-
- Trabzon Mangal Keyfi ;)
-
-
maşallah çok güzel olmuş.samsunada red plaka bı s2k geldi bi an o sandım :) toplu cekındıgınız fotoda amcalarda eksık kalmamıs kareye gırmişler hemen :D
-
Memleketim diye söylemiyorum araçların hepsi bir ayrı güzel , afiyet olsun mangalı nerede yaptınız çıkaramadım mekanı ?
-
bütün hepsine maaşallah nazar değmesin
Mersonun sahibi sitedenmi?
-
Alıntı:
raptor Nickli Üyeden Alıntı
Memleketim diye söylemiyorum araçların hepsi bir ayrı güzel , afiyet olsun mangalı nerede yaptınız çıkaramadım mekanı ?
Mekan Forum AVM karşısı 100.yıl parkı ..
Ömer ellerimize sağlık çok güzel bir gün geçirdik çok uğraştın uyumadın ettin :) Bir dahaki organizasyon daha iyi olacaktır..
Tüm araçlarımıza maşallah.
-
Alıntı:
luca55 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel olmuş.samsunada red plaka bı s2k geldi bi an o sandım :) toplu cekındıgınız fotoda amcalarda eksık kalmamıs kareye gırmişler hemen :D
Samsun'daki Red 18 Plakalı araç samsundaymış mehmet abi'de öyle söyledi :) yanlız bırakmadı amcalar:D
Alıntı:
raptor Nickli Üyeden Alıntı
100.Yıl parkında yaptık Forum avm yanı :)
Alıntı:
aslan Nickli Üyeden Alıntı
bütün hepsine maaşallah nazar değmesin
Mersonun sahibi sitedenmi?
Hayır siteye üye değil kendisi bugün biraz düşürdük fazla leylekti :)
-
Alıntı:
SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı
Mekan Forum AVM karşısı 100.yıl parkı ..
Ömer ellerimize sağlık çok güzel bir gün geçirdik çok uğraştın uyumadın ettin :) Bir dahaki organizasyon daha iyi olacaktır..
Tüm araçlarımıza maşallah.
sende sağol kardeşim :) Geceden orda kalmak çok sardı kanka muhhabbet iyiydi:) Temmuz buluşması çok iyi olacak inşallah
-
maşallah ya memleketimde ne güzel araçlar varmış :)
-
Masallah Trabzona arabalarinin hepsini begendim, anladigim cok da guzel bi gun olmus :)
-
Alıntı:
Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı
sende sağol kardeşim :) Geceden orda kalmak çok sardı kanka muhhabbet iyiydi:) Temmuz buluşması çok iyi olacak inşallah
temmuzun kaçında olacak buluşma?
-
Masallah araclara hıc bırıne Allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
luca55 Nickli Üyeden Alıntı
temmuzun kaçında olacak buluşma?
Net bi tarih yok daha ortada :) ilk haftası veya ikinci haftası olur büyük ihtimal..
-
Resimlerde dikkatimi çeken herşey bitti mangal felan son çıkıştamı geldi polis?
-
Aracların hepsi birbirinden güzel masallah.. Güzel olmuş mangal keyfi..
-
güzel kareler, güzel araçlar, maşallah hepsinede,
Mustafa abi Vetteydi, Sus Type R'dı derken,
S2Kya geri dönüş yaptı :D
gene çok güzel bir araba almış,
daha öncedende görmüştüm, ancak kaliteli fotolarını görmek daha iyi oldu :)
-
maşallah bütün araçlara trabzon atakta valla selamlar memleketime..:icon_tup:
-
Alıntı:
aslan Nickli Üyeden Alıntı
Resimlerde dikkatimi çeken herşey bitti mangal felan son çıkıştamı geldi polis?
Mangalın tam ortasında geldi, onlara ikramımızı yaptık yediler gittiler..
-
yaw hemşerim akşamın açlığına 2 mangal fotosu görücez diye actık yıone arabalar var burda :D:D maşallah cümlesine
-
çok guzel bir buluşma olmus masallah :)
-
e60, merso, pejolar, s2k , hondalar hepsine maşallah, mavi vw yi de var tabi.. Güzel bi gün geçirilmiş, istanbula da lazım böyle bi buluşma :)
-
Çok güzel organizasyon olmuş araçların hepsine maşallah Trabzonda son 2 yıldır falan diyeyim gerçekten çok sağlam makinelerr varr.
Temmuzun ilk haftasındaki buluşmaya gelmek isterim aracımı yetiştirebilirsem :)
-
diyecek hiçbirşey bulamıyorum süper süper süpersiniz trabzon maşallah herkeze makinaları ile birlikte:icon_tup:
-
çok güzel araçlar maşallah...
-
Helal olsun trabzona :D
maşallah araçların hepsi çok iyi :)
-
maşallah çok güzel bi buluşma olmuş facebook'tanda görmüştüm yalnız tofaş göremedim pek,trabzon diyince aklıma gelen tofaş oluyor :D
-
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, Temmuz'ilk haftasında çok iyi bi buluşma olucak 2. haftası ramazan sanırım , tofaş 1-2 tane vardı ağırlıkta yoktu malesef ;) diğer buluşmada hepsi gelicek
-
maşallah trabzona..özellikle merso ve sk2lere...
-
cruze çok huşuma gitti güzel yapılmş araçlar
-
aracların hepsıne masallah. Trabzon lu degılım ama asırı bır sempatim var trabzonlu cok eşim dostum var cok severım saygı duyarım hepsıne. Trabzonun araclarıda hakıkatten olması gerektıgı gıbı ne bır eksık ne bır fazla.Sezon sonu bı gelıp gezmeyı dusunuyorum,Bu arada TU 106 ya masallah allah hata kaza bela yuzu gostermesın arka jantların CC jantı galıba bı degısık durmus aslında :)
-
kocaman maşallah araçlarımıza o gün orda olamadık bidahakine inşallah :)
-
Afiyet olsun , Plakası yeter ya :) , Memleketimi çok özledim :/ Trabzon'a selamlar
-
Hepsine tek tek maşallah yavrum. Emeklerinize sağlık :)
-
-
maşşallah çok güzel kareler
-
simdide s2k furyasi baslamis ?D trabzonda ,masallah
-
güzel organizasyon olmuş ömerim , maşallah bütün araçlara :)
selam olsun memleketime :D
-
AT ön arka çok güzel duruyo yasin :D ellerine sağlık... ağlıyor bakmaya doyamıyorum canlı canlı
-
aynen öle benimde çok hoşuma gidiyor :)
-
maşallah ortam 10 numara. Allah bozmasın arkadaşlıgınızı.