-
buda bizden olsun clio 92' 2,0 wll
-
-
Alıntı:
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı
F7r mı araç ?
Hayir f7p yani 1.8 16v
-
sana deniycek araç çıktı:D
maşallah araca cok güzel duruyor
-
-
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Hayir f7p yani 1.8 16v
:D Eyvallah abi :)bende atladım aha bi tane daha var diye :D
-
2,0 veya 1,8 sorun deil bizim izin sesi yetiyo :)
-
Araç çok ii hızlanıyor maşallah, cesarette hat safhada. O sokakta 140-150 leri gördü araç, Allah korusun.
-
Maşallah...
Araç Rsi mi yoksa 137lik 1.8'lerdenmi acaba?
-
Alıntı:
buraksinan Nickli Üyeden Alıntı
2,0 veya 1,8 sorun deil bizim izin sesi yetiyo :)
Kardes araba:)
Eski sahibi adasimdir:) sen ondan aldin sanirim?
-
Alıntı:
efe_ Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah...
Araç Rsi mi yoksa 137lik 1.8'lerdenmi acaba?
Rsi degil 137liklerden
-
-
pardon o zaman sana rakip olamaz:D
bu arada şimdi bu araç orjinal williams mı? orjinalse williams'lar 137hp mi oluyor?
eğer öyleyse abi senin ki willams deil - Williams R - ;)
-
fabrikanın girişi düzeltilmiş :)) vaay sesten çok onu görmek mutlu etti beni
-
maşallah iyi hızlanıyor ama en çok hoşuma giden sesi oldu:)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
bu arada şimdi bu araç orjinal williams mı? orjinalse williams'lar 137hp mi oluyor?
edit: Değilmiş :)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
Lan oglum bir bulandirma lan ortaligi:)
Kirmizi araba clio 16s
bendeki williams
Kirmizi arabanin krank ve kollari degistirip yazlimi ayarlarsan f7r motor olur:) piston supap ve egz. ler ayni
-
anladım reno 19 16s vardı beyaz, onun motorundan demek.
ve daha hafif kasada, reçetesi belli bu aracın, ayna mahruti kısalıcak kapak emme gaz kelebek port polish filtre ve egzos sistemi, aşırı iddialı olur h-f-e lu vtecleri rahat geçer :)
-
maşallah :) fena bela :) alet nalet şöförü felaket :D
şaka bi yana araç Taner kardeşimizin aracı geçen akşam cayman s ile denedık üstümüzden atlıcak die korktuk 3-2 boy arkamızdaydı hep :)
-
Alıntı:
evet erenden alındı araba ufak tefek işleri kaldı arabanın fakat kaportaya hiç dokunmucak
-
başı kesik tavuk gibi :))))
-
Alıntı:
merhaba. Aracın sahibiyim ismim Taner ORUÇ.
kardeşim arabanın 2,0 olmadıgına nasıl karar verdin? bu birinci sorum.
Atıl Atılgan ı madem ki bu arabalarla ilgileniyosun tanırsın. şase numarasını verip kendisinden öğrendik aracın williams oldugunu.
ayrıca araç williams değilse, neden zamanında arabanın parçalarına talip oldunuz?
son olarak, benim arabam williams yazmıssın.
ne zamandan beri RSI kasasında megane 2.0 motorlu araç williams oldu?
aracının ağırlıgını bi yazar mısın buraya?
bildiğim kadarıyla aracın 1200-1300 kg civarlarında.
benim arabam net 830 kg kardeşim.
iyi günler diliyorum.
-
Alıntı:
Hayir f7p yani 1.8 16v
arkadasım sendeki clionun teknik bilgileri ve arabanın net
kilosunu söylersen sevinirim
-
şimdi anlamadığım nokta, kırmızı araç 1.8 mi 2.0 mı? williamslar 2.0 olarakmı cıkıyor fabrikadan? 1.8 ler rsi olmuyormu? karıştı iyice kafa
-
Alıntı:
DeNNis Nickli Üyeden Alıntı
merhaba. Aracın sahibiyim ismim Taner ORUÇ.
kardeşim arabanın 2,0 olmadıgına nasıl karar verdin? bu birinci sorum.
