-
206 CC'oilover - Yeni Fotolarla...
-
Çok güzel olmuş basıklığı..Maşallah :)
-
maşallah yılan gibi olmuş ;) basıklık bu araca çok yakışıyor.. farlarda siyah zeminli olsa tadından yenmez diye düşünüyorum :D
-
basıklık iyi olduda :S çok dertliyim... gidemiyorum...
saolun sinan-s... :)
-
cok iyi olmus basıklıgı :) bide rc jantı olsa tadından yenmez :)
-
-
tam kıvamında olmuş gerçekten maşallah
-
-
maşallah tam ayarında olmuş harika gitmese bile duruşu yeter :)
-
-
-
Çok çok iyi olmuş, maşallah.
-
-
maşallah güzel olmuş..bir lip ister bence ..
-
vay canına çok çılgın olmuş bence arkayıda basın orantılı olsun arka az daha iner gibi :D
maşallah renk efsane zaten
-
orjinal lipi bile suanda sürtüyor.. sigara kutusu yan yatık şekilde geçmiyor altından... :) arkayıda bilerek o şekilde bıraktık... üstü acılınca tavan ağırlık yapıcak çunku
-
çok güzel olmuş yahu :) maşallah kazasız belasız işallah...
-
-
Arabanın kaderi değişmiş resmen. Bu haliyle bile fena:)
Maşallah jant, lip, far, vs detaylarıyla fazla can yakar:)
-
maşallah cok iyi olmş bugüne kadar gördügüm hoşuma giden en güzel cc
-
yorumlarınız ıcın sagolun arkadaslar... :) aracın altını sürtmemin acısını yorumlarınızla hafifletiyorum :)
-
basık araba sürtmüyorsa sorun war demektir:)
-
senın yuzunden gelio hep bunlar başıma zaten :D
-
Güzel olmuş gercekten..Kazasız belasız..
-
maşallah çok güzel aman tavan fitillerine dikkat et :) beni o kadar çok ugraştırdı ki
-
saolun arkadaşlar :) ne gibi uğraştırdı merak ettim... ? ben bakımlarını yapıyorum ayda bir ilacı var ama yinede ne sorun cıkardıgını bilmek ısterim
-
Alıntı:
Pug67 Nickli Üyeden Alıntı
saolun arkadaşlar :) ne gibi uğraştırdı merak ettim... ? ben bakımlarını yapıyorum ayda bir ilacı var ama yinede ne sorun cıkardıgını bilmek ısterim
fitiller hava koşulları yüzünden zamanla yıpranabiliyor, onun sonucunda da sızdırmalar başlıyor.. yagmurlu havalarda sıkıntı çıkartıyor.. araştırdıgımda çok para istemişlerdi.. ama basit çözümleri var.. tavanın pencere pervazı ile birleştigi kirişe koli bandı sarıp sıkıştırmayı artırabiliyorsunuz. böyle ufak tefek çözümler var ama bi defa sızdırmaya başladı mı geri dönüşü zor oluyor.
-
anladım allah'a şükür suan oyle bir problemim yok ama dedıgım gibi fitiller için ilac kullanıyorum... yumusaklık ve kayganlık saglıyor... insallah yasamam oyle bır sorun... saolasın :)
-
maşallah öne bi laguna lip tamamdır :)
-
Maşallah'da ereğlide nasıl gidiyor bu :D
nazar değmesin ufuk,nokta atışı gene
Lip diyecem,yollar aklıma geliyor :) :)
-
MAŞALLAH nazar değmesin...
-
Arabaya bakışım değişti resmen bir coil bu kadar mı tatlı gösterir aracı maşallah
-
Alıntı:
Pug67 Nickli Üyeden Alıntı
senın yuzunden gelio hep bunlar başıma zaten :D
aaa cok ayıp cok :D
sana kalsak az daha bassak mı dıodun :P
-
basıklık çok güzel olmuş...
-
Maşallah maşallah... Çelik karter koruman vardı değil mi ?
-
Maşallah kazasız belasız... basıklı on numara olmuş
-
Maşallah Güzel Olmuş Kardeşim.Coıl Olarak Ne Kullandın,Biraz Bilgi Verir misin.
-
araç adapazarı esentepe de mi duruyor?
-
-
masslah cok guzel olmus en yakın zamanda bende coıllenecem ıns yanlız bır sorum olacak fıtıller ıcın nasıl bır ılac kullanıyosunz marka vs