BMW Incredible Brake !! 250 km/h-0 km/h - YouTube
Verildiyse özür dilerim hemen silinebilir ben ilk kez denk geldim harbiden inanılmaz fren yani :)
Printable View
BMW Incredible Brake !! 250 km/h-0 km/h - YouTube
Verildiyse özür dilerim hemen silinebilir ben ilk kez denk geldim harbiden inanılmaz fren yani :)
harbi iyiymiş :)
o nasıl bir duruştur.
başarılı ama verilmişti
fake geldi bana
edit:olmayabilirde:D
Olmaz demeyin olur.
01:19 dan sonra frene basıyor.
Check it out baby 332-0 km
bmw e34 heralde çok iyi fakat porsche çok daha etkileyici.
aynısını Honda'da yapsayalarya :D :D
bitti balatalar :D
Masaallah :)
aynı benım frenler:D
Allah için 560 ın frenler de yaşına göre güzel (4 disk ve balatalar yeni) , abs ninde desteğiyle o ebatta o ağırlıkta bi aleti çok güzel durdurabiliyor.Bi keresinde arka pandizotta kalorifer mekanizması varken ani bi fren yaptım , kaç kiloluk alet pandizottan uçup sürücü kolduğu kafalığına uçtu :D , kafalığa ramen acısını hissettim , kafalık olmasa bayıltırdı direkt :D
o porsche nasıl duruyor öyle belli değil !
hiç de öyle sağa sola sapma olmadı bmw'de.
santimlik yalpalamalar elbette olur o hızda ve o zamanın modellerinde.
ayrıca bmw'nin frenaj konusundaki muhteşemliğine honda erişemez.
100 km/s'de 34 mt'ye indirdiler ölçüyü.
hele hele porsche'nin yanına yaklaşamazlar bence.
videoyu izleyince 106nın firenleri geldi aklıma :D var yok arası
porsche ezdi. Nasıl bir frendir.
Allah bilanı vermesin jet uçaklarının paraşüt açıp ani iniş yapması gibi durdu makine.
Her konuda Hondaya sataşan illa birisi çıkacak onun için yazdım.Alıntı:
hiç de öyle sağa sola sapma olmadı bmw'de.
santimlik yalpalamalar elbette olur o hızda ve o zamanın modellerinde.
ayrıca bmw'nin frenaj konusundaki muhteşemliğine honda erişemez.
100 km/s'de 34 mt'ye indirdiler ölçüyü.
hele hele porsche'nin yanına yaklaşamazlar bence.
Honda yapsa ya. yazmış aynısını gel yapayım :D
Tamam honda nın frenleri meşhurfur da okadar da kötü değil be birader.
BMW nin frenler yaşına göre hatta bu güne göre bile çok iyi.
ama kusursuz değil. dediğim gibi ufaktan bi yalpalama durumu var.
Ve ayrıca porsche frenleri harbi etkileyici.
Porsche 312 ile 300 metrede duruyor.
BMW 250 ile en az 250 metre. ( yerdeki küçük işaretlerden sayıyoruz)
Neyse fazla üzerinde durmaya gerek yok.
ben passatla 160 180 arası hızla tam bakamamıştım.sapak kaçıcak diye ani bir fren yaptım(yolda kimse yok tabi) asfalt düzgündü lastikler yeniydi.tam basamadımmı acaba anlamadım abs devreye girmedi ama araba iyi durdu yalnız lastik kokusu geldi biraz:D
Aaa aynı benim frenler. :D
porsche ezmiş yanlız o nasıl bir duruş ya 200km falan değil herif 300+ duruyor :D
yaaa arkadaş işte fanatiklik ilk baktığımda dedim kesin bitane hondacı parlar direk parlamış :)
Ah şu Honda'lar...:D
Saçma sapan yazıya parlarım arkadaş kimse kusura bakmasın.