Atıl Atılgan ı madem ki bu arabalarla ilgileniyosun tanırsın. şase numarasını verip kendisinden öğrendik aracın williams oldugunu.
ayrıca araç williams değilse, neden zamanında arabanın parçalarına talip oldunuz?
son olarak, benim arabam williams yazmıssın.
ne zamandan beri RSI kasasında megane 2.0 motorlu araç williams oldu?
aracının ağırlıgını bi yazar mısın buraya?
bildiğim kadarıyla aracın 1200-1300 kg civarlarında.
benim arabam net 830 kg kardeşim.
iyi günler diliyorum.
Memnun oldum. bende Eren.
F7p motor ne zamandir 2.0 oldu? kendinizi kandirmayin. Williamslarda f7p degil f7r700 motor bulunur. Benim f7r700 blogum bombostu. onu doldurana kadar kendi megane motorumu taktim. f7r700 ile 714 piston segman vs hersey aynidir. yazilimsal ve alternator gibi sonradan takilan parcalarin yeri farklidir o kadar.
O arabanin bir tek jantlarina talip oldum o kadar. Vermediniz ki iyili vermesini su an compomotive ile geziyorum. Williamsa williams disinda parca uymazmis gibi konusmayin. Kapilar torpido vb paralar rsi ile ayni. farlar sinyaller vs 4 kapi clio ile ayni. o araba f7p 1.8 araba. zamaninda Gebze de oteller sahibi bir abimizin rallide antreman arabasi olarak kullanilmadan oncesinide bilirim. Vakti zamaninda 2.0 ruhsat cikti diye kendinizi tatmin etmeyin. Benim williamsinda ruhsat 1.4tu. ne yani simdi benim araba 1.4 mu:D
benim arabam 1200 hatta 1300 kg olabilir:)
buyur gel 1300 kg safkan 2.0 williams nasil fark atiyor f7p ye gosterelim:)
arabanizi hafif diye ucak sanmayin. Ummadik tas bas yarar:)
İyi gunler
edit: Yazilarim atarli gibimi olmus ama sakin sakin yazdim yanlis anlasilmasin. Bu arada Atil Atilgan i tanimiyorum
-
kafamdaki soru işaretleri sona erdi tamamdır:)
-
Alıntı:
Memnun oldum. bende Eren.
F7p motor ne zamandir 2.0 oldu? kendinizi kandirmayin. Williamslarda f7p degil f7r700 motor bulunur. Benim f7r700 blogum bombostu. onu doldurana kadar kendi megane motorumu taktim. f7r700 ile 714 piston segman vs hersey aynidir. yazilimsal ve alternator gibi sonradan takilan parcalarin yeri farklidir o kadar.
O arabanin bir tek jantlarina talip oldum o kadar. Vermediniz ki iyili vermesini su an compomotive ile geziyorum. Williamsa williams disinda parca uymazmis gibi konusmayin. Kapilar torpido vb paralar rsi ile ayni. farlar sinyaller vs 4 kapi clio ile ayni. o araba f7p 1.8 araba. zamaninda Gebze de oteller sahibi bir abimizin rallide antreman arabasi olarak kullanilmadan oncesinide bilirim. Vakti zamaninda 2.0 ruhsat cikti diye kendinizi tatmin etmeyin. Benim williamsinda ruhsat 1.4tu. ne yani simdi benim araba 1.4 mu:D
benim arabam 1200 hatta 1300 kg olabilir:)
buyur gel 1300 kg safkan 2.0 williams nasil fark atiyor f7p ye gosterelim:)
arabanizi hafif diye ucak sanmayin. Ummadik tas bas yarar:)
İyi gunler
edit: Yazilarim atarli gibimi olmus ama sakin sakin yazdim yanlis anlasilmasin. Bu arada Atil Atilgan i tanimiyorum
Simdi guzel kardesim kendi arabani turkiyede tek sandigin hemen bu araca camur attin
Eywallah herkes dusuncede ozgur sana tek bisey sorcam bizdeki bu arabanin
Motorunun icini sökuüo baktinmi ? Veya bursada arabayi gosterdigimiz bir cok usta 1.8 ile 2.0 ı ayirt edemedimi... Sen arabani toplamissin bi emek vermissin
