Beyler kadıköy tarafını bilmediğim için tavsiyenize ihtiyacım var.Bir aile büyüğümü teşekkür mahiyetli yemeğe çıkarıcam.Kaliteli bir restaurant olması lazım.Kebap ağırlıkta olabilir onun dışında önerebilceğiniz başka yerlerde olabilir.Teşekkürler.
Printable View
Beyler kadıköy tarafını bilmediğim için tavsiyenize ihtiyacım var.Bir aile büyüğümü teşekkür mahiyetli yemeğe çıkarıcam.Kaliteli bir restaurant olması lazım.Kebap ağırlıkta olabilir onun dışında önerebilceğiniz başka yerlerde olabilir.Teşekkürler.
Göztepe Bagdat Caddesi Kösebası :icon_tup:
Eğer aileden buyuk dediğin kayınbaban sa eğer. bostancı günaydına götür :D
Kebap? Mabeyin Altunizade..
ocakbaşına götür bostancı günaydının yanında. adını hatırlayamadım. etin kilosu 59 lira gibi bi rakamdı.
İtalyan düşünürseniz iL Padrino da olur.
Kolcuoğlu dicem ama geçende org.vardı orda ama genel olarak yorumlar iyi değildi
Fiyat bıraz yüklü olabılır ama kesınlıkle KALAMIŞ DEVELİ....
acıbadem hacıbasar lezzet ve fıyat kombınasyonu ıyıdır tavsye edıyorum
bende kazancılar diyorum. :)
Moda Teras oldukça kaliteli
kazancılarla gunaydın guzeldır tıka basa kebap zewkı
anadolu yakasında güzel restaurant yok(bence) 2-3 ay önce ataşehir kolcuoğluna gittim çok memnun kaldım onun dışında pek iyi yer yok.Bu arada maltepe sahildeki ile ataşehir arasında fark var.
kazancılar ve günaydın beğeni olarak ağırlıkta :)
Arkadasım Kalamıs Marınanın ıcınde develıye gıt derım nezıh sakın hos bir mekan
Kalamışta develi var güzel kaliletidir eğer balık isterseniz moda'da koço var yıllardır ayn yerde tarzını bozmadan devam etmektedir...
Daha basit bir yer olsun dersen, Çiya.
iya Kebap Lahmacun - Kaybolmu kltrlerin ve unutulmu lezzetlerin bahesi...
NİYAZİBEY de olabilir kadıkoy merkezde boganın az assasında kebapları ve iskenderi cok iyi...
Bir arkadas CİYA demis bende diyorum aynen orası da cok iyi kebap konusunda...
Palladium karşısında dostlar var.. Denenebilir.. Güzeldir yemekleri ve kalitesi
Ciftehavuzlar`da Bedri Usta var.Buyuk Klubun karsisinda.Lezzet,kalite ve fiyat olarak memnun kalirsin.
Moda Teras derim
Minibüs yolu erenköy - ( Hacıbaşar )
Günaydın güzel ama biraz garsonlar suratsız gibi.ama hesap ortam iyi.gitsem giderim gine.