306 Gti Chip-filtre-egsoz
106'yı bilmiyorum
Rocco Revo-İtg cai-Forge İ/c
(Denemeler şubat ayında yapılmıştı,araç sahibinin isteği üzerine eklendi)
Tüm araçlara maaşallah...
Printable View
306 Gti Chip-filtre-egsoz
106'yı bilmiyorum
Rocco Revo-İtg cai-Forge İ/c
(Denemeler şubat ayında yapılmıştı,araç sahibinin isteği üzerine eklendi)
Tüm araçlara maaşallah...
pecolar erken mi basmışlar?:S güzel deneme olmuş roccoya maşşallah kopmuş gitmişte yorum yapan arkadaşın sondaki 10 boy deyişine hasta oldum:D
bu rolde spiker mevzu olur :) araclara masallah
10 boyy... :D
maaşallah roccoyu severek izliyoruz :)
Rocco ışınlanmış maşallah
106 benim eski EK (sarı) plakalımıydı acaba :)
aynen tekrar izledim sağ sinyalim yanmıodu gfjyle deniyoduk sanırım :)maşallah araçlara :)
çok güzel,
evett 1 boy öndeyiz,
2 boy,
3 boy,
4 boy,
onboy:D:D
Yıkıldım ya, 10 boy deyişine , 6.7 kez izledim o anı :P
Spiker ' hızlı bi abi :P
Dramatize etmeye alışkın,10 boylara alışkın,yine mi 10 boy modunda adam : )
4 boy derken inceden bir hüzün var, 10 boy dediginde ise savaşı kaybetmiş adolf hitler modunda :D
haaaa haaah haaahhh 10 boy :D 4 + 10 2 snye icinde hay maşallah ya.... :D o iki üç saniyelik arada turbo nos dereceli forget 90 lık boru :D falan ne varsa taktı kardeşimiz :D sagol kardeşim sakın kızma öylesine güldüm sagolasın :) neyse maşallah araclara. :) şöför abi şöför abi bizim hiç on boyumuz olmamıstı abi çok sagolll abi :D uzun zamandır yerleri süpürmüyordum :D iyi geldi sagol kardeşim :D
pug cu erken basmamıs kardeşim :D rocco gec basmış :D veya kornayı duymamıs :D oda olmadı diyer pugcular devam etsin :D saka maka aynı anda basmıslardır ama rocconun jant ebatı17 18 lerde ise o biraz gec devirlenmesini saglamıstır. 106 14 inç 306 15 inç ondan hemen fırlamıslardır :D 10 boy ufo gören masum köylü :hahaha:
Duhan abi senin scirocco iman gücüyle gidiyor mübarek. :D Maşallah...
maşallah araçlara, rocco nun geçmesi zaten normal, bizde bile bile denedik o medeni cesareti gösterdik ya sonuç önemli değil:) bazı arkadaşlar geçilme korkusundan dolayı eşit speclerdeki arabalarla bile denemeye cesaret edemiyor:):)
masallah rocco ya :D
mecit abiyede hasta oldum 4 boy hopp nos acılıyo 10 boy oluyo :D :D
Güzel bir geceydi, elimden geldiğince güzel bir çekim yapmaya çalıştım, herşey tamamem dogaçlama gelişti beyenmenize sevindim. Araçlarada tekrardan Maşallah :)
Maşallah araçlara :)
video yu çeken arkadaşın yorumuna bittim,adam ne yapsın belli bir boy dan sonra boy mefrumu ortadan kalkıyor oda kabataslak 10 boy deyip olayı özetlemiş.deneyen araçalara da maşaallah geçilceğini bildiği halde aslanlar gibi denemişler.RABBİM hepimizi korusun.
Duhan abi, senin bu ciger durumunun işyeriyle (thy) bir alakası yok dimi :p
Uçuyorsun mübarek :)