-
Yeni Fotoğrafları İle PV TEG !!!
-
masallah.. jant bollugu var sanirim :)
-
Maşallah çok güzel kazasız belasız :)
-
jantlarla olan fotoğraf çok iyi :D
-
Alıntı:
erhann Nickli Üyeden Alıntı
resimler fazla orjinal kucultebilirmisiniz
Resimleri 3 Defa küçülttüm en küçük haliinde şuan boyut olarak daha küçük halinde resimler çok ufak çıkıyor
Alıntı:
SiMaO Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel kazasız belasız :)
tşk ederim :)
-
Boyut uyarısı gelir şimdi.
Üstündeki jantlar yakışmış güzel olmuş :)
bu jantların hepsi sizinmi :D nedir bunlar böyle
-
Avcılar Parsellerdemi oturuyorsunuz aynı araç aynı jantlı görmüştüm sanırım ?
-
Alıntı:
SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı
Boyut uyarısı gelir şimdi.
Üstündeki jantlar yakışmış güzel olmuş :)
bu jantların hepsi sizinmi :D nedir bunlar böyle
boyutları standart düzene indirdim sayfa dışına taşan bi durumda yok zannetmiyorum sıkıntı olucağını ;)
o resimdeki jantlar bendekilerin 40 da 1 i kadar :)
-
Alıntı:
Avcılar Parsellerdemi oturuyorsunuz aynı araç aynı jantlı görmüştüm sanırım ?
beylikdüzünde oturuyorum ama araba beylikdüzünden çok avcılarda ;)
camia o tarafta olduğu için :D
-
-
Alıntı:
FiReWaLL Nickli Üyeden Alıntı
beylikdüzünde oturuyorum ama araba beylikdüzünden çok avcılarda ;)
camia o tarafta olduğu için :D
Dizayn vip'in karşısındaki shelin arkasında gördüm sanırım ? :)
-
maşallah güzel aracın var Hasan kardeş.bir gün görüşelim..Sinan ayrıca sanada bu sözüm..
-
Alıntı:
34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah cok güzel
tşk ler
Alıntı:
Dizayn vip'in karşısındaki shelin arkasında gördüm sanırım ? :)
kötü görmez oto var orda Murat die bi arkadaşımız var 1,6 ies i olan onun yanına gidiyorum ufak tefek işler oldumu orda yapıyoruz , pasta cila , yaylar , v.s.
O günlerden birine denk gelmişsindir büyük ihtimal ;)
-
Aynen hatta kaput yoktu arabada :D :D
-
Alıntı:
fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel aracın var Hasan kardeş.bir gün görüşelim..Sinan ayrıca sanada bu sözüm..
tşk ederim Fatih abi :)
Her zaman görüşürüz abi yakınsın zaten bizim oralara genelde avcılar civarındayız çoğu zaman :)
Ne zaman istersen bir telefon kadar yakınım :icon_tup:
-
Alıntı:
Aynen hatta kaput yoktu arabada :D :D
Kaput boyadayken görüşmüşün o zaman :D
ufak tefek çizikler taş izleri v.s. vardı fırına girmedi araba kaldırmayla uğraşamam yayları şimdi kaputu sökücem dedi , lanet olsun sana sök ula dedim bende :D
Fırındaydı yani kaput ;)
-
Maşallah cok güzel jantlar ile birlike olan foto güzel olmuş :)
-
Alıntı:
Kaput boyadayken görüşmüşün o zaman :D
ufak tefek çizikler taş izleri v.s. vardı fırına girmedi araba kaldırmayla uğraşamam yayları şimdi kaputu sökücem dedi , lanet olsun sana sök ula dedim bende :D
Fırındaydı yani kaput ;)
Aynen kenarda 1.6 iesle birlikte yatıyodu öle bile hırçın duruyodu :D
-
Maşallahlar TEG'imize... bu araba daha çoook, dikkat çeker- kalp çalar hacıııııııı!!!
-
-
Maşallah TEGe sesi harikulade :)
-
maşallah diyorum çok canlı duruyor aracınız sadece parkları eski haline çevirmelisiniz usa tip daha şık görünüyor teg lerde folyo tam kapatmamış rengi açık kalmış ayrıntıyı bozuyor,ayrıca jantları bağış yaparmısınız yeterince varmış sizde :)
-
fotodaki jantlar arasında üzerindekilerden daha fazla yakışacak jantlar var bana göre. araca maşallah. kazasız belasız.
-
-
Alıntı:
civic_ef Nickli Üyeden Alıntı
maşallah diyorum çok canlı duruyor aracınız sadece parkları eski haline çevirmelisiniz usa tip daha şık görünüyor teg lerde folyo tam kapatmamış rengi açık kalmış ayrıntıyı bozuyor,ayrıca jantları bağış yaparmısınız yeterince varmış sizde :)
Muhittin katılıyorum sana oem daha başarılı duruyor sinyaller, jant talebinde güzeldi he :D :D Hasan senin TEG in kabin içi görüntüleri bitiriyor beni gerçekten çok diri duruyor, Allah kaza bela vermesin kardeşim :icon_tup:
-
Hasan kazasız belasız... B.düzü'ndeyim bende hiç rastgemedik birbirimize.
