Yaz saati uygulamasına yarın geçilecek. Bu gece (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece), 03.00'te saatler bir saat ileri alınacak...
Kaynak : Saatlerinizi ileri almayı unutmayın!
Printable View
Yaz saati uygulamasına yarın geçilecek. Bu gece (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece), 03.00'te saatler bir saat ileri alınacak...
Kaynak : Saatlerinizi ileri almayı unutmayın!
teşekkürler ;)
Sonunda valla ıyı oldu :)
sımdı 1 saat ılerı alsam nolur :D yarın unuturm
Sonunda :)
tesekkürler
herşey otomatik ne güzel dünya :D
sevmıyorum bu mevzuyu cıkış 18:30 du şimdi 19:00 olcak.
saat hep ileri kalsın :) teşekkürler bilgi için
bilgilendirme icin tesekkurler :)
teşekkürler ;)
hayırlısıyla kışıda bitirdik.. Bilgilendirme için teşekkürler
Yine ayarımız kaçıcak :) Zaten 4 ten önce uyuyamıyodum. Tam oldu :P
yarın sabah 1 saat erken mi uyancaz :D
süper ya bahar geldi demektir:D yatmadan almak gerek:D
kış biter bahar gelir :D
Sonunda forum saati düzelecek desene...
ben saat 3te kalkıpta ileri falan alamam bu hükümetin işi gücü yok milleti uğraştırıyor ne var yani saat 12de falan alsak yazıklar olsun ak partiye hep onların başının altından çıkıyor....
Gece 3 e alarm kurdum kalkıp evdeki bütün saatileri ileri alıcam :D
işte şimdi yaz geldi :D
Ben çoktan ileri aldım.Gece kalkıp saat ayarlayacak değilim. :D
Bende aldım şimdi.gece alınca ne oluyormuş akü ?
benim için sıkıntı yok, ben geri almamıştım :D
kimse gece kalkmasın yatmadan alın uyuyun öylede oluyomuş
einstein mode on
oh sonunda:) bilgi için teşekkürler...
Bilgi için teşekkürler :)
Bilgilendirme icin tesekkurler.
Yaz geliyo yavas yavas, ozledim valla havanin 7-8 de kararmasini :)
havalar geç kararıcak bu güzel.. pazar sabahı işe gidicekler güne 1 0 malup başlıcaklar bu kötü :)
Bu swf yi izleyince cok moralim bozuluyor. Baykuş Cok sevmekte olduğum bir kuş türüdür. Yalanla dolanla işi olmaz. Önünden yer başkasının ekmeğine göz dikmez. Gizli çeteleşmelere karışmaz. Helde bir de Çift ini bulursa Dünyada çiftinden başkasını görmez. Şaka bi yana ciddi anlamda üzülüyorum bu swf yi izleyince.
Diğer bir olay da demekki 2 saat sonra aslında 3 saat sonra olacak. Olan bizim pazar uykusuna olacak. ya sabah 1 saat erken kalkacağız. Yada akşam 1 saat gec yatacağız.
geçen 5. kattaki komşunun evine hırsız girmiş... bende not bıraktım uyuyo olursam saatleri 1 saat ileri al öyle git diye.. baktım giren çıkan yok sabah alırım ileri :D
Saati ileri alayımda uyuyayım akü sabah sınavı kaçırmıyım :D
saat otomatik kendini ileri aldı bakıyorum ulan ne çabuk vakit geçti diyorum kendi kendime :hehe: