stock motor stock yazılım.
TIC RS AFR - YouTube
Printable View
stock motor stock yazılım.
TIC RS AFR - YouTube
üstlerde yazılıma müdahale lazım, stok motor mu :) çok mütevazisin ibo, turbo dan sonrayı mı saymaya başlayacaksın.
rs'ler hangi afr'leri sever belli değilmi? misal hondada şu afr iyi diyebiliyoruz pejoda şu diyebiliyoruz rs'te diyemiyor muyuz?
bu sorunun cevabı varsa zaten normal olup olmadığıda çıkmış oluyor direkman.
wideband görüyorum orda ,
içime dert oldu pod vallahı :)
işin aslı ben bilmiyorum,rs te wideband ben bi kadir abide gördüm:)
onunda motoru yazılımı benle alakası yok. 13.5 cıvarı dıye hatırlıyorum onuda.
çift taraflı bant sağolsun:D
yok ya olurmu öyle şey.canın sağolsun.karşılaşırız birgün:)
pazar günü elınde abi iki elım kandada olsa :D
bana sanki fazla zengine dönüyor
standart yazılım için normal değerler bence. fabrikasyon kesiciye doğru yazılım bu şekilde olması çok normal.
he tabi biraz daha fakire alarak performans iyileştirilebilinir tabiki
Ankara rakımının da etkisi vardır bu zenginlikte.
4. vites 2000 kesici videosunu bana email atarsın bakarız.
Alper abi ben sıfır taktım ve Benim araçtada birebir aynı seyir izliyor afr orj. yazılımdan böle oluyormuş. ben wimmer yapmamak için sabırla doğru zamanı bekliyorum:)
tamamdır:)
wideband sıfır alper abi. 5500 altında 14.5-15 cıvar sonra direk zengine geçiyor.
alper abi stock olmayacak neyim var.piston yok egzantrık yok :D
emme ve 70 mm kelebekte daha takılmadı. bakalım afr yı ne kadar değiştirecek
bujiler çok iyi durumda değil afr ye etkisi olurmu acaba?
2 kg kuş gömü pastırma 2 kg 'da sucuga biter bu iş :)
emme ve kelebek yoksa bencede normal bu değerler.
vtecte de böyle zengine çekerdi üstlerde.
emme ve kelebekten sorna baya fakire ceker ;)
[QUOTE=iynn-RS;5726392]bende emmeler işli gaz kelebegı ıslı, afr birebir aynı. 11,5gordgum bıle oluyor
ama ne kadar işletsende fakıre cekmıyor orj. yazılım dendı bana ole oluncada yzılım sart oldu ama wimmer kullanmıcam ben, Alper abıylede cok konusmustuk bu mevzuyu, kayserı rakıma gore ayarlanmıs bı yazılım yapcam. Özgün çözecek ınsallah bu yazılım ısınıde.
vay be bizim SS kaçta yürüyodu acaba içime dert olur şimdi bak barzo takılıyoduk hep :D
patlat ibo şu evde dizdiklerini artık bekliyoruz :) takmışsın afr yide kafa rahat baka baka halledersin artık işleri ;) ...
eee benim arabada da kapak ve emme işli 3,5 bar reg. var ve barbaros yazılım var. ama ben orjinal yazılımla kullanmak istiyorum. fakat fakire düşer diye elletmedim. orjianale dönsem düşmeyecek mi fakire? kafam karıştı :S
çekse bıle çok çekmez dıye dusunuyorum bende 11,9 olmazda 12 olur fıkrımce.
70mm ne kadar guc artısı saglar onu merak ettım bende acıkcası.
yazılımsız bu iş olmuyor bu bi gerçek, yıne dıyorum ben custom yaptırcam yolda deneye deneye.
Wimmer herşeyi dibine kadar açılmış bi yazılım die düşünüyorum ve alt devirlerden alınmış üst devirlere werilmiş.
Sonuçta sadece roll için kullanmıyorum, bide en önemlisi benim araç için özel yapılmış olsun ısıyorum.İçime sinsin istiyorum
Sonuçta emmelre ve kelebeğe kimin ne kadar ve nasıl bi işlem yaptığı farklılık gösterir. Aracta 70mm boğaz olması bişey değiştirmicektir orj. yazılımla kesinlikle yazılım ister ve yazılımında benim dediğim mantıkta yapılması lazım die dusunuyorum.
Bir sure wideband ile kullanmistim ben de. 5bin oncesi seninkiyle genel olarak ayni ama 5 bin sonrasi12.5 peak yapip sonra 14.3 civarlarinda geziyodu benim araba.
Bence değerler normal. Çok zengin de değil. 12 değeri gayet iyi ne zengin ne çok fakir. F4R ların sıkıntısı sekmanlar. Bence daha fakire çekmene gerek yok. . K20 ler bildiğim 12.6 -13 arası yürüyor. Ama o K20 sonuçta. Bence kurcalatma.
Yazılımsız normal, ne olacaktı ki :)
Dip gaz da gördüğün değerler bence çok normal.Benim araç dip gaz yapınca 10.5 10.9 arasını görüyordu.Sonuçta fabrika güvenilir olarak ayarlamış.Performans iyi olmasa da güvenli oluyor sonuçta.Ben akışımetre üzerinden içeriye 1k pod koydum.İçerden şu an afr ile oynayabiliyorum.Dip gaz da 11.5 12 arası afr şu an gayet stabil ve sıkıntısız.12 afrnın altına çekme bence de gerek yok.Rolantı de 14.5 15 arası benim araç da.Bunlar normal değerler.
az kaldı hacı:D
düşmeyecekmiş demekki:) ama genede bi wideband bağlayıp bakmanda fayda var.
şimdi iyi diyosunda wimmer dibine kadar açılmış hali ile getirisi 2 boy flandır.
sen custom yazılım yapacaksın.güvenli bi yazılım olacak.oda 1 boy verecek.
hem wimmerdan güvenli hemde ondan daha çok güç veren bi yazılım olmayacak.
madem öyle bırak standart kalsın hem vakit kaybı hem para kaybı.
baya fakirmiş oda ya:confused:
sağolasın. wideband aramıyor kendisi.pod verecek bana ondan bahsedıyor:)
13 ideal olacak gibi.birazda yürüsün demi:)
Yürüsün yürüsün de 13lere çıkma o kadar rısk alma bence :)