benm yaptığımdan daha güzel olmuş dedi:)
-
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
çok güsel maşallah bu aracın ekürisi antalyada senin avatardaki arac oda çok güsell
evt benm eski aracım antalyada yakın bi arkdşma sattım
-
Kazasız belasız çok güzel
-
çok zewkli yapmıssın walla ikiside çok güsel hll olsunn:)
-
Alıntı:
KaanKY Nickli Üyeden Alıntı
arabada super duruyor
hehehe ben arattm bi fikir alsın diye nasıl kaan araç yanıoyoo ekran konusunda da malzemenin işçiligi iyi düz dalgalanma yok ama ben olsam saat kısmınıda keser dümdüz yapardm öle daha hoş olurdu dimi :heyoo:
-
Kanki maaşallah şimdi herşeyiyle bitti süper görünüyor artık sana da benm koltuklardan ayarlama zamanı geldi napcan döşemeyle uğraşıp kaplatmayla orta kırmızı kenarlar siyah monzadan yapıştıralım gitsin...ayrıca ekran konusunda da benm dediğimi yapacaksn eninde sonunda saati de iptall et komple düz olsun orası cıkıntıları olmasn daha canlı duracak. hayırlı sürüşler...
-
Masallah cok hos olmus aracın,orjinal stop diyorum bende..:)
p.s jantlar orjinal racerwheel mi yoksa replikamı?
-
Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
Masallah cok hos olmus aracın,orjinal stop diyorum bende..:)
p.s jantlar orjinal racerwheel mi yoksa replikamı?
hijoin t-109:cool:
-
arabanın fotoğraflarını görmüştüm daha önceden mustafa göstermişti.. rengi çok güzel olmuş maşallah.. ama ekran we jantlar benim hoşuma gitmedi kusura bakma.. kocaman konsola 7" ekran takmamak garip geldi bana.. ayrıca kaanın ekran idareten takıldı ;) hawalar biraz düzelsin daha macunlanıp mat siyaha boyanacak..yani bence o daha güzel:icon_tup: sen de bi 7" alıp ona dönüş yapabilirsin
-
maşallah dışı güzel duruyor kazasız belasız.
-
jantlar dışında çok güzel bence maşallah kazasız belasız
-
-
serdar abi yeni aracın hayırlı olsun görmek bu guneymiş..:)
göze batanlar ilk olarak jantların krom galiba onlar krom olmasaymış dha güzel olcakmış.
ön cama da film çeksen on numara olur..
stoblar kesinlikle değişmeli ledli olanlardan takmalısın..:)
dikiz aynaları neden boyasız anlamadım acilen boyanması daha iyi olur:)
deniz kenarındaki foto ise harika ellerinize sağlık..ordu ya geldiğimde görüşmek dileğiyle;)
-
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
arabanın fotoğraflarını görmüştüm daha önceden mustafa göstermişti.. rengi çok güzel olmuş maşallah.. ama ekran we jantlar benim hoşuma gitmedi kusura bakma.. kocaman konsola 7" ekran takmamak garip geldi bana.. ayrıca kaanın ekran idareten takıldı ;) hawalar biraz düzelsin daha macunlanıp mat siyaha boyanacak..yani bence o daha güzel:icon_tup: sen de bi 7" alıp ona dönüş yapabilirsin
yorumun içn saol, kocaman konsol dediğn saati iptal etmeden daha buyuk ekran koymk imkansız tam otrdu oraya saati iptal etmemek icin 7 inç takmadım, aslında yakından bakınca kusursuz yarın daha net bi resım koyarım..
-
Alıntı:
vtecvti Nickli Üyeden Alıntı
serdar abi yeni aracın hayırlı olsun görmek bu guneymiş..:)
göze batanlar ilk olarak jantların krom galiba onlar krom olmasaymış dha güzel olcakmış.
ön cama da film çeksen on numara olur..
stoblar kesinlikle değişmeli ledli olanlardan takmalısın..:)
dikiz aynaları neden boyasız anlamadım acilen boyanması daha iyi olur:)
deniz kenarındaki foto ise harika ellerinize sağlık..ordu ya geldiğimde görüşmek dileğiyle;)
saolasın kardeşim, jantlar krom deil hayatta takmam krom jant hic sevmem hijoin markasının deisık bı kaplaması bıraz parlak duryo okadr, ön cama fılm cekınce maluum karadenız yagmurda devmlı buğu yapıo o bakımdan cektrmedım, stoplarıda 3d ler daha fazla hosuma gıdyo ozellıkle onlardan taktım, dikiz aynalarıda parlak siyaha boyattım kırmzı olunca bana gore cok toparlak duryo;) hersey zevk meselesi anliican, orduya gelince bekerim..
-
-
-
Alıntı:
point Nickli Üyeden Alıntı
saolasın kardeşim, jantlar krom deil hayatta takmam krom jant hic sevmem hijoin markasının deisık bı kaplaması bıraz parlak duryo okadr, ön cama fılm cekınce maluum karadenız yagmurda devmlı buğu yapıo o bakımdan cektrmedım, stoplarıda 3d ler daha fazla hosuma gıdyo ozellıkle onlardan taktım, dikiz aynalarıda parlak siyaha boyattım kırmzı olunca bana gore cok toparlak duryo;) hersey zevk meselesi anliican, orduya gelince bekerim..
anladım serdar abi bu sefer gelince görüşcez inş.:)
-
-
maasallah cok guzel duruyor kazasiz belasiz ins:icon_tup: