DBS Type-R spec ler zaten bılınıyor die tahmin ediyorm..
3,35d twınturbo+yazılım sahıbının bılgısıne göre 380 hp oldugu soylenıyor.
cam car E36 M3
DBS Type-R vs 335 twinturbo - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=_J4pl...ature=youtu.be
Printable View
DBS Type-R spec ler zaten bılınıyor die tahmin ediyorm..
3,35d twınturbo+yazılım sahıbının bılgısıne göre 380 hp oldugu soylenıyor.
cam car E36 M3
DBS Type-R vs 335 twinturbo - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=_J4pl...ature=youtu.be
Maşallah harika gidişi var
ilginç bi deneme olmuş ama DBS'de gidiyor ya :)
Çok güzel yürüyor... kazasız belasız.
Vissssssssssss dbs masllahhh
dbs dbs metin sanki alistin artik cok guzel olmus ama baska bi video varmis onu eklesene :)
Guzel denemeler oldu o gece baya zevkliydi.
2. Vıdeo daha tatlı olmus tıt tı tı devam
masallah dbs eski formuna kavusmus ilk istanbula geldiginde biraz sikintili gibiydi
maşallaah dbs :)
335 i İnana verseydiniz 2 tur çevirse daha eğlenceli bir video olurdu :D
maşallah dbs
biraz daha hızlı vites atmak lazım :) maşallah eğlenceli olmuş
vites kaçırıyorsun ama 3.35 genede gelemiyor
380hp olduguna eminmi sahibi ?
ben arabaların fanatigi degilimdir ama bazen aradaki sacma farklar görünce yorum yapasım geliyor
kusura bakma hem arabayı süper kullanmıyorsun yavaş vites atıyorsun hem vites kaçırıyorsun ama yinede boy boy arayı açıyorsun
ben biraz satış politikası gibi hissettim bu videoyu
BMW 335i E92 Twin Turbo 385 hp 0-300 kmh - YouTube
385hp lik bir e92 3.35 in videosu iki kişiler istedigin kadar seyret senin aracının bu şekilde ivmelenmesine imkan yok
kaç sefer sürdügüm araç
bukadarda abartmamak lazım
NA E46 M3 degilki bu 380 hp twin turbo E92 3.35i gecilse bile bukadr farklı gecilmemesi lazım
top speedde yaklaşması lazım ama sen daha fazla açıyorsun
biz bursada denedik komple egsoz, yazılım, intercooler vs olan bir 335 ile denedik, sadece arka koltuklar yoktu bu videodaki gibi yavaş vites atılmıştı 200 e kadar arka çamurlukta tutundu dbs sonrası konulu eheh :D yakıtlı kullanım içinde yazılım varmış araçta ama biz denediğimizde yakıt yoktu.
DBS kıdemini gene konuşturmuş
Masallah dbs ye guzel denemeler oldu kalabalikta degildi iyi eglendik :)
bmw'nin devrinde basılmış video varmı ? sanki bana video reklam amaçlı gibi geldi reklamda değil aslında ne biliyim gerçekçi bir vid. gibi gelmedi yani kısacası..
Dbs nin reklama ihtyaci yok bnce butun denemelere gozumle sahit oldum ki bmw li arkadasla sadece o gun tanistik ki kendimde denedm yan yana geldigimde arkadasi gormus oldum hatta goremedim bile filmden :)
maşallah iki aracada..
DBS'de ateşleme sorunumu var? İlk video'nun 9-10ncu saniye sanki kesiklik yaptı gibi.
Hilmi'ye hak vermemek elde değil, Bizde Turbo SI ile 335 ile denemelerimizde ateşleme sorunu olduğu halde başbaşa gitmiştik ki araç sahibide yeni yeni alışıyordu.
Ben satış politikasında yada reklamında değilim, böyle bir videoyu buraya yüklerken 2 kez düşünün derim.
maşşallah dbs formunda:icon_tup:
standart e46 m3 le standart 335 kafa kafaya gidiyo olgar çok denedi
standart e46 m3 le dbs deneyince 1 2 boy geçiliyo m3 ki dbs nin en hızlı hallerinde bunuda ben denedim
e standart 335 306hp olduguna göre aradaki 75hp nerde :) jantları güzelmiş ama 335 in yalan yok oraya gitmiş olabilir hp ler :D
iki aracada maşallah tabiki ancak 335 de sıkıntı var
dip not olgarın son hali ni biliyosunuzki typer la muhatap olmuyodu taş çatlasın 400hp idi oda :)
yazlımla alakalı o zaten pırlama var istege baglı kaldırabılırmıs ama yazılımla oynamak ıstemedım..suan ıcın hıc bır sıkıntısı yok SAVAŞ ustaya goturduk gosterdık maşallahı var dedı ve suan da oyle allaha sukur hıc bı sorun yok..
reklamla işim yok..herkez bunu sorun etmesın okadar..
bmw çok kıyak duruyor walla,maşallah araçlara...
dbs nın ne kadar gıttıgını ıyı bılenlerden bırıyım. Aynı sekılde yazılımlı egzoslu coolerlı 3.35 ınde ne kadar gıttıgını bılıyorum. Vıdeoyu ızledıgımde acıkcası cok sasırdım, aynı speclerdekı Otomatık 3.35 ıle 370 380 hp lık cupra kafa kafaya belkı 1 boy kadar onde gıdıyor kı dbs nın su halıyle cuprayla yurumesıne ımkan yokkkkk.
Olgar'ın 3.35 duruyorsa bıde onunla denesın DBS aynı farkı atsın o zaman ıstedıgınızı ssoyleyebılırsınız. Yada 350 400 aralıgında bı cuprayla denesın gecmeyı bırak yan yana gıtsın yıne razıyım su vıdeoya...
Denedıgınız 3.35 de bı sıkıntı oldugu asıkar. Kusura bakmayın sahsı dusuncelerımdır.
maşallah dbs nin yeri ayrı:)