Hayrini görürsun insallah... Ama biz videoyu koyar koymaz yok o williams deil 1.8 fln yorumlari yaptin bu yanlis bi tavir kendinizi tek sanmayin... Kesinlikle atar gider yapmiyorum arabam iyi gidiyor diyorsun eywallah sonucta yürüyen bi araba altindaki ama (kesinlikle misal olarak soyluyorum) el yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis Tabiki de birbirimize atar yapmamiz mumkun deil bi konu var tartisiliyor ama insallah bigun bursa ya gelir misafirimiz olursun yüzyüze tartisir eglencemize bakariz. Saygilar
-
Maşallah sesi çok güzel aracın 1.8 yada 2.0 konusu bizi aşar :D
-
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah sesi çok güzel aracın 1.8 yada 2.0 konusu bizi aşar :D
Araba cigerli araba canim ona laf yok:) cok guzel devir ceviren motor karaduzen f motorlar.
-
bildğim kadarı ile williamslar fabrikalardan 1.8 olarak cıkıyor, sizin arac 2.0 sa onda da var bir tuhaflık sanırım? sonradanmı yapılmıs swapmı stroke mu nedir acaba, ne gibi bir işlem yapılmış durum böyleyse
-
Alıntı:
Simdi guzel kardesim kendi arabani turkiyede tek sandigin hemen bu araca camur attin
Motorunun icini sökuüo baktinmi ? Veya bursada arabayi gosterdigimiz bir cok usta 1.8 ile 2.0 ı ayirt edemedimi... Sen arabani toplamissin bi emek vermissin
Hayrini görürsun insallah... Ama biz videoyu koyar koymaz yok o williams deil 1.8 fln yorumlari yaptin bu yanlis bi tavir kendinizi tek sanmayin... Kesinlikle atar gider yapmiyorum arabam iyi gidiyor diyorsun eywallah sonucta yürüyen bi araba altindaki ama (kesinlikle misal olarak soyluyorum) el yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis Tabiki de birbirimize atar yapmamiz mumkun deil bi konu var tartisiliyor ama insallah bigun bursa ya gelir misafirimiz olursun yüzyüze tartisir eglencemize bakariz. Saygilar
Öncelikle araca 2.5 sene önce ben talip olmuştum o zamanki durumu bu kadar içler açısı değildi sadece konuyu gördüm açıklık getirmek için yazıyorum üzerinde f7p motor bulunmakta 1.8 16 v . şu anki durumuna maaşallah diyorum araç gayet iyi durumda.
-
1.8 ve 2.0 olarak üretimi bulunmakta idi.
-
Alıntı:
okan_rs Nickli Üyeden Alıntı
1.8 ve 2.0 olarak çıkıyorlar.
teşekkür ederim.
-
mehmetRS devrem senin soruna ben açıklık getireyim :) Williams denen cliolarda tek tip motor 2.0 16v f7r motor var. Diğer 1.8 16v motorlar 16s diye geçiyor (clio daki adını bilmiyorum ama williams olmadığını biliyorum) Bu iki motor zaten Eren in de dediği gibi birbirine çok benziyor ama kapak üstündeki yazılar olsun motor içindeki bazı parçalar ve yazılımı olsun farklılıkları da yok değil. Ciğerli ve hafif makinalardır. Konuyu açan arkadaşımıza belliki yanlış bilgi verilmiş. Aracın çok öncelerden 1.8 olduğunu bildiğimizden bu şekilde konuşuyoruz kızıp darılmayın bize :) Ha belki arada bir sahibi motor içini açtırıp silindir yuvalarını genişletip f7r kol ve beyin yazılımını da ona göre ayarladıysa f7r ye dönüştürmüş olabilir. Eren in araba ruhsatta 1.4 ama içindeki malzemeler olsun kaporta üstündeki fabrika çıkış stickerları olsun 2.0 williams. Ruhsata fazla takılmayın derim çokça yanlışlık oluyor o konuda ki zaten blok kapağından 1.8 olduğu anlaşılıyor. Ama gidişi çok f7r a taş çıkartır görüntü o Maşallah.
