4:37 de iş ciddileşiyo müziği kapatmacalı fln kedi fare olmuş tam :)
MOSCOW DRIVING STYLE ( BMW M5 ) - YouTube
Printable View
4:37 de iş ciddileşiyo müziği kapatmacalı fln kedi fare olmuş tam :)
MOSCOW DRIVING STYLE ( BMW M5 ) - YouTube
Bmw cide potansiyel var:)
3.12 de arkadan carptılar sandım.Subarudan yüz bulamadı.Beklenen cooper 4.20 de:D
iyi iyi :D
kesin alkollü :D
Bi an STİ la kapışacak sandım
Güzel video olmuş yaa, müzik de fena değil :D Amcam aralara iyi giriyo ;)
İstanbulun cocuklari bunu uzer :)
600 hp buyuk araba ıle fena bı surus degıl...
Rusya'ya olurda gidersem araba kiraliyim en iyisi. :) Belki böyle kadraja gireriz Rusça küfür felan öğrenizi. :D
1:35'de istem dışı çıktı sapaktan sanırım :D
Adam 1dk Moscova trafiği izletti bana yanlız :D sonuç m5 ile iyi gitmiş valla.
2 tane istanbul makas yazsın youtube a da bişeyler kapsın :)
yine birşey yok :) hanine bilim 23 nisan şenliklerini izlediğim gbiheycanlanmadım. beğenmedim:)
istanbul rocks :D
91 model doğanımla atar yapıyorum bu arkadaşa:D her türlü trafikde varım duy sesimi ivan:D
adam inanmış:D ikisini toplasak bi tane etmez
Birde şöle bakmak lazım adam m5 riske ediyo doğan şahin değil..
deler geçerim adlı parçayı armağan ediyorum :D bu ne la beşikte cocukmu sallıyolar
o yüzük o müzik dinlerkenki elle yapılan hareketler falan nedir ya :D m5 gibi büyük bi arabayla fena değil ama.. bizim gibi olamaz :D
tmm eyvallah daha iyilerini yapanlar illaki olacaktır türkiyede ama hakkınıda yemeyin adam koca m5 i sığdırıyor yani.. :D
özellikle trafik kapanmak üzereyken girdiği yerler m5 gibi bi arabayla baya iyi , bizde şöförüm diyen 106 ı zor sokuyo oraya :D
Tiki memo bunu üzer:D
yani bi alex değil
Büyük arabaya göre fena değil girdiği yerler ama hiç heyecan yoktu.. Daha iyileri vardır muhakkak:D
Ben beğendim cooper cıya güzel ders vermiş.
Güzelim istanbulundada 5 şeritli yollar olursa aynı hareketleri yapan çok insan görülür fazla bi heyecan göremedim. İstanbul gençleri üzer..
Sesi güzel geldi :D
bencede m5 gibi bir arabayla aralara girmek çok kolay değil :)
Adamın arabası bastın mı gidiyor, bastın mı duruyor. Da ben giremem öyle aralara cesaret edip de
10 dakka sonra biri dalmıstır buna boyle moron araba kullanan bir toplum olamaz..
aracın uzunluğunu genişliğini düşüünce iyi aslında.106 lar bunun 3'te 1'i kadar araba.
Hiç birimizden ne iyi kullanabilir ne de uzaga işeyebilir.
essahtan bak
abartılcak bişey yok bence, hem 106 1/3 ü falan değil m5'in yapmayın allah aşkına :D
arkadaşa 2 doz istanbul ticarisi tavsiye ediyorum :D gelsin baksın crafterlar nerelere giriyor :)
Herkes kendine pay biçiyor M5 gibi bir arabayla gayet iyi gidiyor daha ne yapacaktı Hızlı ve Öfkeli serisi değil bu :D
istanbuldaki taksim dolmuşları bile daha güzel işler çıkartırlar :)
Tatlı trafikte bizim 106 cılar rus arkadaşı üzer :D