450 bhp diesel golf - YouTube
11.47 yapıyor çok başarılı :)
Printable View
450 bhp diesel golf - YouTube
11.47 yapıyor çok başarılı :)
nası devir dönüyo yaw :D
farklı bir mazot pompası var onla dönebiliyorsun basıyor üst devirde kesmeden :) turbosu gt40 olması lazım
ohannes :d oneydş öle dizel gibi de cıkmıyo ses
Küllüm zarar dünyaya :) Dumanı gözüne gözüne vermiş :)
oha o nasıl dızel 7-8k devır hayy masallah
nası bi alet bu ya
farklı videolarına baktımda tren gibi :D
psikopat alet ya o devri bizim benzinli dönmüyo :D
golf'ün içine type-R kaçmış :D o ne lan öyle dizel mi olur dizel dediğin 4k rpm'de biter :D
yorum yazarsam banlanırım.
müthiş olmuş araç gavurlar biliyo bu işi...
tövbe estağfurullah :D
ne olmuş öyle yaa yurt dışı kafayı yemiş durumda
5 kere izledim hala nasil o kadar devir cevirdi anliyamadim:D
Feciiiiiiiiiiiii.
vayyy beeee:D
kara tren geciki belki hiç gelmez :D
bence devir saati bozuk :D
bir saniye ya dizel bu kadar devri nasıl döner ? :s hani yüksek devirlere uygun değildi mazot ? hani o kadar hızlı yanamadığı için yüksek devirlere yetişemezdi ? Aga bu ne ? biri açıklama yapsın gurban olam..
Guzel yurumus
dur şimdi dizelciler kendi kendilerine konuşuyorlar , tork eğrisi şöyle evet hımmm güç eğrisi böyle hımm ....
arkadaşlar araç 7000 devir falan dönmüyor naptınız ya :D rolantiye baksanıza zaten 2000de duruyor :) 2000 de duruyor ve göstergede en fazla 7500e cıkıyor bu da arabanın max 6000 devir döndügünü gösterir. 6000 devir dizel bir araç için imkansız bir rakam deil. vw dizel motorları zaten çok dayanıklı bunu biliyoruz. daha kısa kollar ile biraz daha devir dönebilmek mümkün ;)
dizelciler nasıl sevınıyoo :D ama sevınmelerı normal dızeller baya bı yol kat ettı basarılarınızın devamını dlıyorum
Replacment for displacment!!!!! - TDIClub Forums
aracın fotoları
güzel güzel
traktör style güzel gidio :D
sen passatı satıyon dayanamayıp tekrardan dizel alacaksın ya hayırlısı :D