draglara katılacak arkadaslar ve izmir dısından gelecekler bu konu altında paylasım yapabılırız.
Printable View
draglara katılacak arkadaslar ve izmir dısından gelecekler bu konu altında paylasım yapabılırız.
hadi bakalım aksilik olmazsa bu sefer ordayım inş
bende ordayım.. izleyici olarak :)
batu sensiz tadı çıkmıyo hacı gir tabi :D
hayırlısıyla inşallah ordayız
nasipse ordayım...
panpa sözünü unutma... =D
Aslında bu iyi bi bahane olabilir kız arkadasımın yanına gelmek için :D
duruma göre bende gelebilirim izlemeye,
hacı bı sefer söz ayıp ediyon en son izin verirlerse kalkıcaz seninle :D
nasipse E21 draglarda olacak
yarısacak butun arkadaslara basarılar dılerım sımdıden. bu sefer ben yokum:(
Arkadaşlar eskişehirden varmı gitmek isteyen.beraber gidelim
yok mu başka gelen draglara?
ne zaman katılacak olsak yağmurlu oluyor bu haftada yağış var sanırım bundada vardır bir hayır ..
sanırım pazar günü yağış yok
kayıtlar başladımı panpa...?
hacı bilmiyorum pisttende ses seda yok ararım bugün
sanırım izmir hafta sonu yağışlı......:(
İZMİR İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
bir çok kişi ve ben de katılmıyoruz yağış !!
cuma aksamına kadar ındırımlı yarıs katılım ucretlerı persembeye gerılemıs..?
ewt yağış görünyo pazar günü Zaten ben ne zaman girecek olsam yağış oluyo seyretmek için gidecek olsam günlük güneşilk oluyo :)
daha bu gün görebildim konuyu ya :/ önceden haberim olsaydı gelirdim.
yine sabahtan pist yarışı varmış, dragların başlaması 3'ü geçer sanırım....
inşallah bu sefer finişte sensör vardır...
pistle konuştum yunanistan sitesinden bakıyolarmış ve pazar günü hava açık görünüyormuş bana söylenen bu biz 3 araç kayıt yaptık hazırlıklarımız tamam
Akhisarda yağmur var hava durumunda izmir pazar yağişli diyor iptal olma gibi bi ihtimal varmi ?
İzmir Ülkü Yarış Pisti
DEĞERLİ YARIŞ SEVERLER İZMİRİN DEĞİŞKEN HAVASINDAN VE ÖNCEKİ TECRÜBELERİMİZDEN DOLAYI ŞİMDİDEN YARIŞIN İPTALİ İLE İLGİLİ BİRŞEY SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL YARIN KOMİSERLER KURULU KARARI İPTAL ÇIKMADIĞI MÜDDETÇE YARIŞMAMIZI GERÇEKLEŞTİRMEYİ PLANLAMAKTA VE HAZIRLIKLARIMIZ ONA GÖRE YAPMAKTAYIZ. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
hava güzel bugün yağmaz seyirci olarak gidicem bucadan gelicek varsa alırım saat 1 gibi özel atın yeter
Şuan e21 turbo bertan ve ben pistteyiz kayit yaptirdik pistte kuru yağış yok gelmek isteyenler icin bildirmek istedim
içim içimi yiğiyor ama işlerdn dolayı katılamıyorum. Bu yarıstan sonrakı ılk yarısa ıkı aracıman bırısını mutlaka sokucam. Bundan sonrakı yarıslara 1.4 leri mutlaka beklıyorum ;)