Evt arkadaşlar Kameramız hayırlı olsun
boyner ışıklardan erenköy divan ışıklara kadar bölgede
zamana göre hız kamerası koymuşlar
belli bir dk nın altında geçerseniz bir güzel cezayı kesip eve gönderiyorlar
Printable View
Evt arkadaşlar Kameramız hayırlı olsun
boyner ışıklardan erenköy divan ışıklara kadar bölgede
zamana göre hız kamerası koymuşlar
belli bir dk nın altında geçerseniz bir güzel cezayı kesip eve gönderiyorlar
Güzel olmuş bence , gazlamadan önce düşünür millet caddede belki
super olmus, cok fazla dangalak adam geliyor oraya..
on numara olmuş
Kaçla gidilmesi gerekiyor o yolda ?
süper olmuş zaten cadde de hızlı gitmeye ne gerek var:) yavaş yavaş bakına bakına git işte yazda geliyor şenlenir ortalık oh miss.. :D :cool:
en az kaç dakikada geçilmesi gerekiyor acaba o mesafenin?
valla şehir içi normalde 30 ama 50 ile ceza gelmediğini duydum
malesef dk sını yada sn sini bilmiyorum..
Cadde de patlayanlardan sonra cok iyi olmuş.
al işte 1'de bu eksikti.
kuralları bi incelemek lazım , kameraya has kural gelmiştir illaki.
gayet iyi olmuş ama öyle bir hız limiti koyuyorlar ki bu sefer de insan giderken sıkılıyo..
yaa zaten cadde paso kilit o yüzden sıkıntı yok :)
İyi olmuş özellikle caddebostan sahil migros ışıklardan, bostancı deniz otobüslerine kadar veya s virajındaki ışıklara kadar olan bölgeyede konulursa çok iyi olur..
al işte :) bu beklenirdi zaten
önde plakam yok arkadanmı okuyor acaba onu merak ediyorum incelemek lazım
Geçen gece görmüştüm, boynerden önce kameraları dizmişler yol üstüne, tahmin ettiğim şey gerçek oldu :)
bence caddede gazlayacaklara koymaz bu ceza ;)
aman sahile koymasınlar yaaa. bi sahilde sıkıyoruz eve gelirken falan biraz onunda tadını kaçırmasınlar. eskiden hatırlıyorum 2002 de falan caddede trafik bu kadar değildi akşam 9-10 gibi caddede gazlardık kapışırdık. şimdi nerde adım adım adım adım adım. uzun zamandır ara sokaklardan gidiyorum gideceğim yere asla caddeden arabayla gitmiyorum :D
Artık caddede kim gazlıyorki ? Yani boyner mevkiinden bahsediyorum.. Gazlayanlar Caddebostandan sonra açılıyor, oraya kadar da yol berbat zaten..
O değilde bu gece kızılkayalara iyi ki uğramışım, yoksa ceza yiyebilirdim, 30km falan denmiş, gazlamasam da, tintin de değildi yani bi 60-70 :)
birde benim bi sorum olucak ben şu caddede hiç 50 km yi geçemedim ne zaman gitsem trafik. hangi ara nasıl gazlıyolar nerde yapıolar bu işi benmi çok cahilim bilemedim :(
ya geceleri boş olunca insan gayri ihtiyari hızlı geçiyor:D gündüz zaten caddebostan madoya kadar yürümüyor hiç bir türlü:D ben muhakkak yicem o cezadan, gece unutup hızlı geçerim kesin
onlar mobese tabelalar kandırmaca aynı uyarılardan kalamıs marınadada var radar die yalan dolan
benim arkadaşım ceza yedi fazıl dene görelim madem :=)
Hız kameraları koyacaklarına asfaltları düzeltsinler.
kaç akşamdır çalışma yapıyorladı zaten hayırlı olsun. salak salak gazlıyanlar azalır en azından.
iyi olmuş...
Sol şerit şov kalabalığı yetmezmiş gibi bir de bunu koymuşlar.. Arka paraleller otoyol olur artık.. Boş işler peşinde bu belediye
Atakoyde bile varken caddede olmamasi gercekten akla mantiga aykiriydi. Yapacaklarini gec de olsa yapmislar yani.
Zaten 50 ile gidince yesil dalga var benim gordugum kadariyla. Arti olarak isiklarda hem kirmizi isik ihlali, hem hiz kamerasi yok muydu caddede? Oyle yaziyor diye hatirliyorum ben ama.
abi 10 sene önce olsa ceza yağardı valla ama artık üst yolda kimse gazlamıyor..
eskiden fena apaçi gibi gidiyorduk oralarda yalan yok..
Sene 2000'in başları, Gece saat 2 suları... Mc'e bi bakarsın ana baba günü.. aşağıda toplanmış ne kadar apaçi varsa.. İnersin aşa, 30-40 dakka muhabbet edersin..
Sonra 20-25 araba aynı anda sahile, bostancıdan dönüp caddeye.. Yollar bomboş, 20-25 gazcı apaçi... Hepsi birbirine makas atıyor, ne kadar maymunluk varsa hepsini yapıyor, yetmiyor birbirlerine çarpıyor..
Var mı o grup içerisinde olan?
cadde nin o sıkışık trafiğinde ceza yiyene tebrik ve plaket göndermek lazım :D
Caddeye otomobilimle inmeyeli epey olmuştur. Artık bünyem o trafiği kaldıramıyor, zira park yeri sıkıntısıda var, caddeye gideceksem otomobili uygun bir yere park edip öyle gidiyorum.
Uzun lafın, kısası, zaten normalde o kısımda 30km/h'ın üzerine çıkamıyorsun, oh iyi olmuş, kendini bilmezlerde gazlamaz, gazlarsada cezayı katmerli şekilde yer.
Cadde gazlanacak yer deil zaten.iyi olmus