Printable View
Maşallah specler nedir.
gtb 2260 vk turbo - düz boru 76 mm - egr iptali önemli olanlar bunlar ufak tefek bir kaç bişeyler var :)
Maşallh kazasız cezasız sürüşler.
o ne tatlı bir sestir öyle yav.Nerden çıkıyor o ses? En ucuzundan maaliyeti ne olur benim trraktörden çıkması için?? Maşallah aracada :D
Bovun markası nedir ?
Araçta blow off yok :) Turbo değişiminden sonra çıkmaya başladı ses :)
Maşallah can son halini göremedim daha fena olmuş ses hacı :)
kanka bu ne yaai kömürmü yakıyosun arabada, 1950 model lokomotıf gıbı :p :D
masallah masalla :)
gtb + düz borunun katkıları flutter :)
maşallah :)
maşallah bu nedir arkadaş kazasız belasız kullanman dileğiyle
masallah kardesim benim güle güle gazla:) bol dumanlı
Gule gule kullan.
Fakat bu ses bildigimiz surge sesi. Motorun tuketebileceginden fazla boost olustugu icin cikiyor o ses. Hele ki dizelde bogaz kelebegi olmadigi halde bu sesi cikartiyorsan ciddi anlamda yuksek peak atiyor olmali araban.
Boost saati ile kontrol et, turbonun omru azalmasin...
Vayyyy kara tren yeğenim :hahaha: Hani duman azalmıştı la formunu koruyor :D Giderken görmek isteriz ağa bakalım gidişi nasıl olmuş..
ve insan turboyu yarattı... :)
ses çok güzelmişte o duman ne öle ışıklarda asılsan arkadakiler iyi söver :)
Duman sağlıktır :D
belediye çağ atlamış sivrisinekle mücadelede :)))
maşallah sesler süper, bol duman :)
ben bunlara MAGİRUS diyorum ya süper bir araba ses,görüntü herşey on numara.gözü olanın gözü çıksın kardeşim
Su duman işi çok güzel duruyor bence ama ses hakikaten fenalarda:icon_tup:Dizele mi dönsek ne bizde:D
Kazasız belasız..
tırlar gibi ses cıkarıyor maşallah.
maşallah süpermiş, geçen bir ford fiesta gördüm tek kapılı, araba beyazdı fakat arka cam, bagaj, spoiler vs vs simsiyahtı, araba yürüdü ve destanımsı bir siyahlık bıraktı arkasında :D kara trenler çoğalıyor
aracta takilabilecek enbuyuk turbo mu var? dark kardesim saka yapiyor olmalisin
Polis sireni gibi maşallah :D
normalde böyle gezmediğimizden problem yok :) Bu şekilde araba tutuştu zannnedenler var :)
teşekkür ederim.
Daha ne takmayı düşünüyorsun bunun üstüne günlükte fantezi olmadan kullanabiliceğin ? Nos gereksinimi olmadan doldurabiliceğin ?
teşekkür ederim :)
dizel candır :) tork u yaşamak lazım :)
kazasız belasız.. belediye aylık ne veriyor :D:D
ses süper:heyoo:
dizel olduğu için internallerın çok sağlamdır, eğer peak değerlerin çok absürd değilse tadını çıkart. :D
Aynen öyle stock pd motorda düz boru çekildiğinde bile bu ses çıkıyorken bu turbo ile gayet normal bir sonuç :) Sonuç olarak değişen birşey yok.
Bu arada peak değeri ile cont. arasında fark yok desem yeridir :) Dizelde basınç fazla olduğundan tam tahliye external westagate olmadan sağlanamıyor.(orjinal değerlerde bile olsa)
Surge de bu durumda göz ardı edilebiliyor.
benim arabam la o ver geri arabamı :D:D:D
maşallah hacı oldukça iyi
massallah surge sesi cok iyi :D
videoda bir kasap parmağı olduğunu düşünüyorum?? :)