bu nasıl motor roket gibi gidiyor , arkadaşlar türkiyede bu motorsikleti geçebilecek araba kimde var acaba.
baştan sona mutlaka izlenmesi gereken adrenalin dolu video. aramızda bu motoru geçebilecek araba mutlaka vardır.
Printable View
bu nasıl motor roket gibi gidiyor , arkadaşlar türkiyede bu motorsikleti geçebilecek araba kimde var acaba.
baştan sona mutlaka izlenmesi gereken adrenalin dolu video. aramızda bu motoru geçebilecek araba mutlaka vardır.
Motordan cok sürücü payida var adam kullaniyo :D
adam motorist mişs:D
Gercekten ınanılmaz bı yetenek, ben 300+ giderken nefes bile alamıyorum adam tekerde gidiyor, onu bıraktım ruzgar nasıl buna izin veriyor çok şaşırdım çok iyi bir denge var herifte motorda ruzgarı kesicek grenaj bıle yok.
:icon_tup:Çok başarılı bi adam bu gerçekten grenaj yokken bu şekilde gidebilmesi büyük yetenek.Başarılar ghost abi
adam asmıs :)
yok artık lebron !
bunun dvdsi cıktı torent kullananlar indirebilir.
Sadece motor değil sti videolarida var gayet güzel kullaniyor :D
Valla adamın yaptıkları inanılmaz,ben en çokta lastik çekerek kalkmasına şaşırdım,uzun şasi olmayan bi motorda nasıl yaparsın be adam :)
hersey iyi güzel de işin birde gercek boyutu var bu adam fazla yasamaz 300 le tekere kalkmak nedir yahu :S
bu ghost abimiz ölmemişmiydi benmi yanlış hatırlıyorum :beuj:
Polisin yanından nasıl geçti yaavv:D
bigün o motordan düşüp bazı yerleri tersten görünce yaptığının yanlş olduğunu anlar
adam ölmeyi bayılmak sanıyor
Nalları dikmemişmiydi bu :)
bu adamın tipini hiç görmedim, deşifre oldu mu hiç ?
bir kaç yıl evvel motorcuların forumunda bu adamın videosu vardı türk sultanlarımı yanlış söylemeyim yurt dışındaki türk motorcu üstatlarımızın buluşdugu siteden birisi idi sanırım bir site ismi verdi oraya bu adamın fotografını koymuslar ghost riderin avukatları siteyi aramışlar resmi kaldırmazlarsa dava açıcaz diye. sonra fotografı kaldırmıslar felan öyle bir yazı okumuşdum
öldü mü yani yaşıyo mu?
Birden fazla ghost rider var diye biliyorum. Herhangi biri ölmüş olabilir.
Bune len :D sır perdesi gibi adamlar
Mermiye kafa atan adamlar bunlar :D
Matrix'te eski Neo'lar gibi birden fazla Ghost Rider vardır bence. Fazla yaşamıyordur bunlar.
http://johnkennethmuir.files.wordpre...09/reload7.jpg
1.51 de polisin yanindanmi gecti o ?
Ghost rider ,sabah kahvaltısını yürekle yapan bir abimiz.
Aklıma bu geldi bi de :D
http://www.youtube.com/watch?v=3f5VBtA1wF0
videoyu düzenledim.
bu iyimis ya:D
kafayı sıyırmış bu ama ışıktan kalkışı fenaydı 321'lik gibi :D
tek tekerda 300'ü geçiyor, acaba adam artık 350 km/h den falan zevk alabiliyor mudur ?
bi forumda okumuştum videoları karşılaştırmışlar boy ve kilolarına bakmışlar galiba farklı farklı adamlar çıkmış. yani ghost rider diye tek bi adam yok :D
valla bu adam ölmüşse isabet olmus, böylelerinin fazla ömrü olmasa gerek düpe düz manyaklık...
motoru fena modlamışlar, köprüyü geçerken 354 km/h hız ile nasıl tekere alabiliyor?
herif harbi sıyırmış kafayı .:D
ghost rider maskeden ibaret bence o motoru birden cok kisi kullaniyor.biri oluyor digeri yurutuyor isi.
Ölmeyi bayılma sananlardan :D
adamın kafa kırık ölsemde böyle ölürüm mantığında..
Farklı bi intihar yöntemi ama heyecan dolu