onur_26 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim.kedimiz 9-10 aylık 6 kilo civarında,van kedisi.doktor 2 yaşında filanmı demiş biraz iri çok iyi bakımlı bi kedi.ankaraya gitti dün akşam itibariyle geldi.Ankara üniversitesinde Prof. Ömer bey ameliyata almış çünkü eskişehirdeki hayvan hastanesine güvenmemekle iyi etmişim,omurilikte kırık varmış ve orada kırık yok dediler görmediler.acı çekmemesi için ameliyat yaptırma kararı alındı ne gerekiyorsa olsun diye.fakat kedi geldiğinde daha iyiydi ama perişan bi durumda.psikolojisi bozulmuş çok hırçın.yürüyemiyor.kedi günden güne tükenir durumda.bu sabah dayanamadık artık ötenazi kararını ağlaya ağlaya verdik.kedimizi 3 ay önce kısırlaştırdığımız veterinere götürdük yapılan işlemleri sordu,zaten kedimiz için ankara üni de sormuşlar uyutalımmı diye annem istememiş. kendisi gerçekten iyi birine benziyordu işini severek yapıyordu.ağladık sızladık ölmesi tabiki üzer ama bi yandan ben sevinirim ,kurtulucak dedim.kimisi var kedinin ayağı kırılıyor hemen uyutmak istiyor öyleleri de var,sizinki gerçi bambaşka bi durum ama siz 1 hafta bana bi bırakın dedi.mucize olabiliyor bu işlerde tarzı konuştu.kafese koyucakmış,sizde uğramayın bende 1 hafta bi dursun ona göre yol çizeriz baktık olmuyor,ben de karşıyım ama yapacak birşey yok dedi.kedinin belden aşşağısı tutmuyor.tuvaleti filan bilmiyor.kuyruk hissi sıfır.bacaklar için de patisini sıktırınca hafiften çekiyor.ama hareket sıfır.Profesör demiş ki ayaklarını sıkması birşey ifade etmiyor diye.bakalım allahtan ümit kesilmez ama bu hayvan böyle devam ederse bi yandan üzülerek bi yandan onun adına sevinerek onu kurtarmış olacağız son çare olarak.Allahın verdiği canı allah alırmış ama hayvanın dili yok derdini anlatamaz
,halinden belli.Böyle olunca anne yine umut bağladı.Benim pek umudum yok ama bi mucize de olabilir.O şekilde yaşatmak istemem o hayvanı çünkü kendisi de hayattan bezmiş bir halde..