Alemin derdi Honda olmuş. demekki zamanında :D
E31'i bırakında dursun.... Ayrıca hondanın frenlerine kötü diyenler kötü fren görmemiş bence... 6 7 k devirlerde ve sürekli 140 150 ile gidip frene abanırsanız ne fren merkezi kalır ne balata ne lastik ne fren silindiri yada fren dağıtıcısı... Bide 20 yıllık frenlerin yağ hidroliklerini 5 6 senede bir değişirseniz fren hortumlarını bir kere olsun elden geçirmezseniz disk yerine gidip diskleri töleransın altında tornalatıp eğip fren beklerseniz, 120 liralık kalite balata yerine 20 liralık çin malı balata alırsanız tabiki durmaz.... hondaların frenleri zayıf değil sadece bakımı daha titiz yapılmalı... haa frende king porschedir ayrı konu :D
şu konuda nasıl kıyaslama yaptınız honda ile bmw yi anlamış değilim :)
porsche çok başarılı durmuş..
hondacı olarak kabul etmek gerek
almanların çoğunlğundaki fren honda da yok :)
hele crx lerde hiç fren yok :D durumu eşitlemek için wilwood kit aldım :)
porsche yi katmıyorum zaten, o epey ilerde..
emniyet kemeri takmasan gerçekten camdan çıkarsın o nasıl frendir :D
Hondayla yapsalar ya demiş vatandaşın biri her yerde laf atmasalar olmaz.
Orası tartışılır birader. ies varken frenleri hiç beğenmezdim. kaç kere arkadan çarpmaması için alman arabalarından kaçtım.Alıntı:
hondacı olarak kabul etmek gerek
almanların çoğunlğundaki fren honda da yok
hele crx lerde hiç fren yok durumu eşitlemek için wilwood kit aldım
porsche yi katmıyorum zaten, o epey ilerde..
emniyet kemeri takmasan gerçekten camdan çıkarsın o nasıl frendir
Yine ortalama bi honda freni ortalama alman arabasından kötüdür bişey demiyorum
benim taktığım her konuda hondaya sataşılması. Babamın fabrikası sanki bende otomatik savunmaya geçiyorum.
Ha birde millet roll de dragda atar yapar. ben fren de meydan okuyorum. :D
100-0 en çok 33 metre çıkartırım :D
gayet stabil duruyo ama porsche kadar etkileyici değil frenle sollama yaptıgım crx e göre cok basarılı geldi gözüme :)
fren kiti ne kullandınız?
yeni hondalar tabi ki daha iyi olmuştur artık bütün markalar için standartlar yükseldi
ama malesef almanlar 1 tık ileride fren konusunda
ortalama lafınıza katılıyorum
ama durum başka bi ortalamaya dönerse hondanın eline su dökecek alman göremiyorum o da yakıt ortalaması :D
konuyu saptırdım zannedersem :D sapmasın :)
ebc disk ön arka + ebc balata fren hortumları 700 liradan fazla olunca alamadık tabii.
asıl gelişmeyi lastiklerde yaşadım. p7 ler 3, viteste patinaj çekip 30 km/h ile kızaklarken bunda çok çok daha iyi tutunma var. Nokian Hakka Z ayrı bi dünya.
EBC çokta matah bir marka değil ki. Hatta ben kendi aracımda kullanmam o derece yani. Hatta ve hatta EBC'nin sponsor olduğu bir yarış takımı EBC'nin sağladığı ürünleri kullanmaktan vazgeçti. Ücretsiz ürün haklarınından vazgeçip sadece reklam ücretini aldılar firmadan ve başka marka ürünleri kullandılar. :)
oem disklere göre çok iyi.
ayrıca pistte kullanılan D2 veya ne bileyim brembo diskler ile EBC diskleri kıyaslarsan illa ki brembonun binlerce euroluk diskleri daha iyidir.
Ama iş caddeye inince EBC GD serisi brembo max serisinden daha iyi bunu tartışmam bile.
Brembo frenli 106 lar ne vaziyette biliyoruz.
Şu an aracım eski halinden en az %30 daha iyi duruyor. Benim için çok çok iyi bir durum.