Arkadaşlar öncelikle her iki aracada maşşallh
okadar yoldan gelen arakadaşların ayaklarına sağlık her iki tarfta
arkadaş yorumlarınızı ona göre yapın..
video daki artıları eksileri izleyerek yorum yapın REG in debriyajı kaçırıyo belli oluyo zaten video nun uzun olmasının sebebi
hiç bir kesme biçme yapmadım nasıl denendiyse hepsi orada videoda sadece mekana dönerken ki bölümleri sildim onun dışında olduğu gibi orada şimdiden iyi seyirler teşekkürler CAM ı REG 106 ya Kurdum her iki araçta sağ lı sollu denediler açılar onagöre değişiyo iyi seyirler Teşekkürler......percussionali ;)
Okudum
yanlız Debrıyajı ıyı olsa bence Fark açabılır Reg bana oyle geldı
maşallah tekrardan :)
25-04-2012, 20:22
BthnKrkt
Reg ede kartopunada maşallah.. Debriyaj bariz kaçırıyo
25-04-2012, 20:23
3rk4n
Maşallah araçlara.Selçuk bu kadar yormasaydın keşke kardeşim arabayı ya. Maşallah ses cok sıkı.
25-04-2012, 20:23
BthnKrkt
videonun sonunda sellektör yapanda benim sanırım kacırma sesinden dolayı
25-04-2012, 20:24
PPR engineering
Bakkal onunde tavla oymar gibi bir halin var zar atiyo gibi oturuyosun..bu debriyaj nedir arkadas..
25-04-2012, 20:25
Enes-x
Kavga gürültü çıkartmayın beyler :)
Dün gece çok keyifliydi ,iki tarafta çok hırslı arabalarda birbirine çok yakın olunca uzun uzun tartışıldı ama kimse birbirine karşı saygısını kaybetmedi tebrik ediyorum sizi ,böylede devam eder inşallah.
İki aracada Maşallah.
25-04-2012, 20:26
emre_
selçuk adamsın yemin ederim o debriyajla denemeyi bırakmıyosun bile araba kendini salıyo sen devam ediyosun helal sana :) reg ede kartopunada maşallah ama reg bu debriyajla böyle gidiyo gerisine bişey demiyorum gayet açık zaten rc le denediğin akşamdan vardı zaten bi salma maşallah diyorum :)
25-04-2012, 20:28
SEÇKİN172
maşşallah REG e iyi gittinigini düşünoyurum 2 aracında ama REG gerçekten debriyaj kaçırıyor :)
25-04-2012, 20:31
Alicanrs
Maşallah selçuk o debriyajla iyi bile gitmişsin .. Kartopunada maşallah
25-04-2012, 20:35
Alicanrs
4.47 de noluo selçuk o ses ne yaw dedim 1 e girdi :D
25-04-2012, 20:38
Selcuk_RoL
Arkadaslar burda herkez az cok isi bilen insanlar kimse arkadas araba memleket fanatikligi yapmadan harbi harbi yorum yapsin benim durumum ortada hee yine soyluyorum bu bir. Bahane degil olmamali yapipta gelseydim kardesim adam o kadar yoldan gelmis bizim icin ama bnm tek anlatmak istedigim kimse kimseyi gecemedi bana gore karar sizin hee debriyaj duzgun beton gibi tutsa ne olurdu artik onuda sizler soyliyceksiniz herkeze iyi aksamlar tekrardan adapazarindan o kadar yol yapip gelen arkadaslarima tesekkur ediyorum ve debriyaji duzeltip oraya gitme sozunude ben burda veriyorum
25-04-2012, 20:39
react1ve
masallah 2 aracada yanlız debrıyaj cok kacırıyor gercekten.. bu sekılde denemek bır erdemdır selcuk adamsın :icon_tup: tebrıkler arac sahıplerıne..
25-04-2012, 20:39
Selcuk_RoL
Alıntı:
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı
4.47 de noluo selçuk o ses ne yaw dedim 1 e girdi :D
Kanka sanirim 5 . Vtesin komple bosaciktigi yer videodada soyluyorum zaten
25-04-2012, 20:40
Erol
mşllh. iki aracada çok güzel birrekabet olmuş..
reg 106 sanırsam deb. kaçıran,yenilenirse debriyaj vites aralarında çok rahat öne çıkar..
