Paşam Tuning Show Adana [15 Nisan 2012] - YouTube
Adana'dan güzel bir buluşma güzel bir video
Printable View
Paşam Tuning Show Adana [15 Nisan 2012] - YouTube
Adana'dan güzel bir buluşma güzel bir video
video güzel olmuşta bu e30 u yan yan itmek nedir ya :)
Elinde bira şişesiyle dönen şahin hariç video güzel olmuş keşke o bölümü koymasalardı :(
adana da daha güzel şeyler olacak gibi.olaysız kapandıysa ne mutlu.video güzel olmuş.
şahin & corvette tokalaşması bugünde olmalı :)
lan bu mkt her yerde :D adananın piri :D güzel bi calısma olmus consept oalrak begendım cekım efektler hersey güzel emegınıze saglık
Çekim filan baya güzel :D
video çekimi gayet net yapana helal olsun güzel hazırlamış toplantı baya büyük olmuş
baya kalabalık olmuş, araçlardak vinyl ler güzel olmuş
rezillikleri de olmasaydı kesinlikle mükemmel olurdu, ne diyelim daha sonraki günlerde inşallah daha iyi organize ederler.
Çekim 10 üzerinden 10 alır . Hazırlayan arkadaşın eline sağlık . Tabi organizasyonu dünzenleyenler içinde aynı şekilde geçerli :D
Elinde Efes şişesi tek ayakla sıfır çizmeye çalışan Şahin..
Olaysız,kavgasız,kazasız, olduysa olmuştur ! :)
Sadece corsa'yı görmek için izledim ama göremedim :D
video 10 numara olmuş :)
güzel bir gündü ama apaçiler sağolsun huzur vermediler.birdahaki organizasyonlarda umarım daha güzel şeyler olur.
Katılım yoğun çekimler güzel olmuş.Emeğinize sağlık gayet keyifle izledim.Adana'da sticker baya moda olmuş :) Basık civic teki hoşuma gitti.Bide şu lastik yakma olaylarında güvenlik sağlansa iyi olucak.
42.saniyedeki aracı bilen var mı?
Bu apaçilerden kurtuluş yok Adana topraklarında
video 10 üzerinden 9 bence zamanla daha güzel organizasyonlar ortaya çıkacaktır
şu apaçiler dursalar da bi bizlerde katılsak süper olacakta :D hayırlısı olsun.
Elinde bira sisesiyle sifir cizdigini sanan sahinli apacheye boyle bir organiAsyonda kim izin vermis . Hadi izin verildi, cekildi paylasmayin bari .
şahinde iyi dönüyor ama bu arada :D:D
offf şahine gel hahaha... güzel olmuş buluşma çeşit bolmuş sevdim...
videoyu açarken bu kadar güzel hazırlanmış olabileceğini tahmin etmemiştim, doldu dolu bir organizasyon olmuş tebrikler, yalnız o kadar kişinin içinde araçları spin atamaya zorlamak yanlış oluyor örneklerini de gördük daha önce.
video firma tarafından yapılmış fena olmaması normal de araçlara ayrılan süreler çok kısa..
Ülkemizdede boyle organizasyonlar gormek cok güzel. Video hos olmus:icon_tup:
yani ogünkü etkinliğe gittim giderken iyi ya dedim şimdi araçlara bakarım güzel bilgi alışverişi yaparız emeklere bakarız falan falan,daha içeri bir girdim dumanlar çıkıyor,biri lastik yakıyor,b,r, sıfır çiziyor nebilim biri egsoz patlatıyor:( hele egsoz patlatma çok komikti biri aracını çalıştırıyor basıyor gaza egsoz patlıyor bakıyorsun millet hurraaa minimum 100 kişi koşarak egsoz başına geçiyor cep telefonların kameraları açılıyor ve egsoz ucuna 2 cm kalanakadar cep telefonlar o yakınlığa getiriliyor.sonra biri lastik yakmaya başlıyor o yüz kişi busefer koşarak orayı çekecem diye birbirlerini yiyorlar:) nebilim ya bu tür organizasyonlarda neden herkes geliyor anlamıyorum.mesela adanada birçoksefer golf günü,seat günü honda günü oldu ve herşey çok kaliteli geçti...yani sıfır çizme günü lastik yakma günü egsoz günü yaparsın ozaman sadece bunu yapacak yada bundan zevk alan kişileri etkinliğe çağırırsın,lütfen yanlış anlaşılmasın emeğe saygım var çekimler çok güzel olmuş ama ADANA bu değil bunu bilin...belikide şuan adanada türkiyede olmayan araçlar var kalite gösteriş yürürlük olarak...................
yorumlar aynı aşşa yukarı apaçiler olmasa daha iyi olurdu:)
0,43 de boynuzlu bir corolla var o ne yaw.
apache toplantısı olmuş biraz. Şahin allahtan o gün corvette yerine Viper a girmemiş.
şahinle dönen arkadaş vetteye giren şahinin yorumlarınında kahramanı aynı zamanda "yaptığın işin ........ " o meşhur sözlerin sahibidir :D
adana için değil türkiyede ne zaman özel organizasyonlar haricinde serbest bir organizasyon olunca ipsiz sapsız kim varsa doluşuyor. bu organizasyonda en büyük eksikliklerden biri güvenlik bandı olmamasıydı. gösteri alanı dingonun ahırı gibi gelen dalıyor. hadi onu da geçtik alan içindeki adam organizasyona dahil olmuş yolu yordamı bilen adam diyorsun, bir bakıyorsun g....t kadar yerde sıfır çizmeye kalkıyor. organizasyondan sonra bu kadar apaçi yollarda magandalık yapınca birde tüm şehirde trafik kontrolleride cabasıydı.
2 defa seat gunü yaptık bi kiside rahatsız olmamıştı çok şükür. Yavaş yavaş öğrenilecek ya bekliyoruz :)
valla videoyu begendim şarkı berbat :D ''oo yee'' falan artık baydı bi süre sonra :D
güzel araçlarda var,iğrenç ötesi araçlarda.sanırım apaçi kısmı çok sayıda :)