maça sayılı dakikalar kaldı :) benim tahminim fener 2-0 yener :D peki ya sizce nasıl biter bu maç ?
Printable View
maça sayılı dakikalar kaldı :) benim tahminim fener 2-0 yener :D peki ya sizce nasıl biter bu maç ?
gs alır.
10 krktr.
konu kilit olur... :)
12 yıldır ne oluyosa yine aynı olucak
bana göre galatasaraya en az 4 :) gol şenliği yaşıyacaz bu akşam :D
Online izliyebilicegim site bilen varmidir ?
galatasaray lıyız ama istatislikler korkutuyor :D birazdan birine basıcam burdaki yorumlara göre
4448 gündür Galatasaray Kadıköyde Fenerbahçeyi yenemiyor..!5375 günde SSK'dan emekli olunuyor!
varmı kçekmece taraflarında yada yakın bi yerlerde izlicek.
üst olur :D
gs 3 adet gol atar ve gelir sonuç GS
GS bu maçta kazanamazsa birdaha FB yi yenemez zaten :)
berabere biter
Fener 2. kornada basar kazanır.
Anadolu yakası roll'lerde fener formda, ayrıca meth de var saracoglundan almışlar.1-2 kafa kafa 3 den sonra açmaya başlar fener. Beşiktaşlıyım.
+ 1907 =)))))))))
Yillardir FB-GS macindan once cok yakin arkadaslarla bahse gireriz hepside bu mac kesin GS kazancak der,her kadikoy macindan sonrada bidaha konusmiycam siz yeniyosunuz derler...aonraki sezon ayni muhabbet :) ins bu mactada gelenegi bozmaz FB
Allah gs'yi başımızdan eksik etmesin.. onlar olmasa biz kimi yenip dalga geçebilirdik.. :D
gs olmazsa fb olmaz, fb olmazsa gs olmaz.. önce fb, sonra kardeşlik kazansın.. :D
nedendir anlamadım ama bu mac ıcın gs lı arkadaslar cok umıtlıler.
galıba dusunceler fenerbahceyı bundan daha kotu durumda yakalayamayız bu sene yendık yendık yoksa yenemeyız dusuncesındeler galıba.
fb alır
10 krktr
bozmaya gidiyoruz geleneğinizi.
fener derbileri kazanır normal maçları kaybeder..
Antalya spor yener.
2 den 1 e döner bu maç arkadaş:)
Galatasaray-3-1:)
1905 olur.
gs yi yenip şu 7 kişiyle 7-0 saçmalığını duymaya devam etmektense yenilmeyi tercih ederim:D:D
Galatasaray 15. dakika civarı 1-0 öne geçecek. Volkan neye uğradığını şaşırınca fener konsantrasyonu bozulacak.İkinci yarının başında Galatasaray 2-0 yapacak. Fener 85. dakika civarında bir gol bulacak. Maç 2-1 Galatarayın galibiyetiyle bitecek. Hadi hayırlısı bakalım.
gs liyim ama bence fener alacak :(şans yok bizde bu konuda ...
ilk yarı 6S 1-0 önde kapatır ikinci yarı Fenerbahçe farka gider.
ya 1-0 yada 2-1 biter
ısrarla iddaa oynamıorum bian önce başlasın maç zarara girmeyelim:D
sonuç ne olursa olsun onlar bizi 6-0 yendi. :D
beyler link vs vermeyin bizi zor durumda bırakırsınız. Yasal olarak görüpte linkleri kaldırmadığım için suçlu oluyorum mevzuda özgüne patlıyor o yüzden kaldırıyorum
20dk mahvettıler bızı son 20dkda bız oynadk mac dengede. 20dkda ıcmden 7 yermıyız gecmedı degl :D
Cimbom'un Fener'e şansı tutmaz! FEnerbahçe'de ne var bilmiyorum ama yedeksiz 11 kişi çıksalar, takım perişan bile olsa bize karşı oynayacakları tutuyor!renge karşı reaksiyonları var sanki!bizimkilerde hep bu psikoloji ile çıktıkları için takım dünyanın en iyi performansına sahip olsa bile tedirginlikleri Fener'in işine yarıyor !
Fenerbahçe keşke bu inadını avrupa'da da kırkyılın bir başı göstersede hayrına bir işe yarasa! Cimbom Kadıköy'den galibiyetle çıkamaz...çok büyük bir mucize lazım!(şu anda öyle görünüyor zaten)