25-04-2012, 20:42
Alicanrs
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Kanka sanirim 5 . Vtesin komple bosaciktigi yer videodada soyluyorum zaten
Maşallah tekrardan görünen köy klavuz istemez ztn o debriyajla iyi bile gitmişsin fanatikliğe filan gerek yok kimse kimseyi geçmedi bence kafa kafaya
25-04-2012, 20:44
bycrm
Alıntı:
Arkadaslar burda herkez az cok isi bilen insanlar kimse arkadas araba memleket fanatikligi yapmadan harbi harbi yorum yapsin benim durumum ortada hee yine soyluyorum bu bir. Bahane degil olmamali yapipta gelseydim kardesim adam o kadar yoldan gelmis bizim icin ama bnm tek anlatmak istedigim kimse kimseyi gecemedi bana gore karar sizin hee debriyaj duzgun betin gibi tutsa ne olurdu artik onuda siZler soyliyceksiniz herkeze iyi aksamlar tekrrdan adapazarrindan o kadar yol tapip arkadaslarima tesekkur ddiyorum ve debriyaji duzeltim oraya gitme sozunude ben burda veriyorum
maşallah araclara:)selcuk buu debriyaj la ii mücadele etmişin bilegine saglık::icon_tup: kartopunada tekrar maşallah:icon_tup:
25-04-2012, 20:45
chiefkadir
Kartopu 106 nın namını Erkuttan duymuştum hakikaten güzel olmuş,
Reg 106 debriyajı kaçırmasına rağmen defalarca denemeside çoğu kimsenin yapmayacağı türden olmuş... Debriyaj üç dört denemeden sonra ısındıkca daha fazla kaçırır arada soğutmak lazım ve iki kezden fazla denememek gerekiyo :)
İkisinede maşallah..
25-04-2012, 20:48
ynsemr
gerçekten çok çok güzel 106lar ve sesler.emek,sabır,para harcayanlara ve içinde bu arabaya sevgi besleyen herkes adına bu videoları bize izlettikleri için ben teşekkür ederim...
Sene 2012,moda hala 106 GTI :icon_tup:
25-04-2012, 20:49
Selcuk_RoL
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Kartopu 106 nın namını Erkuttan duymuştum hakikaten güzel olmuş,
Reg 106 debriyajı kaçırmasına rağmen defalarca denemeside çoğu kimsenin yapmayacağı türden olmuş... Debriyaj üç dört denemeden sonra ısındıkca daha fazla kaçırır arada soğutmak lazım ve iki kezden fazla denememek gerekiyo :)
İkisinede maşallah..
Kadir abi en bastan en sona tum denemelerde kaciriyo isinan soguyan bsy yok:) valla atasehire giderken bsy yoktu cok az gecen rc denemesinde oldugu kadardi ee adamlarda o kadar yol yapti ne diycez mecbur ciktik ben sonuctan memnunum sen bu isi bilen adamsin debriyaj tutsa sonuc degismezmiydi?
25-04-2012, 20:51
mehzent
Masallah araclara Selcuk ben o debriyajla yikamaya gitmem :) ama tebrik ederim gerekeni yapmissin adamlar gelmis bahane uretmeden denemissin :) tekrari olur daha keyifli olur...
25-04-2012, 20:52
chiefkadir
Alıntı:
ben sonuctan memnunum sen bu isi bilen adamsin debriyaj tutsa sonuc degismezmiydi?
Selçuk ne diyim yani debriyaj bariz belli bence irtibatı kesmeyin bronzu çak bidaha deneyin .. Özellikle uzunda daha fazla ihtiyacın oluyo
25-04-2012, 20:53
Selcuk_RoL
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Selçuk ne diyim yani debriyaj bariz belli bence irtibatı kesmeyin bronzu çak bidaha deneyin .. Özellikle uzunda daha fazla ihtiyacın oluyo
Bu sefer orjinal takicaz abi bakalim
25-04-2012, 20:54
Okan D.