Rotaları satmamışmıydın ? Satacaksan bi PM atarmasın ?
-
Alıntı:
aliburma Nickli Üyeden Alıntı
Maşallahlar TEG'imize... bu araba daha çoook, dikkat çeker- kalp çalar hacıııııııı!!!
Seviyorum Seni Ali abicim :D
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
maşallah :)
tşk ler :)
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah TEGe sesi harikulade :)
Eyvallah , bide te 37 taksam ahhh :D
Alıntı:
civic_ef Nickli Üyeden Alıntı
Beyaz olarak pek sevmiyorum ondan turuncu folyo yaptım , sanki daha ii duruyo gibi geldi gözüme böyle ?
Jant bol hangisini istersen :D
Alıntı:
douu Nickli Üyeden Alıntı
fotodaki jantlar arasında üzerindekilerden daha fazla yakışacak jantlar var bana göre. araca maşallah. kazasız belasız.
Resimdeki jantların 3 tanesini taktım 10-12 gün gezdim sonra müşteri çıkınca sattım , beyaz olarak açtı biraz arabayı bi süre bunlar iyi , müşteri çıkana kadar :D
-
Alıntı:
athem Nickli Üyeden Alıntı
Masallah :D
Teşekkürler :)
Alıntı:
RaiTheRe Nickli Üyeden Alıntı
Muhittin katılıyorum sana oem daha başarılı duruyor sinyaller, jant talebinde güzeldi he :D :D Hasan senin TEG in kabin içi görüntüleri bitiriyor beni gerçekten çok diri duruyor, Allah kaza bela vermesin kardeşim :icon_tup:
walla ne yalan söyliyim benim de çok hoşuma gidiyor , alırkende sormuştum baştan mı topladınız bu arabayı böyle diye :D
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
Hasan kazasız belasız... B.düzü'ndeyim bende hiç rastgemedik birbirimize.
Rotaları satmamışmıydın ? Satacaksan bi PM atarmasın ?
beylikdüzünde pek durmuyorum abi , araba hafta içi hep ikitellide dükkanda c.tesi pazar çıkarıyorum sadece havalar iyi ise ,
Rotaları hakana verdim sarıya boyattı çok güzel oldu , istersen soralım abi satar lastiklerle beraber :)
-
Alıntı:
walla ne yalan söyliyim benim de çok hoşuma gidiyor , alırkende sormuştum baştan mı topladınız bu arabayı böyle diye :D
beylikdüzünde pek durmuyorum abi , araba hafta içi hep ikitellide dükkanda c.tesi pazar çıkarıyorum sadece havalar iyi ise ,
Rotaları hakana verdim sarıya boyattı çok güzel oldu , istersen soralım abi satar lastiklerle beraber :)
Valla benim 16 larla takaslamaya jant arıyorum. (80810154)
Sarı da güzel olmuştur...
-
onun kafasında başka bi model var abi :)
jant böyle oldu abi son hali bu
http://f1204.hizliresim.com/w/c/4b56u.jpg
-
Alıntı:
firewall Nickli Üyeden Alıntı
güzel olmuş. Hangi hakan bu ? Araba teg galiba ?
-
Rüzgar Hakan abi :D
Rüzgar gibidir kendisi , demin konuştum 700 tl istiyomuş lastiklerle beraber 200 küsüre sadece boya para verdi ve işçiliği çok detaylı yaptılar , orjinal gibi
-
Alıntı:
firewall Nickli Üyeden Alıntı
rüzgar hakan abi :d
rüzgar gibidir kendisi , demin konuştum 700 tl istiyomuş lastiklerle beraber 200 küsüre sadece boya para verdi ve işçiliği çok detaylı yaptılar , orjinal gibi
ne lastik var üzerinde ? 195/50/15 mi ?
-
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
ne lastik var üzerinde ? 195/50/15 mi ?
önler 185/55r15 fulda arkalar 195/55r15 michelin olması lazım , lasitkler orta seviyede ama çok çok ii değil
-
Alıntı:
önler 185/55r15 fulda arkalar 195/55r15 michelin olması lazım , lasitkler orta seviyede ama çok çok ii değil
195/50/15 en ideali bence... Peki bu jantlar 7,5 ofsetmi 8 ofset mi ?
ET değeri nedir biliyormusun ?
-
-
Kerem abi sende ne var 16'
-
Alıntı:
fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı
Kerem abi sende ne var 16'
ilan no 80810154
-
gel vatandaş beleş janta gel:D maşallah kazasız belasız
-