GT3071
Stock Engine
2 Shift
100-200Km/h : 7.08 Sec
http://www.drecu.com/driftbox/hakanc...an_100_200.jpg
http://www.drecu.com/driftbox/hakanc...an_100_200.png
Cupra hakan DBN
Tebrikler Hakan abi
Printable View
GT3071
Stock Engine
2 Shift
100-200Km/h : 7.08 Sec
http://www.drecu.com/driftbox/hakanc...an_100_200.jpg
http://www.drecu.com/driftbox/hakanc...an_100_200.png
Cupra hakan DBN
Tebrikler Hakan abi
Maşallah cok güzel süre. :) Bir sorum olucak merak ettim?
(g) degerindeki 2.kez ani bi dalgalanam var bunun sebebi ne olabilir? Vites diycem ama 1 shift yazılmı.
Çok güzel değer stock motor için maşallah.
Tutunamama olabilir Alp
Maşallah çok güzel süre. Kazasız belasız
Süre süper..
Stock internal; 3071 mi ? :eek:
Super bi sure..Allah kaza bela vermesin..internal lara mudahale edilince 6.XX ler gelicektir herhalde..severek izliyorum
Hakan abim maşallah süphanallah
Rabbim nazarlardan saklasın
Maşallah abi, Çok güzel değerler yakıt ve ıyı vıteslerle 6 kusurlere ınebılır, tekrardan MAŞALLAH.
ZD cupra maşallah ..
bu Çupra nasıl bir araba yaw ? :) stock internal bu süre cidden inanamıyorum hala bakıyorum, ciddi süreler çıkaran çok var Youtube'dada..
tekrar Maşallah :icon_tup: sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız binmenizi dilerim..
fakat yakıtla vitesle çok farkedeceğini sanmıyorum sanki limitte gibi :beuj: bilmediğim motor olduğu için pekte yorum yapmak istemiyorum ama risk olur gibi sanırım fazlası..
kardeşim ÖZGÜN sana çok teşekkür ederim,dbn mi onaylayıp burada bana da yer verdiğin için,birde bir ricam olacak tek vites yazmışsın 2 vites atıyorum düzeltebilirmisin tekrardan teşekkür ederim.
Güzel vites değiştirmişsin..
Maşallah..
abi maşallah allahım esirgesin çok çok güzel değer...
maşallah abi kazasız belasız cok güzel süre ....
maşallah abim...
bizde 8.45 çıkarınca aracımızı bir *** sandık.nedenebilirki herşey ortada.türkiyenin stage 3 de liderisin saygıyla selamlıyorum
ZD Cupra'ya :bravo: MAŞALLAH MAŞALLAH hakan abi Allah kaza bela vermesin inşallah abi.
maşallah .
bir iddia mı vardı sanki ona mı geldi bu dbn ?
Maşallah Hakan abicim.Hacı abinin s3 dbn yokmu :)
hakan abi kocaman maşallah. yakıt vs. bilmem de cont. 1.65 yürüyebiliyordu bu setupla cupra. 1.65 yaparsan 6 küsürlere ineceksindir bence :)
Hakan abi ZD ile ilgili pek yorum yapilacak bir hal kalmamis:) Masallah!
Rabbim kazasiz belasiz kullandirmayi nasip etsin.
stok motor!!!!
süper değer maaşallah
stok 2.0tfsi lerin max alınabilecek değerleri nelerdir? yoksa bu limitmi stok motor için ?
Stok ınternal-guzel set up ve ıyı vıtes degısımı...
Tebrıkler,buarada patınaj problemını halledersenız,7 nın altı gelıcek gıbı eger aks dayanırsa...
Stock motorla cok cok iyi tebrikler masallah :)
Hakan abi tebrikler :)
Bu süreyi ilk duyduğumda ilk aklıma sen geldin abi devamını bekliyoruz dicem ama devamı cuprayla ışınlanma olur :D
Masallah hakan abı. Harıka bı sure cıkarmıssın :)
başta özgün kardeşime teşekkür ederim yolladığım dosyayı zaman ayırıp değerlendirip yayınladığı için.:)
melih zd bi başka adanadakilerle kıyaslamayın dediğimiz zaman millet mırın kırın ediyodu :) bu da reçetesi oldu :D
olmazmı süpriz :) ben 0-300 koyucam çalışmalar devam ediyor :)
bide kadran videosunuda ekliyim ekşın olsun :) maşallah hakan abi ALLAH nazardan korusun . BOĞAZIN SARI BOĞASI :) hakan abi eğer ayağını çekmeden vites atarsa vede yakıt ve hafifletme ile 6 lı saniyelere iner..
Maşallah, ciğerliymiş. Eksoz, yazılım falan düşünüyor musunuz? :D
Süre içinde tebrikler gerçekten şaşırtan başarılı bir süre....
öncelikle çok teşekkür ederim,benim depo içi pompam yok o yüzden yüksek basınçta afr açısından sıkıntı .zaten stage3 te 1.55 bar üstü program müdahele ediyor,şöyle açıkliyim programın içerisinde tork limitörü var basıncı açtığında doğal olarak tork artıyor ve limite dayanıyor bu esnada hemen gaz kelebeği kapanıyor.kısaca basınç açmam için 1-depo içi pompa 2 - stage4 program gerekiyor ,,,
onu bunu bilmem tr tek geçerim zd cuprayı :)
hkn abi çok hızlı hep hızlı...
Maşallah çok güzel sonuçlar. Kazasız belasız kullanın.
Allah herkesin kalbine gore versin bu adam herkesin arabasi yurusun istedigi icin kendi arabasida başi cekiyor.!!!..tebrikler abim benim...Allah guzel gonlune gore vermeye devam edecek insaAllah...kimse kusura bakmasin ama bu stage 3 baska bi stage 3 digerlerine pek benzemiyor ;)
9 denemenin 8 tanesi 7 saniyelerde. 6 saniyelere inmek bence hic zor degil.
Abi masallah gercekten, tam kivaminda zevkini ala ala kullaniyosun.