Son zamanlarda baya polüler bu polo gti lar.
Acaba ne kadar hızlılar merak ediyorum.
Filitre-egzoz-kısa lı bi RS le Gti in stocku yada yazılımlısı nasıl olur rollde.
Printable View
Son zamanlarda baya polüler bu polo gti lar.
Acaba ne kadar hızlılar merak ediyorum.
Filitre-egzoz-kısa lı bi RS le Gti in stocku yada yazılımlısı nasıl olur rollde.
Ankara ve bunun gibi yüksek rakımlı bölgelerde Clio Rs lerin pek şansı olmaz
Fakat İstanbulda deneme imkanı bulan ve gören bir kişi olarak
Bu civarda kesinlikle Polo GTİ stock ise tutunamaz
Stock la denemenin espirisi yokki :) İki tarafta gıdıklanmış olmalı bence
Yani stock denmesinin sebebi yazılımsız olması manasında
Clio Rs sonuçta turbo bir araba değil gıdıklansada kazanılabilcek güçler belli
istanbuldaki denemeler bana pek fikir vermiyor:)
Ankara rakımında (800-900) baz alalım denemeyi:D
Yazılımlısı zaten geçicektir orası kesin.
Ancak bu tarz ufak hacim ve küçük turbo ile 170-190 hp aralığındaki yeni nesil ağır kasalı araçlar, eski nesil 2.0 hacimli atmosferik ve hafif araçlar karşısında stok halleri ile çok ta iyi rakip olamıyor. Hemen VAG kullanıcıları tarafından karşı tezler gelmeden belirteyim. Evet DSG olması bir avantaj. Ama bence genede bahsi geçen işlemlere sahip RS karşısında stok hali ile Polo GTI azda olsa geride kalır.
peki 206 rc ile polo gt ne olur ?
Haftaya sipstock polomla denerim rsle:)
clio rs geçer diye düşünüyorum :)
filtr eksoz yazılım Rc ile Polo denemesinde 3-4 boy rahat oluyordu
kafa burun giderler bence..birde hacim etkeni var..
stock 207 rc yi hem 306 ile hemde 206 rc ile çok rahat geçiyorum ..:) fazla bir kg farkı yoksa stock polo hiçbirşey yapamaz rs karşısında hatta fark çok fazla olur...ama yazılım olursa denemeden birşey diyemiyorum..
bence 200 üstü denemelerde gti ın flowu clio rs e yetmeyebilir. yetede bilir. bilemedimki şimdi.
stock polo yetişemez de yazılımlısı hız arttıkça açar arayı diye düşünüyorum, denemekte fayda var :)
ıbo 330 ıle denedınmı hıc :D
ben polo gti ile denedim ataşehirde zamanında beyaz bi araçtı soft bir yazılım var dediler 200 lere kadar 5-6 boy öndeydim daha bassak dahada açılacak gibiydi..
abartılacak kadar gitmiyor polo gti
bende zamanında denemeye M3 arardım , meğer düzgün 330 fena gidermiş :D
stock polo yu 2-3 boy geçebilirsiniz..
polo yazılımlı eksoz ve filtreli olursa hep önde olacaktır...
Polo gti ile 330 ne olur acaba?
Kayseri'de Benim aracım stock iken şu an İstanbul'a satılan 38 RS 319 plaka yani deniz seviyesine inince fırtına gibi esen bir RS'ki Selçuk çok iyi bilir. Bizim denememiz şöyle idi;
38 RS 319 RS spec = filtre / Murat abi = 90 kilo + 130 kişilik biri
polo gti spec = filtre / ben=80 kilo, arkadaş = 98 kg, arkadaş=125 kg
Bu denemede 7 boy felan geçtim.
Sonrasında RS'in egsozu değiştirildi ve benim stock iken 4 boy geçtiğim çük kadar filtreli ve blow off adaptörlü stock ibiza cupra ile denendi. İbiza 2 boy geçti. Yani Selçuk'un dediği gibi yüksek rakımda clio rs'in işi baya zorlaşıyor. Ama yazılımlı,polishli,filtre,egsozlu,sökük clio rs yüksek rakımda yürür stock polo gti'la. Kadir abi dediklerim senin aracın hariç bütün rs'ler için geçerli. :) Ama deniz seviyesine inilirse bu deneme tam tersi sonuçlar ortaya çıkartır.
yani olay şu anladığım kadarıyla roll marmara bölgesinde olursa rs nin şansı çok :D
yazılım,egsoz,filtreli Rs,stock ibiza cuprayı 6-7 boy geçiyordu bizimkilerin denemesinde.İki tarafta 2 kişiydi.
herkez bısey sormus bende merak ettım stock polo gti la 1.8t yazılımlı ne olur acaba ?
denız sevıyesı ıcın
stock gtı en az 3-4 boy yer, egsoz caılı rsten
yazılım olursa aynısını polo yapar:D ancak aslında yuksek hızda rs sanslı 5te yasayacagı ılk bayılmayı dusunmezsek..
Ankara ıcın stock poloyu bnce aslnda gene gecer rs..
yazılmlı polo sakalar rs ı ıbocum:D