-
kamberlendi :)
-
Maşallah güzel olmuş da şu bold yazısını ufaltsan iyi olur
-
kamber az bile olmuş :) nazar değmesin !
-
daha fazlası abartı olur diye cesaret etmedim açıkçası öne arkaya tatlı bi şekilde kamber verdik
-
-
-
maşallah. ama egzoz pek iç açıcı durmamış gibi sanki:rolleyes:
-
aracı birazdaha basabilirsen kamber tam ortaya çıkarcak çok daha güzel durucaktır maaşallah bu halinede :)
ama volkswagene lütfen çift çıkış egzoz...
-
cok guzel araac ama kesınlıkle bıraz daha basılmalı
-
efsane kasa ve esane duruyo maşallah :D
-
-
İşte böyle abartmadan yapınca çok güzel oluyo maşallah.
-
Maşallah çok güzel , ne kadar sticker varsa sökün gitsin bozuyor onlar. Birde uAlper e katılıyorum çift çıkış egzozla çok daha güzel durucaktır.
-
Maşallah :)
Sticker ve egsoz konuları doğru söylenmiş :)
-
-
maşallah çok tatlı ya Allah nazarlardan saklasın.
-
-
kamber az gelmiş :) fakat çok yüklenmekte sağlıklı değil diye düşünüyorum her ne kadar daha güzel duracağı kesin olsada. bence kararında olmuş. Kazasız belasız günlerde kullan inş.
-
-
Maşallah çok güzel duruyo :)
-
41 kere maşallah yaa gercekten cok guzel kazasız belasız
-
az daha basılınca kamberını daha cok bellı eder maşallah
-
güzel yorumları için bütün arkadaslara tesekkürler egzos konusunu değerlendiricem :)
-
Allah kaza bela vermesin 41 kere maşallah
-
arkadaşların dedigi gibi biraz daha basılıp egzoz ucu değişirse çok güzel olur Maşallah:)
-
-
tesekkürler arkadaslar aracın önlerde coil var önleri yere kadar basabilirim problem yok ama arkalara biraz daha kamber verip basmam lazım oda yolda rahatsız ediyo insanı birazda sürüş konforunu düşündüm açıkçası böyle kullanımı çok rahat
-
bu camber nasıl yapılıyor ayriyetten bir kit mi takılıyor yoksa aracın içinde olan bir şey mi
-
senin arabanın orjinalinde olan birşey kit takmana gerek yok mercedesi bmwyi herhangi bir rotbalanscı yatırabilir ama bu tarz arabaların orjinalinde pek yok biraz uğraşmak istiyo yahut hazır kit alıp takıyosun
-
Maşallah, çok güzel...
Kazasız belasız...
-
çift çıkış bi egzosla daha güzel olur :)
-
kamber tadında olmuş ama biraz daha basılması gerek maşallah :)
-
-
Maşallah çok güzel:icon_tup:
-
Biraz daha kamber biraz daha basıklık ile daha şık olur , kazasız belasız :)
-
maşallah kazasız belasız..
-
Maşallah tam germany styleolmuş :)
-
araba ıyı hoşta , şu bursada allahaşkına başka foto çekecek yer bulun , buttimde arabasının resmı olmayana kızmı vermıyolar yavv , öööööghhk geldi yemınle :D
-
teşekkürler arkadaşlar aracın bende basıklığı be kamberi su an tam ayarında konfor açısından .
hacı abi sen buttimde foto çektirmezsin olur biter gına gelmesine lüzum yok
-
Maşallah çok güzel duruyor tam tadında olmuş herşey :)