-
LVT 83 pug 307 güncel hali
-
maşallah jantlar ve ön logo harici güzel kazasız belasız.
-
Masallah renk cok guzel, fotolar eskiden yeniye dogru gitmiyosa logoyu orjinele cevirmelisiniz bence :)
-
teşekkürler yorumlar için ön logo iptali düşünüyorum yakın za manda düşündüğüm gibi olmadı pek aceleye geldi biraz
-
güzel araç maşallahı var bence :) ön logo tanıdık gibi.. lip diye bağırıyor araç bence :)
-
Alıntı:
tigerland Nickli Üyeden Alıntı
güzel araç maşallahı var bence :) ön logo tanıdık gibi.. lip diye bağırıyor araç bence :)
seninki bir gelsinde tutup bakmadan almam :)
-
hehe yarın elimde olur inş. perşembede RC spoiler gelir bi jantlar kaldı ya.. :)
-
Alıntı:
tigerland Nickli Üyeden Alıntı
hehe yarın elimde olur inş. perşembede RC spoiler gelir bi jantlar kaldı ya.. :)
olur olur oda olur zamanla :)
-
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
masallah logo'dan haric cok güzel kazasiz belasiz
-
o jantlarla basılsa çok güzel durur
-
Alıntı:
-MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı
o jantlarla basılsa çok güzel durur
basmayı düşünüyorum yakın zamanda ama artıları eksileri iyice aratırdıktan sonra
-
güzel arac ama logo olmamıs kanımca :) arac sıyah olsa yakısır logoda mavıye olmamıs
-
Maşallah kazasız belasız...
-
yorumlar için sağolun :) ilk fırsatta sökecem logoyu elden geçiricem
-
-
Maşallah güzel araç 6. fotorafta tanpon ve çamurluk renk tonu :d gerçek mi ya facia yaşanmış
-
Alıntı:
Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel araç 6. fotorafta tanpon ve çamurluk renk tonu :d gerçek mi ya facia yaşanmış
Maalesef gerçek.Yeni boyandı arka tampon böyle bir fark oluştu direk boya kodu baz alınarak boyandığından.çamurluktaki 9 yıl önce tampon ile aynı renkmiş :D
-
güzel oldu Bro.. :) güle güle kullan nice karelere inş. :)
-
çok az kaldı koyucam son noktaytı :)
-
lipledik aslanımızı biraz daha yaklaştı burnumuz yere
http://i1085.photobucket.com/albums/...k/SDC11848.jpg
-
Araç acilen app istiyor bi eksik var araçta ama bilemedim maşallah genede daha değişik bir jant logo iptali app ile güzel olur maşallah.
Edit o kornalar ne öyle fanın orda :D Maşallah :D
-
-
LouisVuitTon iyimiş maşallah kazasız belasız
-
ama sağ farla kaputun arasındaki boşluk kötü gözüküyo.
-
-
Masallah renk çok güzel fakat jantlar bence farklı olabilir..Kazasız belasız sürüşler..
-
o kornalardan çıkan sesi merak ettim doğrusu:D
-
-
photoshop kokan hareketler bunlar, gerisi güzel, logoyu tekrar gözden geçirin derim, maşallah
-
Maşallah güzel araç:)
Jantı falan geçtim araç acil app plaka istiyor :D O plakalıktan kurtulun bence:)
-
Alıntı:
Rec.O Nickli Üyeden Alıntı
Araç acilen app istiyor bi eksik var araçta ama bilemedim maşallah genede daha değişik bir jant logo iptali app ile güzel olur maşallah.
Edit o kornalar ne öyle fanın orda :D Maşallah :D
Hiç polis vs sorun yaşamadım şimdiye kadar nedense app olunca yaşayacak gibi hissediyorum görüntü bozuk olsun önden ellemiyorum o yüzden :D
Alıntı:
happyson Nickli Üyeden Alıntı
Güzel maşallah
Teşekkürler :)
Alıntı:
Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı
ama sağ farla kaputun arasındaki boşluk kötü gözüküyo.
Gözden kaçmamış :D Farları sökmüştüm far motorlarını takmak için o farı takarken elektrikler kesilmişti el feneri ile takmıştım ne zamandır düzeltcem düzeltcem geçen hafta düzelttim ama :)
Alıntı:
SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah..
Teşekkürler alayımızın aracına Maşallah :)
Alıntı:
ernc Nickli Üyeden Alıntı
Masallah renk çok güzel fakat jantlar bence farklı olabilir..Kazasız belasız sürüşler..
Jantları beğenmeyen çok kişi var ama şimdilik devam.İlerde çok kollu düşünürüm belki 18lik başka jant yok aklımda
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
o kornalardan çıkan sesi merak ettim doğrusu:D
Apaçi kornası thegodfather :D Ama harici bir komp. bulabilirsen ayrı olarak bağlayacam en büyük borusuna tır kornası gibi sesi var bastınmı zıplatıyor :)
Alıntı:
EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı
rengi çok güzel maşallah
Teşekkürler :)
Alıntı:
undertaker Nickli Üyeden Alıntı
photoshop kokan hareketler bunlar, gerisi güzel, logoyu tekrar gözden geçirin derim, maşallah
:) ben pek anlamam o işlerden ama arkadaş oynamış biraz fotolarla saolsun. Logoda var bir emanetlik zaten :D
Alıntı:
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel araç:)
Jantı falan geçtim araç acil app plaka istiyor :D O plakalıktan kurtulun bence:)
Plakanın çerçevesini kesiyim derken köşeleri mundar oldu :) mecburum plakalığa
-
-
aslan'ın hemen yere basılması gerekli ;)
-
Alıntı:
BAŞAR Nickli Üyeden Alıntı
aslan'ın hemen yere basılması gerekli ;)
Spor yay var zaten 45lik.Bende düşündüm kestirsemmi o yayları birde diye ama sıkıntı olur sanki orj. amortisörler ile
-
Alıntı:
huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı
Spor yay var zaten 45lik.Bende düşündüm kestirsemmi o yayları birde diye ama sıkıntı olur sanki orj. amortisörler ile
yay olmasına rağmen düşmemiş bence yeni bi spor yay al daha çok düşür.
-
Masallah kazasiz belasiz :)
-
Alıntı:
BAŞAR Nickli Üyeden Alıntı
yay olmasına rağmen düşmemiş bence yeni bi spor yay al daha çok düşür.
bundan fazlası için coilover lazım sanırım :)
-
-
Maşallah, hayırlı olsun. Kazasız, belasız.