Konunun içine eden arkadaşlara tşkler..
Printable View
Konunun içine eden arkadaşlara tşkler..
istanbulda çok var ya o kmlerde :D
era albea biçok taksici abiyle karşılaştım :D
Bursada dolmuşun teki bugün 590 k olması lazımdı era :D yarın denk gelirsem resim çeker koyarım
biz albeaya 760bin km de motor yapmıstık o zamana kadar bakımla gelmişti arac 1.3 multijet :)
bende karşılaştım ama kendi motorlarıyla yaptıkları km konusunda terettüdlerim var :D ama bizim aracın kendi motoruyla yaptığına eminim :D
el şeyini görmeyen , kendikini piyade tüfeği sanırmış....
600 bin de taksi gördüm sahibinin söylemesine göre motor yapılmamıştı..
Normal bence, maşallah bu arada :)
460bin km boyunca standart bakım masrafları dışında birşey çıkardımı ?
skunk2 derken ? Bizim üye skunk2 yi temsilen mi yoksa plakalık stayla mı ? :D
servis kayıtlarına göre konuşuyorum..
skoda var arkadaşda taksi 510.00Kmde motor yapılmamış:)
800küsürlerde taksi gördüm yanlış hatırlamıyorsam adam artık motoru bitti patladı patlıcak diye anlatıyordu gaza basmaya korkuyordu adam.:D
edit;
adam her sabah yağ koyuyoruz demişti :D
Maşallah :icon_tup:
http://g1204.hizliresim.com/w/3/41qgf.jpg
gardaş yanlış anlama bızım karakol komt. da çorumluydu onunda bi caddy si vardı 19 plaka sımdı snn aracın plakasını gorunce o geldı aklım aoda caddy cok ıyı araba yaw dıodu bıde herseyı kendı en ıyı bılırdı.yapragın tekıydı anlıcagın da snn konu sacma olmus bızım mınıbus 2mılyon km de.
nice bu ve üstü kmlerde araçların olduğunu bende biliyorum.. ama konu açılmasının sebebi servis kayıtlı en yüksek kmdeki accentin bu olması ve muhabbettir.. benim aracım kendi motoruyla bu kmleri yapmıştır paylaşmışımdır kimseyede bunun hesabını verme gereği duymuyorum.. elin şeyiyle gerdeğe giren arkadaşlara bu sözüm..
km de ne yakıyor ?
bu konu sabaha kadar konuLuya dönüşür artık :D çekirdek çay ve çorum leblebisi styla :D
km kasmaya gıttı heralde 500 bın yapıp gelıcek.çorum kadar yolun var gardaş.
çarşı karışır hemşerim vuuuuuuuuuuuuuuuu
başka problemler var gibi o memleketlilerle..
bunalım kafası yaşıyoruz kaç saattir kafa açıyorsunuz başka birşey değil