Alıntı:
Kadir abi en bastan en sona tum denemelerde kaciriyo isinan soguyan bsy yok:) valla atasehire giderken bsy yoktu cok az gecen rc denemesinde oldugu kadardi ee adamlarda o kadar yol yapti ne diycez mecbur ciktik ben sonuctan memnunum sen bu isi bilen adamsin debriyaj tutsa sonuc degismezmiydi?
Surdakimse yazmamiz sonuc su kadar olur diye herkez isi bilen adam her vitesde en kotu bi boy one atlarsin debriyajdan sonra bence 3 boy gibi gecersin kartopunu kanka
25-04-2012, 20:55
Selcuk_RoL
Alıntı:
bycrm Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araclara:)selcuk buu debriyaj la ii mücadele etmişin bilegine saglık::icon_tup: kartopunada tekrar maşallah:icon_tup:
Abi senin eline koluna saglik yapmissin olmus :icon_tup: allahin izni ile c.tesi yine formuna getirirsin REG i ve adaleti yapariz
25-04-2012, 20:56
Selcuk_RoL
Alıntı:
34AC106 Nickli Üyeden Alıntı
Surdakimse yazmamiz sonuc su kadar olur diye herkez isi bilen adam her vitesde en kotu bi boy one atlarsin debriyajdan sonra bence 3 boy gibi gecersin kartopunu kanka
Ben az cok tahmin ediyorum kanka :D sende uyanmissin:icon_tup:
25-04-2012, 20:58
Okan D.
CRM suat abi yapinca demekki debriyaj kacirsa bile bole gdymus 106 helal olsun suat abi :)
25-04-2012, 21:01
meh66
reg gercekten o debrıyaja goıre cok ıyı gıtmıs 2 aracada masallah kazasız belasız
25-04-2012, 21:03
Selcuk_RoL
Alıntı:
CRM suat abi yapinca demekki debriyaj kacirsa bile bole gdymus 106 helal olsun suat abi :)
By Suki :icon_tup: red- line eyup usta ismail kardesim ilker kardesim ecu fast efsane not36 alper abim ve tabigki mamimakinen bizle kim ugrasir ya:)
25-04-2012, 21:08
bycrm
Alıntı:
okan saol kardeşim:)herşeyin hayırlısı kacıran debriyaj olsun allah kaza bela vermemesin kimseye..
25-04-2012, 21:09
kelalper
Ellerinize sağlık ama debriyaj yerine kağıt helva taksaymışsın daha çok tutarmış gerçekten. Tekrardan ellerinize sağlık.
25-04-2012, 21:12
sinan-s
Maşallah her ikisinede.. :)
25-04-2012, 21:13
Selcuk_RoL
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
Ellerinize sağlık ama debriyaj yerine kağıt helva taksaymışsın daha çok tutarmış gerçekten. Tekrardan ellerinize sağlık.
Hahahah :) :):) ya abi sesi guldum:)
25-04-2012, 21:15
percussionali
Alıntı:
By Suki :icon_tup: red- line eyup usta ismail kardesim ilker kardesim ecu fast efsane not36 alper abim ve tabigki mamimakinen bizle kim ugrasir ya:)
tabiki ben:D....... yukarıdaki gurubun arasında eksikler var sanki :soru:
25-04-2012, 21:16
mami_makinen
selçuk harbiden bilegıne saglık bu debrıyajla boyle vıtes atmak her baabyıgıdın harcı degıl:icon_tup:ıkı aracada masallah dıyelım debrıyajdan sonra deplasmanda denemelere devam :icon_tup: sukı balatayı tersmı taktın lenn:hahaha:
25-04-2012, 21:18
bycrm
Alıntı:
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
selçuk harbiden bilegıne saglık bu debrıyajla boyle vıtes atmak her baabyıgıdın harcı degıl:icon_tup:ıkı aracada masallah dıyelım debrıyajdan sonra deplasmanda denemelere devam :icon_tup: sukı balatayı tersmı taktın lenn:hahaha: