lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı
Elektrikli hafızalı koltuk yok,board monitor yok,lastik basınç yok,büyük ihtimal 6 lı cd changer yok,yanlış görmediysem eğer far sensörü yok v.s
diceksin çok mu önemli deil tabi,bunların hepsini bir arada bulabileceğin araç sayısı zaten tr de çok çok az,bunların üzerine 3.20 sedan olsun bide dışı fabrika çıkışı m olsun dersen,sedan olarak tr de bir elin parmağını geçmez o kombinasyon.Demek istediğim galerici sana full abi araba tam dolu falan diyorsa,araba full deil o galerici kurnazların oyununa gelmeyin.
motor içinde aç ruhsatı motor hacmine bak,2198 veya 2199 cc yazıyorsa yeni tip motordur,1998 civarı bi şey yazıyorsa eski tiptir.en güzeli ama sen onu iyi bir bmw ustasına götür.
Dediğim gibi ben fiyata karışmam,gönül meselesi gibi geliyor bana.ben bi arabayı beğendiysem eğer 3e 5 e bakmam hiç,fiyat konusunda fazla veya az diyenede bakmam.o yüzden sana karışmak istemiyorum. Yeri geldi 3 liralık arabya 5 lirada verdim beğendiğim için,içine sindiyse beğendiysen git al kardeşim,tereddütün varsa boş ver gitsin