-
Nm stage 4 2.3.4. Vites 1.68 bar
-
maşallah nm ye deneme videolarını bekliyorum :)
-
maşallah kazasız belasız çok başarılı bir araç NM' R
-
maeşallah kanka zıpkın gibi yine:D
-
on nümero maşallah..yutkunamıyorum adanaya gittigimde zaten arabamdan soguyorum :)
-
Alıntı:
mechanic Nickli Üyeden Alıntı
maeşallah kanka zıpkın gibi yine:D
teşekkürler kardeşim 1.68 bar başka yok :D araç 8000 devire geliyor afr 12.3 oluyor gazkelebeği kapanıyor :mad: bu arabaya enjektör ü yapabilecek adamın zamanı olupta yapmıyorsa allah onun bin belasını versin :D 600 hp kapesiteli turbo var araçta 1.68 bas :mad: neyse bunada şukur
-
Maşallah, bu arada birşey sorucam ilgimi çekti, Adana'da böyle yürürlü araçların çoğunun plakası NM, özel bi anlamı mı var denk mi geliyor ? :D
-
metinin turbo typer ı NM doğru,cupra r 2004 model var oda NM,benim araçta NM :) benimkinin sebebi belli eşimin baş harfi ve benim baş harfim.bende şimdiye kadar 9 NM eskitmişim :) 2005 yılından bu yana...
-
-
Maşallahhhh misss allah'ım kaza bela sıkıntı vermesin herşey gönlünce olur inşllahhh.. şşş FR'la deniyekmi :)
-
Abi maşallah, sesini çok beğendim :)
-
maşallah kadran videosu da isteriz :)
-
Maşallah,yol güzelmiş avrupai duruyor video :)
-
Alıntı:
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah,yol güzelmiş avrupai duruyor video :)
Kurtbill arkadaşın kendiside avrupai'dir zaten :) avrupa çakması seniiii...
-
Maşallah Melih abi gidişi duruşu herşeyiyle süper.Dünyada golf R açısından çok yol gösterdin sınırlarını eksiklerini inş daha da ii olcak abicim
-
Maşallah kardeşim görüntü güzel ses güzel:)
-
teşekkürler kardeşlerim arkadaşlarım herkese teşekkurler,işşallah birgün enjektör gelecek ve tsi motorların krallığı ilan edilecek :)
-
maşallah maşallah maşallah...
-
Tebrikler araç güzel cidden. 1.68 de yeterli bir basınç, sorunsuz olsun hep böyle kalsın. Bu arada bir sorum var, golf R'daki 4 çeker ile yanlama yapılabiliyor mu? Denediniz mi?
-
Alıntı:
ACYV Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler araç güzel cidden. 1.68 de yeterli bir basınç, sorunsuz olsun hep böyle kalsın. Bu arada bir sorum var, golf R'daki 4 çeker ile yanlama yapılabiliyor mu? Denediniz mi?
dostum inanırmısın patinaj çek desen onu bile yapamıyorum :D küçükken bile böyle şeyleri ilgimi çekmezdi...güzel yorumların için teşekkurler
-
Alıntı:
gurlekyasin Nickli Üyeden Alıntı
maşallah maşallah maşallah...
teşekkurler yasinim elimden bu geliyor şuan bir gıdımlık yapacak bişeyim kalmadı :o
-
Alıntı:
typermelih Nickli Üyeden Alıntı
teşekkurler yasinim elimden bu geliyor şuan bir gıdımlık yapacak bişeyim kalmadı :o
dahada birşey yapma zaten basınç gayet ıyı:icon_tup::icon_tup:
-
Alıntı:
dostum inanırmısın patinaj çek desen onu bile yapamıyorum :D küçükken bile böyle şeyleri ilgimi çekmezdi...güzel yorumların için teşekkurler
Olsun, bu kadar güce sahip olunca denersin diye düşünüyorum :) . Bu arada 1.68 basınçta enjektörler kaç duty çalışıyor?
-
Alıntı:
ACYV Nickli Üyeden Alıntı
Olsun, bu kadar güce sahip olunca denersin diye düşünüyorum :) . Bu arada 1.68 basınçta enjektörler kaç duty çalışıyor?
son limitlerde gidiyorum afr 8000 devirde 12.2 gibi 1.68 basınçta,akşam onubile basamıyorum 1.63 gibi limit soğuk havayı seviyor gtx3076 :) enjektörlerim rs4 ama 620cc kapesiteli,şuan 800cc lik enjektör olsun bitti bu iş ozaman çoğu araçlara sıkıntı olur tsi motorlar;)
-
melih basma orda ya :) cok kötü yol orda allah esirgesin.
araca maşallah sesi cok iyi gerçekten.
-
Alıntı:
douu Nickli Üyeden Alıntı
melih basma orda ya :) cok kötü yol orda allah esirgesin.
araca maşallah sesi cok iyi gerçekten.
teşekkürler doğu,orda basmak aklıma geldi arkadaşı otobanda bırakıp sen dur bekle bendönüp gelecem sen çekersin diyemezdim :) zaten otobanda çok fazla hayat kadını var bu aralar birde arkadaş kıçından olmasın :)
-
Alıntı:
teşekkürler kardeşlerim arkadaşlarım herkese teşekkurler,işşallah birgün enjektör gelecek ve tsi motorların krallığı ilan edilecek :)
Bnce suanda bircok kisinin gozunde kraldir :icon_tup:
-
Alıntı:
umut onatoglu Nickli Üyeden Alıntı
Bnce suanda bircok kisinin gozunde kraldir :icon_tup:
teşekkürler güzel düşüncelerin için :)
-
maşallah melih çok güzel oldu çok :)
-
Alıntı:
AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı
maşallah melih çok güzel oldu çok :)
teşekkürler güzel olduda ben bu aracı güzelleştirecem diye çirkinleştim :D
-
Alıntı:
teşekkürler güzel olduda ben bu aracı güzelleştirecem diye çirkinleştim :D
abi kusura bakma abi kelimesini unutmuşum :)
-
abi jantlarını bana sat bee :D
-
Alıntı:
AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı
abi kusura bakma abi kelimesini unutmuşum :)
inanırmısın istanbulda çok saygılıydın bana,MELİH deyince dedim herhalde abisi var oyazıyor dedim oda beni tanıyor yaşıtız bu sebeple böyle yazıyor...,ama harbi saygılıymışsın hemen anlamışsın ;) kardeşimsin sen sıkıntı yok;)
-
Alıntı:
teşekkürler güzel olduda bu aracı güzelleştirecem diye ben çirkinleştim :D
...................
-
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
-
-
Alıntı:
inanırmısın istanbulda çok saygılıydın bana,MELİH deyince dedim herhalde abisi var oyazıyor dedim oda beni tanıyor yaşıtız bu sebeple böyle yazıyor...,ama harbi saygılıymışsın hemen anlamışsın ;) kardeşimsin sen sıkıntı yok;)
1 tanedir gurkan :icon_tup:
-
Alıntı:
evy abicim saolasın :)
-
Alıntı:
umut onatoglu Nickli Üyeden Alıntı
1 tanedir gurkan :icon_tup:
eyv kardeşim sende ölesin benim için :)