Dany Honda Civic EP3 ... Nürburgring Nordschleife BTG 24-07-2010 ... za hust
hakimiyet ve cesaret bu kadar olur:eek: vites atışlarda efsane:D
Printable View
Dany Honda Civic EP3 ... Nürburgring Nordschleife BTG 24-07-2010 ... za hust
hakimiyet ve cesaret bu kadar olur:eek: vites atışlarda efsane:D
ses yok mu videoda?
alla alla youtup sapıttı ses çıkmadı
videoyu indiriyorum öyle izliyim bari
7. dk dan sonra hafiften psikopatlaştı.
6.26 da o kamyonetin pistte işi ne yaw :D
saxo vts bile varmış pistte :)
Mükemmel video ;)
vites atışların gereksiz olduğuna inanan tek değilmişim, nasıl sevindim tarifi yok.
Nordschleife Foxhole Oil Spill Powerslide in 170km/h ... Dany Honda CTR EP3 - YouTube
bunuda bi izleyin o adamın dramı :D
sayko gidiyor abi kollarda şişik:D
böyle videoları çok seviyorum,lastik sesi motor sesi herşey duyuluyor oradaymış gibi
3'den 4e nasıl bir atıştır o :D
kayıt vs çok iyi,sanki copilottum :P
Pistinde sınırlarını iyice zorladıgı anlar oldu, cok güzel oldu yatmadan:)
gayet iyiydi bence de. yalnız bu nasıl bir pisttir arkadaş ya oooof offf :D
muthis bence.fakat son duzlukte bir top speed bekliodum orda gazı kesmiş.8.01 dede arabanın dot havalanıo dikkat :)
Çok güzel gidio keyifli video :)
çok bilmişlik gibi olacak ama yavaş virajlarda zaten fazla güçlü NA bir fwd kullanıyorken daha yumuşak ve stabil gaz hareketi gerekirdi bence.
açma kapama tuşu gibi kullanıyor gazı gereksiz yere ön lastikleri ısıtıyor:)
diye düşündüm
adam inanmış bildiğin :D pisti iyi biliyor anladığım kadarıyla, pilotaj da güzel. eleman yardırmış, keyfini sürmüş, dört köşe olmuştur :D gerçi ring'e çıksam ben de yardırırım, az gran turismo oynamadık, ezbere biliyorum her virajı :D
bakıyor öndeki rahat girdi bu viraja bende girerim helal olsun adaama:)
bu adan basıl geçiyor ya boxer ı geçti 5 i geçti :)
güzel video paylaşım için teşekkürler..
alayına isyan :)
teşekkürler güzelmiş video :icon_tup:
arkadaş pisti de çok iyi biliyor arabasını da çok iyi tanıyor. takdir etmek gerek çokçok iyi bir performanstı.. izlemeye doyamadım:)
hava koşulları ve pistin yapısı (asfaltın yapısı ve pist tipi yani yavaş bir pistmi, hızlı geniş virajlarmı var vs gibi) gibi etkenler değiştirir. ancak izmirdeki pistte porsche gt3ler 5-6 turdan sonra sıkıntı yaşamaya başlıyor 10 turluk yarışta. Bu süreyi uzatmak sürücünün elinde tabi, daha yumuşak bir sürüş ile liderlik yerine arkada 2-3 sırada kalıp son turlarda atak yapmak gibi taktikler uygulanabilir bu problemi çözmek için.
pisti ezberlemiş eleman
herif hatuna kızmışda kendini piste vurmuşcasına sürüyor :D:D
Video biraz daha devam etseydi topuzu alicakti herif:D
O 3den 4 e atışlarda o vites kolu kırılmadı ya üstüne çıkıp tepinsende kırılmaz demek ki. İnsan değil resmen.
Biraz sert kullaniyor vites atislari olsun viraj cikislarindaki kontralar olsun arabayi biraz zorluyor gibi amator oldugu cok belli oluyor pistte onemli olan limitleri araci zorlamadan zorlayabilmek.
bari düzde kadranı bitireydi de öyle sonlandıraydı videoyu güzelmiş :)
valla maşallah neredeyse butün porshe ve bmw m5 lerı ezdı geçtı yaw