ZP Vts = chip,flitre,egzoz,AHM port polish,13*59
Polo GTİ =stok
+18 :=)
Printable View
ZP Vts = chip,flitre,egzoz,AHM port polish,13*59
Polo GTİ =stok
+18 :=)
maşallah sarı ya :) videolar gün yüzüne cıkmaya baslamıs :) devamını beklıyorum abii :D
vıdeo kufur içerir flan yazsaydın keşke:)
işyerinde(otel) izliyordum tam ne güzel fln derken küfürler lobide yankılanınca dikkatler bana döndü :D :D keşke küfür içerikli uyarısı koysaydınız ;) bu arada vtsye maşallah ;)
ooo müdür masallah masallah :D
oo alı bey vıdeolar eklenmeye baslamıs :D
Hay maşallah bizim eski civciv kopuk uçurtma olmuş . Kazasiz belasiz denemeler....
maşalah iyi gitmişsiniz ,aynı speclerde vts ile denemiştik cliver in eski vts le 4den sonra açmaya başlıyordum üstlerde gti biraz daha iyi olur tahmınım kaça kadar bastınız.
hafifletme var mı arabada ? sunun için soruyorum polo benım arabadan daha hafif ve ben 4 vieste acmaya başlarken sizin 5 de dahada açarak gitmeniz demek arabanızın kondisyonu baya iyi demek veye bilmediğim başka bişey var polo dsg miyidi? eger vites kacırdıysa ve ya geç attıysa hiç şansı yok zaten cliverin vts lede boyle olmuştu es kaza geç vies attığımda hemen bi yarım boy atıyordu.
maşallah diyelim o zaman :)
Namıdeğer perküsyonaliyi seviyor her rollingte arıyoruz
TEbrikler
maşallah SARI ya gayet hızılımış :)
izmirdenmi geldi sarı ?
Maşallah aracınız cok hızlı gidiyor cok beğendim :D
maşallah araçlara..
maşallah maşallah sarı vts çıkmış sahneye abim sessiz sessiz izliyorum
Sana hızlılık yakışıyo abi Allah kaza bela vermesin.
maşallah eski zp miz olan yeni zp ye :) nefes vermişsiniz arabaya allah nazardan saklasın
masallah percisyon ali - elıne saglık ahmet usta - kafanı s.km uruç :D
maşALLAH maşALLAH..
Vts'ye maşallah ciğerli olduğu her halinden belli. Port polish yaramış. Sanırım portpolish olmasa yanyana yürürdünüz. Birde dikkatimi çeken rakım farkı oldu. Burda aynı speclerdeki vts ile ibiza cupra veya polo gti denendiğinde durum tam tersi oluyor. Atmosfer avantajı vts'den yana olmuş. :)