İntegra sorgusu hakkında konu yoktu açayım dedim ilk benden olsun :)
Honda Integra 1.6 1992 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 81166381
Printable View
İntegra sorgusu hakkında konu yoktu açayım dedim ilk benden olsun :)
Honda Integra 1.6 1992 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 81166381
DENON nickli Yusuf var. Ona sor istersen.
önceden mavi bbs takılı olan integra mı bu
............................
Yusuf iyi reklam yapamamışsın bak :)
ve bu araca taLibiz nedir durum........:heyoo:
Hayırlısı olsun yusuf bakar şimdi konuya
temiz nadir integralardan biridir.
@denon
abi benim teg sıfır gibiydi niye öyle diyosun şimdi 90 modellerde olunca sıfır gibi olmuyo mu:D
denon bey, araç hakkında bilgi alabilirmiyim. değişen vs. fiyatta da birşeyler yaparsanız güzel bursamızdan bir honda daha alalım.
yusuf abi ciddi alıcı timur abi yap güzelliğini timur abiyle gelelim alalım:)
hakan abiye aldım geldim sana da bu yavruyu alırız abi :D
arabanın şaselerınde kulelerınde bişey yok , özellıkle motoriçinde orjıanl megeslerı ve hondanın panel sacına yapıştırdığı stıkerlar haala duruyo, sag yandan ıkı kapının ortasından bir tıkı olmuş kapı saclarında işlem var ve sag tarafın kapı cıtalarında yamukluklar var , arka sağ amortisörden hafif ses geliyor sanırım patlak, değilsede tamamen patlar yakında, ön kaput üstünde ufak göçükler var, spoyler yok delikleri ya tıkarsınız yada orjınal spoyler var onu takarsınız , döşemelerinde yırtık kesik biçik aşınma deformasyon yok , sol sürücü kapısının camı bıraz ayar istiyor , sunroof ve kliması sorunsuz çalışıyor , torpido kısmında çizik kırık vs... herhangi bişey yok , motoru sorunsuz köpek gibi gidiyor :D DB1S2 geçiyor kısa şanzumana sahip , daha ne diyeyim 20 yaşında orta halli bir integra
fiyatta babam gelse 12 den aşagı olmaz , zaten sadece haftasonları zevkıne bınıyorum şirket arabası kullandıgımdan
muayenesi bizim istasyonda olmuştu uzaktan oldukça temiz derli toplu duruyordu yanına gidip bakmak kısmet olmadı, yusuf abide anlatmış zaten aracı durusu bakışı güzel bir araç
Cok duzgun gozukuyor antepten bilen varmi acaba
Honda Integra 1.8 1992 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 85770051
92 modeller makyajlı kasa olmuyor mu genelde, arka stop, ön tampon, direksiyon benim bildiğim farklılıklar, başka ne gibi farklılıklar var en önemlisi makyajlısı mı makyajsızı mı alınır.
Valla bende aasirdim ic mekan fotolari da cok hosuma gitti antep olmasa gidip bakardim
Yanina gittigimizde de sasirirmiyiz acaba
motor kapağında soyulma bile yok :eek: kapı fitillerine varana kdr cıncıkmış :eek: maşallah
bursadakı beyaz ist-b.paşadan giden aracmıydı ?
12.500 olan bordo cok iyiymis kacirmasin dusunen varsa
92 nin en büyük farkı YS1 şanzımanlı olması ve kısa oranlı oluşudur. Onun dışında bazı 92 modeller OBD1 tesisatıyla geliyor azda olsa...
Madem konu integradan açıldı,bu aracı bilen var mıdır? Akşam maç dönüşü adliyenin orda gördüm sıkı duruyor ama daha önce görmemiştim Bursada belki bilinen bir yerden gelmiştir
Honda Integra 1.8 1991 Model 13.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 85280832
Antepli integra istanbul yolcusu. :)
hayirli isler hangi arabayi takip ettiysem satildi hayirli olsun bakalim