az önce eve gelirken 0-100 çekeyim dedim araç benle birlikte 1450kg :) adam gibi ölçüm yapılsa sanıyorum 7 saniye civarlarında
Printable View
az önce eve gelirken 0-100 çekeyim dedim araç benle birlikte 1450kg :) adam gibi ölçüm yapılsa sanıyorum 7 saniye civarlarında
ahaha hiç fena tutunmuyo mahalleyi ilaçladığın için ayrıca teşekkürler bahar yaklaştı
arkamda sigara içiyodun zaten :D az daha vitaminli duman çektin içine daha ne istiyosun hhhaha
kara tren gecikir belki hiç gelmezzz :D :D pampa gene diyorum iyi iyi :D :D good ooo yeee mennn :D
maşallah aracına güzel gidişi var. arkadan gelenlere nargile ikramında ayrıca jest olmuş :D
maşallah serdar kıvam güzel :D
10-100 olmuş yine de maşallah.. 0-100 9sn mi? ölçtünüz mü?
Alayina dizel dumana geeeeel :D
Bana da 7 saniyenin biraz üzerinde gibi geldi ancak çok iyi tutunuyor.Mondeo da bu güçlerin altında bile ilk iki vites tamamen iptal; dengesiz basılırsa 3. viteste de tamamen patinaj çekiyor.
maşallah serdar
video'yu izlerken tozu dumana katmıştır diye düşünmeden edemedim ,maşallah tam dişime göreymiş, :D
maşallah kardeşim..allah daha iyi zamanlamalar nasip etsin :)
adam yapmış :D
adam yapıyor :D
ısıtmam lazım kim beklıyecek ugrasacak arabamı yenı yıkattım mazotum yok gibi bahanelere kapalıyım şu saatten sonra pıtırcıkla işini bitir gel :D :D
debrajım kaçırıyor yoksa gelirdim :D
vıdeo gozukmuyor BORKED yazıyor
bizim passat böyle gitse daha ne isterim :D
yapınca fena gitmiyor :p
2de 50 yaparız merak etme :D
benzin alırım ben sana bahaneye gerek yok olm :D
video da problem yok telden giriyorsanız ondan olabilir
oranlar tutmadığı için 1.vites 30 basıyorduk ondan dolayı 30-140 kısmından bahsediyorum :) kaç beygirdir sence 200 varmıdır bilemiyorum :D
abi bu araba duman atıyo motor bitik. ne 200 beygiri 5 beygir anca
ahaha trafikte neler neler diyolar buna acabaa :D :D
maşallah serdar :)
bide çılgın kadranım yok diyosun kanka maşallah :)
Maşallah Serdar köppeh gibi:hahaha:
Söküpte bizim Sınıf 2 ye salça olsana:D
maşallah serdar, gayet güzel, kısık ayarda mı şuan :D
maşallah serdar iyi gidiyo mübarek :)
Maşallah :)
Serdar bi deniyelim geçte beni 2260 projesine başlıyalım satmaktan vazgeçmenin ucundayım zaten :) Maşallah ı var arabanın :)
Link alabilirmiyim telefondan giriyorum o yuzden videoyu goremiyorum.
sağol Can valla deneyelim ama geçmen lazım hem hafifsin hemde 2 katı boost basıyorsun neredeyse :) benim araba yürümüyor gibi geliyor bana ağırlıktan
passat tdi 0-100 - YouTube