Görkem Nickli Üyeden Alıntı
Erkin çok saol ,,,gerçekten bende çok memnunum :icon_tup:
teşekkürler,, ağırlıkları tanesi 12kg full fonksiyon olduklarından sabit koltuklara göre biraz daha ağırlar ama ben genel olarak kullanışlılıktan bişi kaybetmeyi sevmeyen birisi olduğumdan ve yeri geldiğinden günlükte kullandığımdan aracımı o yüzden tercih ettim zaten
çok teşekküler Osmancım saol ,,,evet orjinaller daha çok yakışıyo kesinlikle,,diğerleri sac jant nede olsa :) hepsinin amacı işlevi farklı,,,daha güzellik için taktıklarımıza geçmedik biraz daha yazı bekle sen bide 17 ler le gör :heyoo:
abicim çok teşekküler beğenmene sevindim,,sende seversin zaten benim gibi orjinal işleri :)
çok teşekkürler
teşekküler,, gerekli bilgileri göndericem ;)
valla başta benimde terettütlerim vardı spor koltuklu çok araca bindim ama bu modele daha önce oturmuşluğum yoktu :) beklediğimden çok çok daha rahatlar ankara içi 2-2.5 saat kadar trafikte dahil olmak üzere dolaştım bilakis eskisine göre daha az yordular beni :icon_tup: zaten aracımla uzun yola çıkmadığımdan daha fazla sürede gezmem imkansız gibi,,ama kesinlikle şürüş oturuş bam başka oldu ,,sanki başka bi araba aldım :D hatta yol tutuş artmışcasına virajlara eskisindne hızlı girdiğimde kesin :icon_tup:
saolun teşekkürler
HGT bencede hastalık seviyesinde bi araç ya hastası yani bilen alır yada ucuz diye göz dikip bitiğini alıp sonra HGT şöle kötü böle kötü diyene nasip olur ,,,siz 1. grupansınız anlaşılan bizim gibi :) maalsef orjinal jantlar arabada satcağım son şey olur ,,ancak araçla birlikte teslim ederiz sanırım :D :p