Rodajımız bitti artık. Ufaktan sıkmalara başladık. Egzosumu değiştirdim BuddyClub taktım. Bir launch videosu çekelim istedim. :) sanırım güzel oldu
Güncelleme
Launch Vol 3 :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=3342817242811
Printable View
Rodajımız bitti artık. Ufaktan sıkmalara başladık. Egzosumu değiştirdim BuddyClub taktım. Bir launch videosu çekelim istedim. :) sanırım güzel oldu
Güncelleme
Launch Vol 3 :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=3342817242811
maşallah güzel olmuş :)
alet gergin :D
kuvvet mıra sılahsız kuvvet :))) kardes hayırlı ugurlu olsun ertekın okuyup uflemıs masallahı var
sagolun abilerm kardslerm. Su anda distrbtordn awans ksik ayar yok bunlarda oldu mu ck guzel olck insallah
mertcan sana cok ozenmistim videona :) knuyu okuyosn die yaziyorum. Ins aynini yapicm dmistm sukur ki oldu
Maşallah çok güzel olmuş,kazasız belasız binersin inş
hahaha maşallah :D
kocaman bı masallah
harika canım yakında egzantiriğin de geliyo bebek olacak
tesekkurler abi ksmetse bu hafta ayar yapcs artk egzantrgi beklicem. Egzantrkle daha agresf olck insallah
pampa link wrsene teldn goremyrm
masallah baya gergin :D
maşallah..
Silahlar konuşmuş, yürür videolarını bekliyoruz :P
sagolun arkadaslar silahlar knustu. Ck yakn zamanda asfaltlar aglck ins . :)
Çok iyi ya Maşallah :)
emrah hayırlı olsun kardeşimm..dediğin kadar varmış hakikatten çok çok iyi...bnde özendim bnde yapıcam en yakın zamanda :D
Nazar değmesin çalışmaları takip ediyrum inş. Merak ettiğim kaç hp ler yakalanacak ve bu araba ne ile yürüyecek si mı vti mı, deyecekmi deymiyecekmi takipteiym İes sahibi olarak...
Hay maşallah cok deli olmus bu ya cok fena özendim :D
neptune sen nelere kaadirsn dmi omerm :) once yapmyodu bunu egzos dgsmi arti skstrma artnca bunlar ortaya ckti :)
dün gece bizi çok korkuttun :D
yok kanka yau sizin mkinalarn yaninda bzimki ufak kalyo :)
ahuhauaau Neptune Forever :) Sıkmaya devamm panpaaa durmak yok yola devam:) sen birde o egzantrik ve timingden sonra gör :D
maşllah güzel olmus gayet
:D vay sıkmalarına kıyamadıgımm :D basarılar öz gardasımm
masallah kac el ates etti sayamadim :D bende istiyorum bundan maliyeti nedir?
maşallah can alıcı olmuş :D :D
maşallah emrahım kazasız belasız
maaliyet komple sorarsan 10000 lira arti saclardaki beyazlar :) sadece catara patara dersen 1300 tl nptune flan 1000 lira kadarda elektqk tesisati flan yani 2500 liraya biter .:)
Maşallah kazasız belasız... çok gergin
yere yatın :D maşallah
maşallah çatışma spec :)
Sağolun arkadaşlar :) Silahsız çatışma iyidir :)