Bu arada devrem 1.8 clio lar 2 çeşit. Birisinde 1.8 16v bu araçtaki gibi motor kullanılıyor birde RSi lar var onlardaki motor 1.8 8v.
-
Alıntı:
PULAT Nickli Üyeden Alıntı
mehmetRS devrem senin soruna ben açıklık getireyim :) Williams denen cliolarda tek tip motor 2.0 16v f7r motor var. Diğer 1.8 16v motorlar 16s diye geçiyor (clio daki adını bilmiyorum ama williams olmadığını biliyorum) Bu iki motor zaten Eren in de dediği gibi birbirine çok benziyor ama kapak üstündeki yazılar olsun motor içindeki bazı parçalar ve yazılımı olsun farklılıkları da yok değil. Ciğerli ve hafif makinalardır. Konuyu açan arkadaşımıza belliki yanlış bilgi verilmiş. Aracın çok öncelerden 1.8 olduğunu bildiğimizden bu şekilde konuşuyoruz kızıp darılmayın bize :) Ha belki arada bir sahibi motor içini açtırıp silindir yuvalarını genişletip f7r kol ve beyin yazılımını da ona göre ayarladıysa f7r ye dönüştürmüş olabilir. Eren in araba ruhsatta 1.4 ama içindeki malzemeler olsun kaporta üstündeki fabrika çıkış stickerları olsun 2.0 williams. Ruhsata fazla takılmayın derim çokça yanlışlık oluyor o konuda ki zaten blok kapağından 1.8 olduğu anlaşılıyor. Ama gidişi çok f7r a taş çıkartır görüntü o Maşallah.
Bu arada devrem 1.8 clio lar 2 çeşit. Birisinde 1.8 16v bu araçtaki gibi motor kullanılıyor birde RSi lar var onlardaki motor 1.8 8v.
canım devrem çok teşekkür ederim:) yine aydınlattın beni:)
-
maşallah seside duruşuda güzel bir araç ALLAH kaza bela göstermesin.
-
Alıntı:
F7R motorlu Williams olarak 2 tane Tr de. Gonul ister caylar icilsin mihabbetler edilsin. bugun bir f7r krank almaya kalktiginizda krank tek basina gelmez. Blok krank yataklari montajli halde geliyor. ayni sey f7p icinde gecerli. F7p yi f7r yapmak tr sartlarinda hayal demeyeyim ama fantezi otesi bir durum. Motor kapali kutu tartismak yersiz. bende f7r motorlu williams var ve ben 1. vitesten kalkis malesef yapamiyorum. tutunma sikintisi var. kalkarsamda 3te bile ufaktanda olsa sara sara gidiyor 0 alinmis lassa impetus revo 195/50/15 lastikleri ile. :) filtremi adam edip kar orta ve 1.6 son susturucudan kurtulunca 3un sonuna kadarda sara sara ins:D
-
Eren abi peki bu araçlarda kilit yokmudur ? O kadar güçlü önden çeker bir araçta olmalı diye düşünüyorum ?
-
integralar ruhsatta 1.6 yazar ama 1.8 dir yalnışmıyım ..
-
Alıntı:
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı
Eren abi peki bu araçlarda kilit yokmudur ? O kadar güçlü önden çeker bir araçta olmalı diye düşünüyorum ?
Standart fabrikasyon yok. Rally e hazirlananlarda kilit mevcuttu o zamanlar diye biliyorum.
Alıntı:
melih Nickli Üyeden Alıntı
integralar ruhsatta 1.6 yazar ama 1.8 dir yalnışmıyım ..
Hadi bizimkiler gumrukten giriyor memur ne yazarsa o oluyorda İntegra icinde pess yani:D