iki aracında speclerı hemen hemen aynı f/h/e
cdm09 da apexi power fc (mapped by E0041) :D
cvc55 te neptune (mapped by E0041) :D
iyi seyirler
Printable View
iki aracında speclerı hemen hemen aynı f/h/e
cdm09 da apexi power fc (mapped by E0041) :D
cvc55 te neptune (mapped by E0041) :D
iyi seyirler
maşallah araçlara video pek belli olmuyor daha ışıklı bi ortamda daha iyi olabilirdi ..
pepenin araba kendine gelmiş galiba :D
heaa geldi bircet , bujinin biri el- fatiha idi sonra apexi fc yı takıp bıde ayar yapılınca , cumartesi yapılan ölçümde 176 verdi
Ne zaman çıkmış bunlar yine otobana :D
ne zaman otobandan geldikki :D
Sende haklısın :D
maşallah iki aracımıza :) cdm buji sorunu ortadan kalkıca ciddi derecede hızladı :)
iyi yürüdüler maşallah ikisinede
o kadar ıyı yürüdüler ki b16 rex yetişemedi :D
Maşallah. Bu ne hız yaw.
olum 19 derece dıst den 54 derece ecudan avans verırsen ne beklıyon kı heuehue :D :D
yanlız beyin 54 dereceden sonra avans vermiyor dikkat ettin dimi
daha ne vereyım dıye bagırıyo ecu, ama bıde şu var vuruntu neden 40 tan yukarı cıkmıyo hayret , normalde 60 a gelıp retart etmez mi ??
ne bilim abi var orda bi rakamlar ama çözemedik :D
okan abi sen biraz diss modifiye yaptın ya ondan yavaşladı araba :D :D
oynama adamların arabalarıyla kırcan adamların motorunu , zaten onun için uuraşıyon motorları kırılsında tamire gelsinler para kazanayım diye :D
abi sorma muratın bagaj kilidinden ses geliyor dedim motor inecek sonra abi para yok şimdi diyo bizim iş yatıyo
ercanın sol ön teker balon yapmış kesin silindir kapak contasındandır dedim ondada para yok oda yattı
senin arka amortisör patlak yatak sarmıştır sorun ondan kaynaklanıyor dedim sende yaptırmıyosun
ee biz taşmı yicez :D :D
ercandan söktüğün detanasyona uğramış bujiyi murata taktıgını görmedim sanma
gecen civic in biri geldi difransiyelden ugultu gelıyo diye , bılyaları değiştirdim dedi sahibine ama aslında ince talaş ve 4 tane muz kabugu koydu ses kesildi, iyi ustadır okan
admin geldi kaçın!!!
Güzel oldu denemeler. Ama bursada değişik başka araç yok gibi devamlı birbirimizle dniyoruz muratla adımız kötüye çıktı :D
masallah guzel denemeler olmus,cdm ayrıca masallah eskısıne gore baya toparlanmıs..
ercan bide parayı kıyıp motor yaptırsa...
cimri beaa, motoru geçtim başkan şanzımanı sökmüyo sekromeçleri değiştirmeye düşün yani :D
motoru değilde senkromençler değişmesi lazım :) motorunda bir problem yok aracın