Köpeğim dün gece doğum yaptı ve 7 tane yavrusu oldu. İlerleyen günlerde yavruların resimlerini sizlerle de paylaşmayı düşünüyorum.
Printable View
Köpeğim dün gece doğum yaptı ve 7 tane yavrusu oldu. İlerleyen günlerde yavruların resimlerini sizlerle de paylaşmayı düşünüyorum.
Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsünler. Merakla fotolarını bekliyorum hatta şimdi bile paylaşabilirsin ilerliyen günlerede sarkmasın.
pitbul 7 yavru doğurmuş ibret alalım hep birlikte.
hayırlı olsun :)
kaç günlükken annenden ayrılıyor bunlar
2 aylıktan sonra anneden ayrılcak kıvama geliyorlar iyi dilekler için teşekkür ederim.
Köpeklerin babası tanıdıkmı?kırma felan değil dimi orjın yani
Soldaki anne sağdaki babanın resmi. İki köpekte kesinlikle kırma değil ve çok kaliteli köpeklerdir.
http://img404.imageshack.us/img404/5...5159405210.jpg
[/URL]
bi "beğen" butonu eksik....
agaci neden isiriyor kopek anlamadim,
ne olmus bu hayvanciga bu hale gelmis?
Bunları bakmak ve beslemk yasak değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum?:beuj::beuj:
"to be continued..." de yazsanız tam olacakmış. :)
bunlardan kaçamasın da :D
Pitbull herkesin bildiği gibi hırslıdır bu ırkının bir özelliğidir. İnsana karşı kesinlikle agresiflik göstermez çünkü böyle bir şeye izin vermedim. Ancak bu tarz oyunlarla enerjisini atmasını sağlıyorum. Bir oyun gibi düşünün..
Baba noslamis ucuyo:D
Yasak var ama benim bildiğim kadarıyla tasmasız ve ağızlıksız gezdirmek yasak
Tunay geldi :)
Tunay yorum bile yaptı sağolsun :)
7 tane daha canavar geldi diyorsunuz yani , sevinemicem ne yalan söyliyim.Keşke 7 tane daha golden felan gelseymiş :(
benım 4 yaşımda cocuk var köpek düşünüyorum , bu tarz bi hayvan evde nasıl olur bende istiyorum cocugum köpek ile büyüsün :)
Evcil hayvan formunda yeni downpipe'm geldi diye konu acmayi dusunuyorum :)
Keşke o masumlar buyudugu zaman annesinin yaptığı gibi enerjisini ağaçlari issirarak atmasa onlarda can taşıyor...
Her hayvanda aynı potansiyel mevcuttur bence.farkli arkadaşlarımda bulunan 3 pitbull var biri ufak onu geçtim hadi diğer 2si en az golden kadar sakin hayvanlar.
dobermanlarda ilerki yaşlarda sahiplerine saldırıyorlar dimi ? bence bunlar birazda şehir efsanesi.
yani satılıkmı yavrular ?
peki bukanıya nerden vardır birebir yaşadığın bir olay varmı yoksa kulaktan dolma bilgileremi sahipsin
ben geçen seneye kadar apartman dairesinde 2 erkek pitbull besliyordum 1 yaşlılıktan 9 yaşındaöldü diğeri hala hayatta şu anda oda 4 yaşında ve şu anda yanımda mışıl mışıl uyuyor
ver her 2 pitimde eve her gelen misafirleri gayet sakin karşılıyor az önce aşağıdan eve çıktık mahallediki bütün çocuklarla oyun oynuyordu
Pittbull iyi bi köpek.
kaç paradan satılık sen ondan bahset
çok uzamasın konu :)
aynen sen resimleri koy begenen versin parayı alsın pitbull yasak veya degil o besleyenlerin sorunu bence
benim duyduğum bazıları köpekler saldırganlaşsın diye şöyle bişey yapıyormuş.
köpeği küçüklükten beri karanlığa kapatıyor,çiğ etle besliyor hep.yemek verirkende vuruyor filan sert yapıyor köpeğe.köpek bi yerden sonra zaten psikolojiyi bozuyor heralde.çıkardığında da acı biberi eline sürüp köpeğin ağzına sokarak boğazlarına kadar sürüyor köpek çıldırıyormuş zaten.
o da bi canlı karanlığa kapatılmak nedir bütün gün ya yazık günah böyle yapanları allah ıslah etsin..