Arkadaşlar bu limitin üzerinde geçenlere 160 TL yapıştırıyorlarmış haberiniz var mı ?
Gerçek mi bu ?
Printable View
Arkadaşlar bu limitin üzerinde geçenlere 160 TL yapıştırıyorlarmış haberiniz var mı ?
Gerçek mi bu ?
Yayalar icin mi abi bu
Yaklasık 8 denden berı kullanıyoruz babam bırlıkte ogs hıc 30 oda gecmedı bende hep 100 130 gıbı hızlarla gecıyruz cok sukur bırsey yok..
Yawasladıktan snra ogsnın ne anlamı kalırkı trafık seyrı yawaslar..
ptesi gunu basliyor uygulama. Sacmaligin daniskasi. sanki hergun 40 kisi giselere carpiyor. artik alenen soygunculuga basladilar. yollarin durumunu goruruz bundan sonra. ceviz kadar beyinleriyle ulke yonetiyorlar delirecem.
konu dışı ama arkamıza ambulans geldi diyelim bizde edsli ışıkta kırmızıda geçmek zorunda kaldık ceza yazılıyormu ?
zaten 1 km sıra oluyor.. şimdi eve gitmek hayal :)
çok mantıklı hareketler yapıyolardıda sanki bende buna şaşıracaktım ... Sandıkta hepsine şahsım adıma cevap vericem.
millet mal olup ogs ye patlarsa olucağı buydu nasıl araba kullanırlar anlamıyorum.daha geçen gördüm kartal gişelere ortadan patlamış adam kafası güzeldi herhalde.olan bize oldu
birkeresinde peder hız limitini geçtiği için ogs okunmamış dediğiniz gibi 160 tl gibi bi miktar ödedim.
Ohoo kgsye dönelim o zaman zaten daha hızlı ilerliyor:)
ogs den hızlı gectigin zaman okuyamama durumu oluyordu hala devam ediyormu bilmiyorum
Resmi bir açıklama linki bulabilen buraya atarsa sevinirim.
Ortada çok şehir efsanesi dolaşıyor çünkü.
kgs de yakında kalkacak diyorlardı..noldu acaba?
bizm mıllet 30dense 20ile gecer trafk ıcn kotu bi durum. Bu duyulana kadar bayaga ceza yazarlar
Mahmutbey gişelerde KGS daha hızlı ilerliyor sözde otomatik geçiş sistemi hızlı olacak :\
ogs den 30 km gibi bir süratle geciş zorunluluğu çok sacma, ayrıca 120-130 km süratle geçmek bundan daha sacma. Trafiğin nispeten yavaşladığı ve bir garip haller olabileceği yerlerdir gişeler..
way arkadaş sosyal mesaja döndü olay yine :)
yahu 30 çok az 40 45 olaydı bari. Hanginiz 29km/h ile geçiyor. Durma hızı ya bu.. Otobanda arkadan kütlerler valla 30'un altında ogs'ye girersen..
31'km ile ceza yesem beni dütseler ödemem o cezayı..
Kaynak varmı?
FSM yi , mahmutbeyi kaç saatte geçeriz artık bilmem akşamları
Hız filan farketmez Ogs cihazı okumadıysa da bişe olmaz. Yalnız cihaz geçiş yapılan aracın plakasına kayıtlı ise düşüş yapar. Her ay 10 defa cihaz okumadan geçiş hakkı var.
30 çokmu düşük bilememde oralardan yüksek hızlarda geçmenin gereği yok bence.Çok sakat.
1:00 daki kaza feci..
o ne yaa 30 da kazaya sebebiyet verebilicek kadar yavaş bir surat
normal çevirip mi ceza kesiyorlar ? yoksa kamerayla evemi gonderiyorlar
Yazili bisi varmi yoksa totolardan totolara kimyasal gazlami dagiliyor bu mevzu ?
resmi bir olaysa yeteri kadar köprü trafiği yokmuş gibi iyicene trafik olur...
google amcaya bakınca sadece bizim sitede çıkıyor
Nihatta söylüyordu 2 sabahtır radyo programında bakınıyorum bende nette falan varmı bi kaynak diye
Sunu merak ettim bu OGS 130 la bile giderken geçişi algılayıp okuyamıyormu hızı 30km ye düşüreceğine OGS şeritlerindeki gişeleri kaldırsalar yolu rahatlatsalar OGS yine yukarıdan algılayıp ücreti tahsil etse olmuyormu?